Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה אני אספר את הסיפור .

לאבא שלי יש רכב חברה צמוד {לא משלם על תיקונים דלק ביטוח ועל הרכב עצמו } כבר הרבה זמן בניתי על זה שכשאני אוציא רישיון החברה תעשה לי ביטוח על הרכב הצמוד של אבא וכך אני אחסוך את עלויות הדלק של הרכב של אמי {אמריקאי אוכל המון}.

עברתי לפני כחודשיים וחצי טסט ראשון ואמרתי לאבי לעשות לי ביטוח על הרכב שלוהוא דיבר עם קצין הרכב של החברה וקצין הרכב אמר לו שבגלל שהרכב לא רכב פרטי אלה מיצובישי האנט ר L200 {שנת 2011} אז אסור לי לנהוג עליו עד גיל 21.

ואחרי שיחות רבות שבהם התברר שהרבה מהעבודה של אבא שלי עם אותו הרכב נותנים לילדים שלהם לינסוע לאחר סיום תקופת המלווה והחברה לא יכולה להגביל אותם .נתנו לאבא שלי אישור שמותר לי לנסוע ברכב הצמוד שלו אך ורק כאשר הוא משמש לי כנהג מלווה וזה גם כאשר תסתים לי תקופת המלווה זה ימשך עד גיל 21 וזה אומר ששלוש וחצי שנים אסור לי לנסוע לבד ברכב ואחרי זה אבא שלי כבר יוצא לפנסיה . וזה בעצם לא נותן לי חופש לינסוע לבד זה בדיוק כמו שאני אבקש מאבא להסיע אותי למקומות כי אני גם כך לא נהנה מנהיגה כל כך .

יש למישו פה איזה טיפ או עצה שיכולה לעזור לנו "במאבק" נגד קצין הרכב

האם הגיוני שמגבילים את גיל הנהיגה לרכב שטח לגיל 21 לאומת רכב פרטי שהם מסכימים מהרגע שמוצאים את הרשיון ??

לכל מי שיש מידע על כך או כתבה או דיון או כל דבר שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח .:lol:

האם יש דרך לעקוף את קצין הרכב ובכל זאות לינסוע בלי שהוא ידע ?

תודה רבה לכל העוזרים ובבקשה ענו ברצינות ולא בציניות !

פורסם
האם גם הילדים של העובדים האחרים בעבודה של אבא שלך מוגבלים כך גם כן (עד גיל 21 עם מלווה)?

בעיקרון הם מוגבלים אבל החברה מעלימה מכולם עין גם אם אני אסע החברה תעלים עין אבל אבא שלי יותר מדי משחק אותה צדיק וקונפורמי.

הילדים האחרים פשוט לא שאלו את החברה אם מותר להם לינסוע אלה ישר נסעו בלי לידע את החברה

ואבא שלי החליט לבדוק ולא סתם להגיד לי שמותר ובגלל שהוא בדק אז גם החברהבדקה וראתה שהרבה נוסעיעם למרות האיסור

ואין לחברה דרך לבדוק בכל הארץ מי נותן לילדים שלו לינסוע ומי לא אז בגלל זה לא עושים כלום . ואבא שלי פשוט פוחד מה יקרה במקרה של תאונה חס וחלילה כי בעיקרון החברה כן עשתה לי ביטוח אבל הגבילה אותו רק עם אבא שלי יושב לידי במכונית עד גיל 21.

פורסם

אז ברגע ששאר הילדים יעשו תאונה הביטוח של העבודה יתנער מהם ואותם אבות גם ישלמו על התיקון וגם ככול הנראה יפוטרו.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה לעשות בנידון, זאת המדיניות של החברה ואבא שלך צודק, החברה לא רואה בך מבוטח אלא אם יש לידך מלווה ולכן אם תסע לבד ותעשה תאונה חס וחלילה, אכלת אותה ככל הנראה.

למרות הכל, שווה לבדוק עם הילדים האחרים אם הם עשו תאונה ועדיין היו מבוטחים (במידה ונהגו לבד כפי שאתה רוצה).

פורסם

החברה אוסרת על אביך לתת לך את הרכב. מה לא ברור כאן!!

הרכב רכוש החברה ורשותה לעשות ברכב מה שבא לה.

לכן חסוך לעצמך ולאביך צרות וסע על הרכב של אימך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז ברגע ששאר הילדים יעשו תאונה הביטוח של העבודה יתנער מהם ואותם אבות גם ישלמו על התיקון וגם ככול הנראה יפוטרו.

כן אני גם חושב כך אבל עדין יש פיתוי של לנסוע ברכב חברה שלא משלמים על דלק . בכל מקרה אם אסור אני לא נוסע אני

לא מתחכם בנושאים האלו .רק רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את האסור למותר.

אני לא חושב שיש הרבה לעשות בנידון, זאת המדיניות של החברה ואבא שלך צודק, החברה לא רואה בך מבוטח אלא אם יש לידך מלווה ולכן אם תסע לבד ותעשה תאונה חס וחלילה, אכלת אותה ככל הנראה.

למרות הכל, שווה לבדוק עם הילדים האחרים אם הם עשו תאונה ועדיין היו מבוטחים (במידה ונהגו לבד כפי שאתה רוצה).

אין אפשרות לבדוק איתם כי זה קרן קימת ויש את הרכב הזה להרבה עובדים ברחבי הארץ באותו תפקיד כמו אבי

אבל תודה

החברה אוסרת על אביך לתת לך את הרכב. מה לא ברור כאן!!

