Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לשים לדים בבגז של האוטו שלי. מה צריך ואיך אני מחבר אותם ?

והאם אפשר להישמש בקבל חשמל שבא למגבר שלי ?

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

תקנה רצועת לדים לבנה באורך 90 ס"מ .

ופשוט תחבר את האור של התא מטען הנוכחי עם החוטים של הרצועת לדים.

פשוט

Honda Civic Mugen RR

פורסם

תודה. אבל אפשרי אני יודע שזה מוגזם אבל שזה היה לפי המוזיקה ?

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם
תודה. אבל אפשרי אני יודע שזה מוגזם אבל שזה היה לפי המוזיקה ?

גם אם אפשרי זה יעלה המון ולמה להשקיע על שטות כזאת. אתה יכול לקנות פנסים יפים/חישוקים/לצבוע אם הצבע הרוס/לקנות מערכת אודיו טובה וכל דבר אחר שיהיה יותר יעיל ויפה ובעיקר מכובד מאותו מהבהב בכביש שמסנוור ומנסה למשוך תשומת לב בכוח :evil:

פורסם

תחפש מוצר בשם קתודה-הוא מיועד למחשב אבל כבר ראיתי בכמה רכבים שהוא עבר שינוי ביעודו לרכב!

יש כאלה שמגיעים עם חיישן למזיקה עפ"י הבאסים

פורסם

קח, בול בשבילך:

קונטרולר ללדים, עם שלט, 24 מודים של צבעים, ועוד 2 מודים למוזיקה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/12VDC-5V-IR-Music-Controller-RGB-Strip-Light-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27bbdb954bQQitemZ170655454539QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

23$ וזה בבית שלך (משלוח חינם).

ולדים SMD RGB (מחליפים צבעים):

http://cgi.ebay.com/1M-2M-3M-3M-4M-5M-Wasserdicht-RGB-LED-Strip-Streifen-/170674117426?pt=DE_Haus_Garten_Lampen_Licht_Leuchten&var=&hash=item6d70418d35

14.3$ למטר.

קונטרולר ומטר לדים יוצא 131 שקל וזה בבית שלך.

אני קניתי לחדר שלי, רק קונטרולר פשוט (בלי מוזיקה), ופס לדים של מטר RGB, יצא 50 שקל, אבל רק מחליף צבעים על שלט, בלי מוזיקה.(בהמשך אני אולי יתקין לחבר גם באוטו).

הלדים עושים הרבה מאוד אור, זה 5050 הסוג הכי חזק והכי טוב.

אני אישית לא הייתי מתקין בתוך הרכב, זה בהיר מאוד ומקשה על הנהיגה.

וגם לדעתי זה בשביל ילדים קטנים, זה מחליף צבעים אבל די מעפן.

מה שאתה רואה בסרטון (לינק ראשון), זה מה שאתה תקבל (מה שבשתי הלינקים).

• תוכן חדש...