Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי יקירי אתה טועה

ההיגיון שלך אמנם בריא אבל הוא עובד בכיוון הלא נכון במקרה הזה

אסביר לך למה

מחליף מצברים ממוצע הוא בגדול חשמלאי רכב, הוא לא מורשה של רכב מסויים אלא חשמלאי רכב כללי

וכשמגיע איליו לקוח ורוצה החלפת מצבר הוא לא אמור לדעת על כל דגם של רכב שקיים במדינה אם הוא בעל רדיו קוד או לא

הוא החליף מצבר ועשה זאת בצורה הנכונה אז הוא סיים את עבודתו

זה שהוא נגע ברכב אחרון בטח לא אומר שהוא אשם מרגע זה בכל מה שקורה ברכב

תפקיד בעל הרכוש עצמו (שים לב שגם הוא עצמו לא ידע מנושא הקוד) להתריע ולהזהיר את מרכיב המצבר מנושאים שעלולים להוות בעיה עקב העבודה המבוצעת

בטח בנושא שהוא נדיר ולא קורה אלא לעיתים רחוקות

אבל אני בנושא הזה חושב שכל אחד זכאי לדעתו

ז"א אני מניח שאתה לא תשכנע אותי ואני לא אשכנע אותך מפני שגם לי וגם לך יש טיעונים תומכים

כך שבוא באמת נתרכז בבעיה והיא הטמטום של אלה שלא נתנו לו את הקוד במוסך המורשה ושהוא צריך לפנות ליבואן ללא פשרות וללא כפפות הנימוס הרגילות

דרור

פורסם

דווקא הסברת את עצמך נהדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קרה לי גם לפני יומיים ולכן אני עונה על אף שכבר עבר הרבה זמן מאז שעלתה השאלה..

פשוט התקשרתי לסוכנות סוזוקי באשדוד ( מקום מגורי) ואמרתי להם את המקרה. הוספתי ואמרתי שהמוסך המורשה מבקש 500 שח

הבחור שענה לי ביקש שאשלח לו את רשיון הרכב בפקס בצירוף מס הטלפון שלי

מאז ששלחתי ועד שהוא התקשר עבו 20 שניות שבסופם קיבלתי את הקוד

דבר נוסף!!!! חשוב מאוד. מכיון שאני שיחקתי עם הקוד לפני שקיבלתי ( ניסיתי 0000, 1234) אז הרדיו ננעל

והיה רשום lock כך שכביכול אין אפילו אפשרות להקיש קוד

אבל זה לא נכון הרדיו צריך לקבל מתח משהו כמו 4 שעות ( במצטבר לא בנסיעה אחת דווקא) ואחכ הוא חוזר למצב של ״הקש קוד״

אז אם נעלתם - אל תלחצו

בהצלחה

פורסם

יש רכבים כמו שקודמים אמרו שהקוד נמצא בספרי הרכב,

בפורדים זה מופיע בתא הכפפות, מדבקה בתוך התא,

לכל רכב יש את הפטנט שלו,

צריך רק למצוא אותו.

לגשת ליבואן / מייל ליצרן לדעתי זה הפתרון הכי יעיל.

• תוכן חדש...