הרכב רכוש החברה ורשותה לעשות ברכב מה שבא לה.

לכן חסוך לעצמך ולאביך צרות וסע על הרכב של אימך

אני לא אסע על הרכב של אבא אם לא יאשרו לי מהחברה זה ברור.

אני רק מנסה למצוא דרך שהם יסכימו אני לא עם הראש בקיר ...

יכול להיות שהחברה לא קשורה לזה אלא הליסינג מגביל אותה בגלל שזה רכב לא פרטי אז הליסינג מגביל מגיל 21 ??

פורסם

גם אם הליסינג מגביל, זאת עדיין הגבלה.

אל תשכח שהרכב שייך לחברת הליסינג וזכותה לקבוע מי ינהג ומי לא.

ברכוש שלך, אתה יכול לקבוע את הכללים. ברכוש של מישהו אחר, הוא כמובן קובע את הכללים.

אגב, גם כשמשכירים דירה/עסק, בעל הדירה/עסק קובע למי מותר להשתמש בה ולאיזו מטרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שיבדוק בחוזה שהוא חתום עליו מול המעביד.

המעביד יכול לקבוע את הרשאים לנהוג ברכב, זה לגיטימי.

אם לאבא שלך לא מתאים רכב צמוד שרק הוא יכול לנהוג עליו, שיחזיר אותו ויקח תוספת לברוטו במקום זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אנחנו יותר מ 9 שנים עם רכב חברה וזה יותר מתאים לנו מאשר התוספת לברוטו .

ולפי מה שהרוב פה אומר כדי לי לוותר על לחשוב על זה שיעשו לי בכלל ביטוח על הרכב עם הדלקן

פורסם

פתח את פוליסת הביטוח של הרכב ובדוק מי מורשה לינהוג בו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שקורה בחברה שבה אביך די נפוץ.

הרבה חברות השכרה/ליסינג לא מתירות לנהגים מתחת ל21 (בחלק גם מתחת ל24) לנהוג ברכב.

ישנן חברות שכחלק מהסכם הליסינג מכניסות סעיף (כמובן בתוספת תשלום) שיאפשר גם לנהגים צעירים לנהוג.

אפשרי שהחברה שבה אביך עובד פשוט חתמה על הסכם שמרשה לנהג מתחת ל21 לנהוג ברכב רק בליווי מבוגר שהוא גם עובד החברה (שוב דבר שהוא די נפוץ).

אני הייתי ממיץ לפנות ישירות לחברת ההשכרה/ליסינג ולשאול אותה מה הם תנאי הנהיגה שחלים על החברה

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

עידן - הפוליסה נמצאת אצל בעל הרכב - הקק"ל. מי מורשה לנהוג נקבע בחוזה שבין בעל הרכב לבין הנהג המשתמש בו.

לכן צריך לבדוק בהסכם זה. בעל הרכב יכול לקבוע מה שנוח לו, והמשתמש צריך להסכים או לוותר על הרכב. בחוזה של אשתי,למשל, רשאי לנהוג כל בעלרשיון, אבל אם יש תאונה והנהג הוא צעיר או חדש ההשתפות העצמית יותר גדולה.

לגבי העלות - לא לשכוח שמדובר בטנדר, כלומר ברכב עבודה, וסביר שכזה שבאמת עובד קשה בשטח. אי אפשר להשוותלרכב ת"ש של עובד משרד או הייטק או משהו דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פתח את פוליסת הביטוח של הרכב ובדוק מי מורשה לינהוג בו.

עידן

עידן, בכל פוליסה מופיע סעיף שהנהג צריך להיות באישור בעל הפוליסה גם אם אין הגבלה. גם אם אדם בן 50 עם 30 שנות וותק וללא אף דוח יקח את הרכב ללא ידיעת ואישור בעל הפוליסה הוא לא יהיה מכוסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה שקורה בחברה שבה אביך די נפוץ.

הרבה חברות השכרה/ליסינג לא מתירות לנהגים מתחת ל21 (בחלק גם מתחת ל24) לנהוג ברכב.

ישנן חברות שכחלק מהסכם הליסינג מכניסות סעיף (כמובן בתוספת תשלום) שיאפשר גם לנהגים צעירים לנהוג.

אפשרי שהחברה שבה אביך עובד פשוט חתמה על הסכם שמרשה לנהג מתחת ל21 לנהוג ברכב רק בליווי מבוגר שהוא גם עובד החברה (שוב דבר שהוא די נפוץ).

אני הייתי ממיץ לפנות ישירות לחברת ההשכרה/ליסינג ולשאול אותה מה הם תנאי הנהיגה שחלים על החברה

אוקיי תודה רבה לא יידעתי שהדבר נפוץ כי כל מי שאני מכיר עם רכב חברה הילדים שלו רשאים לינסוע עליו .

אני אבדוק בשלמה sixt למרות שגם אם יגידו לי שהם מאשרים עדין מקום העבודה של אבי לא מאשר ולכן אין לי מה לעשות

אני רק צריך לחפש את החוזה בין החברה לאבא שלי לגבי הרכב של מי רשאי לינסוע בו .

השאלה היא אם במידה ואני רואה שכתוב שקרוב משפחה מדרגה ראשונה רשאי לינהוג ולא כתוב הגבלות מה אני עושה זה אומר שמותר לי לנהוג למרות שאמרו לאבא שלי במפורש שאסור

• תוכן חדש...