Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

ברשותי סוזוקי ליאנה 2003.

הבעיה היא התנעה בסל"ד גבוה בבקרים:

הסל"ד מגיע לבערך 2000-2200 לכמה שניות ואח"כ יורד בהדרגה- בחורף נשאר כ-10 שניות על 2000 סל"ד ואח"כ יורד בהדרגה, ובקיץ הוא נשאר על 2000 סל"ד ל-3 שניות בערך ואז יורד בהדרגה.

הסל"ד לאחר מכן יורד לערכים של 1200 ולקראת סוף החימום מתייצב על 800-900.

כשפניתי למוסך מורשה, התבצעה בדיקת מחשב ולא נמצאה שום תקלה.

נאמר לי שסל"ד בערכים אלו הינו תקין- זאת כדי לקצר את זמן חימום המנוע ולמנוע זיהום אוויר.

לי זה קצת נשמע מוזר- האם התנעת בוקר עם סל"ד של 2000-2200 הינה תקינה?

תודה רבה

פורסם

בהחלט.

אם היית מדווח על סל"ד גבוה (נאמר מעל 1,000 וללא מזגן עובד) לאחר שהרכב התחמם אז הייתה תקלה, אבל הנעת בוקר או הנעה קרה לאחר כמה שעות טובות שהרכב עמד תמיד מלווה בעלייה משמעותית בסל"ד לפרק זמן קצר ועד לחימומו של המנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אינני מבין בכלל מדוע המוסך צריך לחבר את הרכב לסורק תקלות? מצב זה תקין בהחלט וכל מכונאי רכב יודע זאת, אבל אני מניח שגבו לך כסף על החיבור לסורק?

:)
פורסם

בדיקת המחשב התבצעה ללא תשלום נוסף במסגרת טיפול שיגרתי.

גם נאמר לי שאם ארצה להוריד את הסל"ד אין אפשרות- הסל"ד נקבע ע"י מחשב הרכב באופן אוטומטי.

דרך אגב, היום בדקתי זמנים בהתנעה בצהריים: 2200 סל"ד למשך 6 שניות, ירידה בהדרגה ל-1300 סל"ד, לאחר 2 דקות ירידה נוספת ל-1000-1100 סל"ד, ולבסוף סל"ד של 800-900.

האם יש צורך לקבל חוות דעת נוספת? הבנתי משרשורים אחרים שסל"ד בהתנעה קרה אמור להיות סביב 1500-1600 סל"ד. האם 2200 סל"ד זה לא גבוה מידי?

תודה רבה ושבוע טוב

• תוכן חדש...