Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא הזה כבר הועלה מלא פעמים, ואני רוצה לשתף אותכם במקרה שקרה לי מזמן.

עוד בהתחלה חשבתי שהסט מקורי ואמיתי אבל האירו את עיני במיוחד שדיברתי עם פוקל העולמית.

ואני עושה את זה כי חבר פורום נתן לי את המוטיביצה לכך. תודה נקמיצי.(ותודה איתמר שנתן את הרישות)

מכרו לי סט של פוקל K2P מזויף, ולא שמתי לב, רק אחרי שקניתי ורציתי להרכיב אז ראיתי שהוא מזוויף, חזרתי לחנות למוכר בשם רונן, הוא התחיל להתווכח איתי שזה אמיתי וזה לא זיוף ואין לי מה לדאוג זה טוב בלה בלה בלה, חזרתי יום למחרת עם עדויות מאינטרט שאכן זה מזוויף אז הוא עוד פעם התחיל עם הסיפור שלו שזה טוב וכו וכ.

הועברתי למנהל, המנהל אמר לי להביא הוכחה של פוקל העולמית ולראות שבאמת שהוא מזוויף , דברתי עם פוקל העולמית באימייל כמובן וכעבור כמה ימים שלחנו לי תשובה אמרו לי להביא תמונות עם המספר הסידורי של הסט, צלמתי תמונות והבאתי את המספר הסידורי, וחיכיתי וכעבור כמה ימים, קבילתי תשובה ואכן הסט הזה לא היה ולא נברא במפעלי פוקל, הבאתי את המייל באותו רגע למנהל,

והוא עוד סירב להחזיר לי את הכסף עד שהשתמשתי במילה אני יתבע אתכם, הוא אמר לי שהכול יטופל ורק כעבור חודש ומשהו שאני כמעט יום יום משגע אותם הם התקשרו אלי והחזירו לי את כספי.

ממש בושה וממש עוד יותר בושה שהם מוכרים דברים מזוייפים!!

הוכחה:

Hello focal

I want to please know if I have a component that is original 165kf whether or fake?

The store assured me that if they fake Component I return all the money, I really need your answer because the only way I know if it's real, I will as soon as your answer on the subject.

There are also more photos and the serial number of components,

I am waiting for your answer, if you need anything else I am here.

serial number - 6kp-sn:25c007159

Thank you,

One who loves focal- dudi

ענו לי:

I have no 165 KF with this serial number.

Send me other pictures if you have but, please, send clean pictures.

regards

Jean Philippe

ענו לי באימיל שלי.

לא הצלחתי לעלות קישור לאימיל שלי.

אז בבקשה ממכם להזהר מהחנות הזאת!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

היתה מכה מאוד קשה לגבי הזיופים של הדגם הזה.

אני בתור צרכן נבון, לא אקנה מהחנות הזו שום דבר, גם אם זה מקורי וזול מאוד. זה עידוד להונאה מבחינתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כל הכבוד דודי! נהגת ממש לפי הספר ובטוחני שכל בית משפט היה פוסק פיצוי.

ניתן להעביר את פרטי החנות לפוקאל העולמית אבל מסופקני אם יעשו משהו אבל לך תדע.לא חסרים סיפורים אמיתיים על תפיסת זיופים ותביעה כנגד המזייפים או המוכרים.העניין שחומרת העונש שנפסקת בארץ היא בדיחה עצובה ולכן ממשיכים בכך בראש חוצות.

לא נותר לי אלא לברכך שלא ויתרת ואף הבאת נושא זה לפורום .

כבוד!

ליאור

פורסם

על איזה מוצרים יש לזהר עוד ?

נגיד רדיו דיסקים שעוזי רדיו מביאים עם 3 שנות אחריות , זה מקורי ?

מה עם קומפוננטים של מורל?

פורסם

מאיזה חנות זה נקנה?

אפשר לפרסם שם של חנות היות ומדובר על סיפור שמגובה בהוכחות.

לפני שנתיים היתה מכה של זיופי K2P ב1400 שקל חדשים.

יש גם מכה של רוקפורדים מזויפים והרצים. ויש עוד.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
על איזה מוצרים יש לזהר עוד ?

נגיד רדיו דיסקים שעוזי רדיו מביאים עם 3 שנות אחריות , זה מקורי ?

מה עם קומפוננטים של מורל?

עוזי רדיו הם היבואנים הרישמיים בארץ לפיוניר, זיופים לא תמצא שם.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ליאור אתה צודק בכל מילה שלך.

תאמין לי צריך לעשות חרם על אנשים שמביאים סחורה מזויפת ועוד בזול ככה.

Alf3- אני לא ידוע על עוד איזה מוצרים אחרים, אני יודע על הk2p בוודאות.

0ZiRo0- רשמתי את שם החנות. "נוק אווט".

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

דווקא היה לי ניסיון טוב עם החנות הזאת ויחס מצויין מהמוכר.

קניתי משם רדיודיסק פיוניר 4050 עם אחריות (לא זוכר לכמה זמן, קניתי ממזמן, איך שהדגם הזה הגיע לארץ).

הגעתי אחרי שהרדיודיסק הקודם שלי נדפק לגמרי בשעות לא סבירות (8 בערב, באתר הרשמי הם סוגרים ב5 וחצי לדעתי) וחיכו לי שם אחרי שהתקשרתי ב5 להודיע שאני רוצה להגיע בכדי לקנות את הרדיודיסק כבר באותו היום.

קיבלתי שירות אדיב ואפילו חזרתי כדי לקנות שם תיבה פשוטה לסאב וקיבלתי הנחה כלקוח חוזר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כבר לפני שלוש שנים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195810

כמו שלמד על בשרו גם הבחור עם ההרץ היי-אנרג'י ממלזיה.

אני מציע לרכוש רק דרך משווקים מורשים או דרך מוכרים אמינים באי-ביי. כל רכישה בדרך אחרת משולה ללשים כסף על קרן הצבי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לקח לך הרבה זמן לפרסם את זה. (תודה באמת)

מה נסגר בסוף? החזיר לך את הכסף?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כאילו השם של החנות בתרגום לעברית הוא בעצם "זיוף"

המילים "נוק אווט" באנגלית בשפת רחוב גם באות להעיד על סחורה מזוייפת.

אני מניח שהם הכניסו לעצמם גול עצמי :-D הם נתנו לעצמם נוקאווט :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקטע הוא איפה מיוצר הציוד הנ"ל?

אם זה זיוף הבחנת באיכות השמיעה? התקנת את זה ברכב?

זה נשמע מצחיק רמקולים של כמעט 2000 ש"ח מזוייפים...סתם מעניין לדעת איך זה נשמע.

אבל בכל מקרה תודה רבה על הסיפור הנ"ל, למען יראו וייראו

Opel Adam S 2017

פורסם

כאילו השם של החנות בתרגום לעברית הוא בעצם "זיוף"

המילים "נוק אווט" באנגלית בשפת רחוב גם באות להעיד על סחורה מזוייפת.

אני מניח שהם הכניסו לעצמם גול עצמי :-D הם נתנו לעצמם נוקאווט :-P

נוק אוף...

נוק אווט זה באגרוף

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...