Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיטרואן קסרה 2 ליטר אוט' 2001

היום לאחר לבטים רבים נכנסתי לתדלק בתחנת שקר כלשהו.

כמה דקות אלרי התידלוק הלבטים התממשו, הגיר ננעל על הילוכים 2 ו3, נורת ה check engine נדלקה והמנוע נכבה 3 פעמים גם תוך כדי נסיעה.

מחר על הבוקר אני הולך למוסך, האם יכול להיות שכל זה נגרם מדלק לא תקין (מזוהם/ מהול וכו') ומה ניתן לעשות נגד התחנת דלק?

תודה לעוזרים

פורסם

כן הפייה הייתה נכונה, אם היא לא הייתה נכונה אני מניח שלא הייתי מצליח לנסוע כוד כחצי שעה

לגבי זהות התחנה בשלב זה אך ורק בפרטי

האם במוסך יכולים לדעת האם הדלק היה מהול?

פורסם

רק דרך מעבדה ויגידו לך גם מה רמת הדילול. אני במקומך חוזר וממלא ג'ריקן ושומר את הקבלה (מאותו היום), אם יש צרות וצריך להחליף חלקים ברכב גש למנהל התחנה ותסביר לו (לא לאיים) את המקרה ושיש לך ג'ריקן מאותו היום שאתה תשמח לשלוח למעבדה לבדיקה על מנת להוכיח שזו אשמתם.

פורסם

לא יודע לגבי ג'ריקן אבל יש לך את הדלק הזה במיכל, פשוט תשאב קצת החוצה.

כמה תידלקת?

ולפני שאתה מקבל עשרות הודעות לגבי התחנה תגיד באיזו עיר זה על מנת שרק תושבי המקום ישלחו לך הודעה והתיבה לא תהייה מפוצצת.

קובי

פורסם

היו לך תהיות לגבי הכניסה לתחנה :"היום לאחר לבטים רבים נכנסתי לתדלק בתחנת שקר כלשהו"

אז למה נכנסת?

נקווה לטוב

Golf 2008 MK5

פורסם

huli2000,

לכל אחד יש את התחנה בה הוא מעדיף לתדלק מסיבותיו שלו, כנ"ל לגבי התחנה ממנה הוא מדיר רגליו.

לא תמיד הסיבה נכונה, ולפעמים תחנות עם מחיר מוזל יותר ירתיעו אנשים מלהכנס אליהן לתדלק ואנשים אחרים יעודדו להכנס.

לא מכובד לדעתי לבוא לאדם הנמצא במצוקה וזקוק לעזרה, ולנופף לו בטעותו אלא לעזור לו במידת האפשר ולאחר מכן הייתי אומר שאף מצווה להכנס בו, למען יידע להבא.

פורסם

ככל הידוע לי, התופעות שהמתוארות לא קשורות לדלק מהול.

לרוב בגלל דלק מהול הרכב לא יסחוב כהלכה, אפשרות לעשן שחור, באק-פיירים, צריכה

מוגזמת של דלק וכו'.

אני מקווה שזה כן קשור לדלק אבל יש סיכוי שזה פשוט צירוף מקרים מוזר (לצערי קרה גם לי בזמנו

והאשמתי את תחת הדלק לשווא).

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

עידכון,

חזרתי מהמוסך כרגע, עוד בבוקר הרכב הניע והמנוע עבד טוב ותיבת ההילוכים גם, רק נורת ה check engine עדיין דלקה.

גם הנסיעה למוסך עברה טוב ללא כיבוי מנוע.

במוסך המנהל עבודה נתן לרכב לעבוד ואז התחבר אליו ולא מצא בעיה, אמר שכנראה נכנס אליו ליכלוך או מים וזה נפוץ במנועים האלה. המליץ להוסיף רק 44K וזהו (גם לא גבה שקל על הבדיקה)

יש לי עוד שאלה בהקשר (שכחתי לשאול במוסך), האם ניתן לנקז מיכל דלק?

היו לך תהיות לגבי הכניסה לתחנה :"היום לאחר לבטים רבים נכנסתי לתדלק בתחנת שקר כלשהו"

אז למה נכנסת?

נקווה לטוב

היינו בדרך הבייתה מההורים עם התינוק והתחנה הזאת הייתה בדרך, כדי לנסוע לתחנה הקבועה שלי הייתי צריך לעשות חתיכת סיבוב.

פורסם

קיימת בדיקה מאוד פשוטה לבדיקת דלק מהול:

1. תשאב מהמיכל דלק לבקבוק ליטר וחצי.

2. תניח את הבקבוק עומד במקום מוצל עם הפקק סגור ותמתין כמה שעות.

3. אם אחרי כמה שעות תראה בועה בתחתית הבקבוק משמע הדלק מהול במים שזו צרה צרורה למנוע (דטונציות וכו')

בהצלחה! ואל תשכח לעדכן!

• תוכן חדש...