Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם,

אנחנו מחפשים רכב שאפשר להושיב בבטיחות 3 ילדים קטנים (2 בוסטר+כיסא תינוק) בלי להילחם כדי לחגור חגורה. קנינו סניק 2 לפני פחות משנה במיוחד בגלל ה-3 המקומות האמיתיים מאחורה והבגז' הגדול. אבל לצערי לא מפסיקים לשלם עבור תיקונים/החלפות עם הרכב הזה!!!זה כבר מוגזם! מדובר ברכב מאוד נוח,מרווח, באמת תענוג...אבל מעדיפים רכב אולי פחות נוח (אבל בטיחותי++!!) אבל הרבה יותר אמין ואם אפשר חיסכוני (לא טנק!)!!! התקציב הוא 40000. ( אנחנו נוסעים כ-1000 קמ לשבוע בערך).אחרי הרבה חיפושים והתייעצות מתלבטים בין הדגמים האלו:

1. שברולט ויונט

2.אופל זאפירה

3.קיה קארנס

4.מאזדה MPV

5.טויוטה קורולה

6.סוברו אימפרזה

(מס 5 ו6:קראתי שאפשרי להושיב 3 ילדים מאחור אבל לא בדקתי בעצמי)

השאלה היא: איזה רכב הכי אמין,נוח לזוג+3,בטיחותי וחיסכוני?

תודה רבה מראש על עזרתכם!!

פורסם

שברולט ויונט, שלא תעיז להתקרב! מאזדה MPV צריכת דלק של טנק אברמס.

אתה יכול לדעתי להשיג ב 40K סיטרואן C5 יחסית חדשה אבל שוב, אמינות צרפתית.

הרשה לי להציע לך הצעה קצת מוזרה, רכב כמו שלי שברולט אימפלה, אתה יכול להשיג 2004 בערך ב 35K, להסב אותה לגז ב 10K ולהנות מרכב מפנק, חזק, מרווח, נוח בטירוף, אמין (גם על גז), ענק, מרשים ועם צריכת דלק של פיאט פונטו. מבחינת בטיחות אמנם אין ESP ורק 3 כריות אויר אבל אם ייצא לך לראות אחת מקרוב, תסתכל על הקורות בתא המנוע ותבין מה זה בטיחות אמיתית, בזמן תאונה עדיף לשבת בטנק האמריקאי הזה מאשר ברנו מגאן עם 10 כוכבים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
שברולט ויונט, שלא תעיז להתקרב!

וזה למה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בכל רכב משפחתי סטנדרטי (קורולה, אימפרזה ושות') תתקשו מאוד להושיב ילדים בקונפיגורציה המתבקשת, אם באיזופיקס או בחגורות, ברגע שתניחו 2 כסאות ובוסטר רוב הסיכויים שתסתירו את תופסני החגורות או שתדרשו לאקרובטיקה מתקדמת, תזיעו ותתנשפו כל פעם מחדש

הבחירה הנכונה היא לכיוון מיניואן

אישית גם הייתי מתרחק משברולט ויונט (דייהו תחת מסיכה) בעיקר בגלל נושא הבטיחות, הקיה יכולה להיות בחירה טובה בתקציב המוגבל, אך יש לבדוק לגבי צריכת הדלק כי השימוש שלכם מאוד גבוה (52,000 ק"מ בשנה!!), את הזאפירה אני פשוט לא מכיר - כדאי לבדוק

יש רכבים אחרים, כמו אכן ה-C4 אך לא שמתם ברשימה

פורסם
וזה למה?

צריכת דלק גרועה. לפי מה שהבנתי זה בעיר בסביבות ה 1/7 שזו הצריכה של שברולט מאליבו 3.5L, פשוט לא מוצדק זה הכל.

לא ראיתי 1000 ק"מ בשבוע, עם נסועה כזו לדעתי כדאי לכם לשקול מנוע דיזל בכלל (אולי C5?) או שוב אולי אמריקאית על גז גם כן תשתלם כי מבחינת צריכת דלק זה עדיף אפילו מדיזל במחירים של היום ומבחינת נסועה אין לכם בעיה, המנועים הגדולים בנויים לחצי מיליון ק"מ בלי למצמץ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
צריכת דלק גרועה. לפי מה שהבנתי זה בעיר בסביבות ה 1/7

בקיצור - אין לך מושג. לא היה לך, "שמעת" מאחרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אבל לך היה, וגם אתה רשמת 1:7

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=297982&highlight=%D7%95%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%98

ואחרי ההודעה שלך יש את ההודעה שלי על חבר טוב (ממש טוב), שעד עכשיו ממשיך לנסוע על הדבר הזה ורק מחכה שיסתיימו 3 שנים בליסינג.

ועוד שרשור , עם תגובתו של AHBARONY:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312510&highlight=%D7%95%D7%99%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%98

מצד שני, אני רואה כל הזמן את החתימה שלך, ובמשפחה שלי היו 7 רכבי רנו, כולל סניק 2001 ומגאן 2003 (אוטומטיות, כמובן).

אין לאף אחד בעיות שינה\סיוטים בלילות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמת,

אבל אנחנו הרי בעד המלצות מנסיון ולא משמועות.

יש לויונט חסרונות. יש לה גם יתרונות. לפסול באופן כזה מוחלט, ועוד מ"שמועות" זה לא רציני.

לשעבר:

פורסם
בקיצור - אין לך מושג. לא היה לך, "שמעת" מאחרים.

כן, "שמעתי", שמעתי ממישהו שיש לאחותו רכב כזה, הוא מבין ואני סומך על מה שהוא אומר, במקרה הוא גם זה שמטפל לי באוטו, והוא במקרה מטפל גם בויונט הזו, אם הוא אומר אוטו זבל שצורך דלק כמו אימפלה בתוך העיר אז אני מאמין לו וכן זה אוטו זבל כי אוטו כזה לא אמור לעשות 1/7 בעיר איך שלא תנסה להפוך את זה.

חוץ מזה שזה דייהולט, בטח אי אפשר לטעות הרבה, עוד כמה דורות אולי הם יכבשו את הארץ כמו יונדאי אבל זה ייקח להם קצת זמן.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

תודה לכולכם על העזרה!

kaiser soze-אנחנו לא רשמנו את הC4 כי זה רכב צרפתי ואחרי הניסיון שלנו מעדיפים לחפש אמינות כמה שיותר גבוהה. אנו ממתלבטים בין רכב קטן יחסית (מיני או משפחתי) כדי לחסוך על הדלק ועל המחיר של הרכב עצמו- ויש גם העניין שלא נוסעים הרבה בהרכב מלא (זוג+3 בעוד חודשיים). או לבחור מיניוואן שיתן לנו נוחות רבה (ובטיחות גם) ואפשרות להסיע חברים או בני משפחה (אם 5+2).מה דעתכם?

• תוכן חדש...