Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת ריחן לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחברת אייר וויק ריחן לרכב קטן שנתפס בתריס של פתחי המזגן, כבר המון זמן שאני לא מוצא כזה ואתצ היבואן אני לא מצליח לתפוס כדי לשאול.

מישהו יודע באיזה סגנון של חנויות ניתן למצא? בעבר היה בסופרים הגדולים וכבר אין, בסופר פארם היה וכבר אין, איפה כן יכול להיות?

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר שמחפש אותם בנרות. הוא שאל את מנהל הסניף בסופר-פארם בקרית ים ואמרו לו שם שהפסיקו להביא את זה לארץ משום מה, אם אני זוכר נכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הריח וניל שלהם היה מעולה,, אם הפסיקו ממש חבל.

מצד שני היום בסופר פארם אמרו לי גם שמוצר אחר שאין להם ירד מהמדפים כי הופסק הייבוא שלו, אבל בחנויות אחרות כן ראיתי את המוצר אז קח בערבון מוגבל את מה שנאמר בסופר פארם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דווקא אני ממש לא הייתי מרוצה מהריחן של קליפורניה. הרבה כסף וריח שבקושי מורגש ונעלם לחלוטין אחרי שבוע וחצי.

פורסם

אז אולי מישהו יכול להמליץ על ריחן שכן מחזיק תקופה סבירה וגם מפיץ ריח נעים :-) כי כמו שאני מתרשם עד עכשיו הדעות חלוקות

פורסם

אני קניתי לא מזמן קליפורניה מסטיק או משהו כזה, החזיק חודש+, בהחלט שווה את הכסף(אם לא קונים באוטו דיפו)

אודי A4

דימה.

פורסם
אני קניתי לא מזמן קליפורניה מסטיק או משהו כזה, החזיק חודש+, בהחלט שווה את הכסף(אם לא קונים באוטו דיפו)

מסטיק מצויין, אבל תות יותר טוב :).

פורסם

אז תשים בריח של מסטיק תות.

אישית לא סובל ריחנים אבל היה בזמנו ספריי שהיה גם מנטרל ריחות וגם מבשם את הרכב לכמה ימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכי טוב המיכל זכוכית הקטן עם המקלות עץ בפנים-ונילה חזק אך גם עדין ומחזיק חודשיים!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הקליפורניה מסטיק והקורנדו צ'רי שלהם מעולים.

אם פותחים אותם לאט לאט (כל שבוע עוד קצת) - הם מחזיקים המון זמן.

בקלות חודשיים שלושה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...