Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שאתם מחפשים רכב משנות ה50, אז היה השחקן בשנות העשרים וקנה את הרכב.

מקדי יותר את הפרטים, כגון מיקום מדויק יותר. בסך הכל החברים רוצים לדעת כמה קילומטר הם צריכים לנסוע, באוגוסט, שלש פעמים הלוך ושוב, בלי מזגן...:wink:

אישית , איני איש בשורות, אבל שיהיה לכם בהצלחה.

תודה על ההערה הבונה

הרכב יכול להיות משנות השישים עד שנות השמונים, לא יפה מדיי, משהו שבעל מכולתמהמעמד הבינוני היה יכול לקנות וטיפח עד היום.

פורסם

יש במועדון אופל רקורד שהיתה פעם בשירות מפעלי ים המלח וכשהיתה חדשה בשנות החמישים נסעה כל יום מתל-אביב לים-המלח וחזרה דרך באר שבע וסדום ללא מזגן...

שלמה דן גדרון

פורסם
יש במועדון אופל רקורד שהיתה פעם בשירות מפעלי ים המלח וכשהיתה חדשה בשנות החמישים נסעה כל יום מתל-אביב לים-המלח וחזרה דרך באר שבע וסדום ללא מזגן...

איפה? איפה?

אנא פרטים אם יש לך :)

פורסם
אתם חמודים אתם :)

לפני הפרסום ביקשתי וקיבלתי את אישור מנהלי הפורום לפרסם.

הסאגה אינה חוזרת על עצמה, כל סרט הוא עולם חדש מופלא בשביל מי שעושה אותו,למרות שעבורכם זה עוד נודניק שמחפש רכב לצילומים.

נשבעת לכם שבעולם האמיתי אני לא כזאת נודניקית :)

רבקה

לא הסאגה הזאת :) כבן לשחקן ולאומן אני יודע למה את מתוונת.

אני מאחל לכם בהצלחה

הרכב שלי אינו שמיש כרגע

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...