Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב לא זז הרבה זמן, לפי מה שהבנתי צריך לעשות לו ראש מנוע או בכלל מנוע חדש.

כל שאר החלקים תקינים לגמרי, גיר שהיה נוסע ומעביר מצויין, פנסים קדמיים במצב טוב, פנסים אחוריים הימני שבור השמאלי שלם.

איתותים וכל דבר אחר רוב הרכב במצב שלם.

המודעה הזאת היא לא כדי לנסות להרוויח כסף, היא לעזור למישהו אם הוא צריך חלק מסויים ולא מוצא, מבטיח - שוב מבטיח! - מחירים מצחיקים, תקשרו תשאלו תחפרו אני מבטיח לראות אם זה מתאים לכם או לא.

בנוסף יש לי 3 ג'אנטים ברזל שהיו על הונדה סיויק, כל השלושה ב100 שקל, יש עליהם צמיגים ישנים.

0504488784, ניר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את זה - למטרה אחת בלבד.

רק בשביל לעזור למישהו אם הוא זקוק לחלק מהרכב, כמו שהזכרתי השנתון אולי ישן, אך הרכב הוא בצורה של השרייד החדשות יותר.

הרכב במצב מוזנח ביותר.

שבוע הבא הרכב יעוף מפה, אני הולך לקבל עליו 300 ש"ח, אם מישהו מעוניין בחלק מסויים, הוא מוזמן להרים טלפון, אם מישהו רוצה את הרכב - אני ידרוש ממנו את אותו הסכום.

• תוכן חדש...