Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו מחפשים רכב לצילומי סרט סטודנטים שבו משתתף, בתפקיד הראשי שחקן ותיק ומפורסם (לא מפרסמת את שמו כי לא ביקשתי ממנו רשות). הוא בן 80 והרכב צריך להיות בהתאם.

הרכב צריך להיות רכב רגיל, לא פתוח ולא ספורט, שהגיבור קנה בצעירותו ונשאר איתו עד היום.

אין תשלום על הצילומים (כאמור, סרט סטודנטים), רק תודה בקרדיטים, וכיף למי שיבוא לצילומים עם הרכב שלו (אני מקווה).

הצילומים בדרום הארץ - חצי שעה היום לקראת שקיעה, ובימים ראשון ושני כחצי יום כל יום. כמובן שמשלמים על דלק.

אשמח אם יימצא כאן מישהו שרוצה ויש לו זמן להיות אתנו בצילומים.

רבקה

057-7662333

[email protected]

פורסם

לצלם בדרום, ברכב ישן, (ללא מזגן ) , חצי יום , באוגוסט . כאשר השחקן הראשי בן 80 :shock:

אני מקווה שתחזיקו אמבולנס צמוד.....

המון בריאות לכולם ובהצלחה .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אנו מחפשים רכב לצילומי סרט סטודנטים שבו משתתף, בתפקיד הראשי שחקן ותיק ומפורסם (לא מפרסמת את שמו כי לא ביקשתי ממנו רשות). הוא בן 80 והרכב צריך להיות בהתאם.

הרכב צריך להיות רכב רגיל, לא פתוח ולא ספורט, שהגיבור קנה בצעירותו ונשאר איתו עד היום.

אין תשלום על הצילומים (כאמור, סרט סטודנטים), רק תודה בקרדיטים, וכיף למי שיבוא לצילומים עם הרכב שלו (אני מקווה).

הצילומים בדרום הארץ - חצי שעה היום לקראת שקיעה, ובימים ראשון ושני כחצי יום כל יום. כמובן שמשלמים על דלק.

אשמח אם יימצא כאן מישהו שרוצה ויש לו זמן להיות אתנו בצילומים.

רבקה

057-7662333

[email protected]

רבקה שלום

את לא במקום הנכון. אני מציע לך לפנות לאחד מהחברות המסחריות (יבואנים) שיש להם מה לעשות עם תודה בקרדיט וכדומה .

לצערי הסיכוי קלוש (את יכולה להריץ חיפוש ולראות כמה כאלו היו העבר).

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

בלי האמונה צסק"א לא הייתה אוכלת אותה, לא הייתה פורצת מהפכה חברתית בישראל ואף אחד לא היה קם לשפץ רכב לכאורה חסר סיכוי.

לא לייאש אותנו, בינתיים יש לי כבר שני לידים לבעלי רכב כזה בדרום ועוד היד נטויה. מי שיכול לעזור וגר באזור ויש לו זמן - נשמח.

כן, אוגוסט, בן 80, ללא מזגן, כל שוט בערך 10 דקות, אפשר לעמוד בזה. בשאר הזמן הוא יהיה במזגן, תודה על הדאגה.

ודיי עם הסקפטיות הזאת!

רבקה :)

פורסם
רבקה כל הכבוד ואל ייאוש,

הצילומים כמה הם דרומיים מירושלים?

בהצלחה.

דרומיים עד ערד-ים המלח.

משלמים דלק, יש אוכל, חברה מצוינים ותהילה :)

פורסם
למה להיות פסימי?

יש אנשים שאוהבים להיות בקטעי צילומים, שזה מרגיש להם כייף וטוב.

תנו צ'אנס

התכוונתי להטפות מוסר של בעלי הרכבים...האופרה הקבועה..:lol:-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בדרך כלל יש הטפות מוסר.

אבל הפעם כבר בכותרת האישיו הופיע :).

אז יש פחות עצבים למגיבים מי שרוצא לקרא ניכנס.

ומי שלא מוכן להתנדב לא קורא.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

לא היה רעיון שינעלו את ההודעות הללו אחרי ההודעה הראשונה (כי הסאגה חוזרת על עצמה) ומי שירצה יפנה ?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אתם חמודים אתם :)

לפני הפרסום ביקשתי וקיבלתי את אישור מנהלי הפורום לפרסם.

הסאגה אינה חוזרת על עצמה, כל סרט הוא עולם חדש מופלא בשביל מי שעושה אותו,למרות שעבורכם זה עוד נודניק שמחפש רכב לצילומים.

נשבעת לכם שבעולם האמיתי אני לא כזאת נודניקית :)

רבקה

פורסם

אני מניח שאתם מחפשים רכב משנות ה50, אז היה השחקן בשנות העשרים וקנה את הרכב.

מקדי יותר את הפרטים, כגון מיקום מדויק יותר. בסך הכל החברים רוצים לדעת כמה קילומטר הם צריכים לנסוע, באוגוסט, שלש פעמים הלוך ושוב, בלי מזגן...:wink:

אישית , איני איש בשורות, אבל שיהיה לכם בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...