Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

eilam אני בכל זאת ממליץ לך להתקשר ישירות לSIXT ולומר להם "שלום אבא שלי עובד בחברה X רציתי לדעת האם אני בתור בן שלו מורשה לנהוג ברכב במידה וכן האם זה משנה שאני בן 18?" רק תכין את המספר רכב.

בעברי עבדתי באחת מחברות ההשכרה והינו מקבלים אין ספור שיחות טל' בסיגנון כול יום.

בהצלחה

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
פתח את פוליסת הביטוח של הרכב ובדוק מי מורשה לינהוג בו.

עידן

לא מדויק, כי באחד התנאים של הפוליסה היא שהנהיגה היא ברשות בעל הרכב, ופה בעל הרכב זה החברה שהיא איננה מסכימה לנהג לנהוג וממילא הביטוח לא יחול.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

כלל חשוב לחיים - "מה שלא כתוב לא קיים".

גם אם העובד בסיקסט יגיד לך בטלפון "בטח אח שלו, כל נהג יכול לנהוג, יהיה בסדר", זה לא שווה כלום בלי שיהיה לך מסמך בכתב שמעיד על כך.

אם בהסכם של אביך מול מקום העבודה שלו רשום שברכב יכול לנהוג כל נהג בקרבה ראשונה, אז סע לשלום, המפתחות בפנים.

רק קרא היטב את ההסכם ותוודא שלא כתוב כמה שורות אחר כך שיש גיל מינימום או משהו כזה.

ההסכם הזה הוא ממילא גם הסכמה של החברה (בעלי הרכב) לנהיגה, ובכתב. אין יותר טוב מזה.

לגבי זה ש"מתאים" לכם רכב ולא כסף בברוטו - אם יתברר שרק אביך רשאי לנהוג, אז אולי כדאי לכם לשקול שנית אם עדיין מתאים לכם הסידור הזה.

אם עדיין מתאים, אז אין לכם מה להתלונן.

אם כבר לא מתאים כי השתנו נסיבות החיים - אז להחזיר את הרכב ולקנות פרטי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
eilam אני בכל זאת ממליץ לך להתקשר ישירות לSIXT ולומר להם "שלום אבא שלי עובד בחברה X רציתי לדעת האם אני בתור בן שלו מורשה לנהוג ברכב במידה וכן האם זה משנה שאני בן 18?" רק תכין את המספר רכב.

בעברי עבדתי באחת מחברות ההשכרה והינו מקבלים אין ספור שיחות טל' בסיגנון כול יום.

בהצלחה

אני אתקשר ואשאל אבל האינטרס שלהם הוא להגיד לי לא בגלל שזה אומר שזה מוסיף להם קילומטרז לרכב ועוד תיקונים ובלאי ..

לא מדויק, כי באחד התנאים של הפוליסה היא שהנהיגה היא ברשות בעל הרכב, ופה בעל הרכב זה החברה שהיא איננה מסכימה לנהג לנהוג וממילא הביטוח לא יחול.

כלל חשוב לחיים - "מה שלא כתוב לא קיים".

גם אם העובד בסיקסט יגיד לך בטלפון "בטח אח שלו, כל נהג יכול לנהוג, יהיה בסדר", זה לא שווה כלום בלי שיהיה לך מסמך בכתב שמעיד על כך.

אם בהסכם של אביך מול מקום העבודה שלו רשום שברכב יכול לנהוג כל נהג בקרבה ראשונה, אז סע לשלום, המפתחות בפנים.

רק קרא היטב את ההסכם ותוודא שלא כתוב כמה שורות אחר כך שיש גיל מינימום או משהו כזה.

ההסכם הזה הוא ממילא גם הסכמה של החברה (בעלי הרכב) לנהיגה, ובכתב. אין יותר טוב מזה.

לגבי זה ש"מתאים" לכם רכב ולא כסף בברוטו - אם יתברר שרק אביך רשאי לנהוג, אז אולי כדאי לכם לשקול שנית אם עדיין מתאים לכם הסידור הזה.

אם עדיין מתאים, אז אין לכם מה להתלונן.

אם כבר לא מתאים כי השתנו נסיבות החיים - אז להחזיר את הרכב ולקנות פרטי.

אתה צודק מה שלא כתוב לא קיים זה גם תקף לגבי זה שלא כתוב בשום מקום או בשום חוזה או מסמך רשמי שאסור לי לנהוג

כתוב שמותר לכל מי שמדרגה ראשונה של קשר יענטו ילדים ואישה למרות שבפועל רק אבא שלי נוהג כי החברה המציאה שלי אסור לנהוג ברכב .האיסור עצמו לא היה כתוב בחוזה ואולי הוא כתוב אבל במסמך שאני לא יודע איפה הוא קיים אני אבקש מהחברה להפנות אותי למסמך האוסר עלי לנהוג ברכב {החברה מעדיפה כמובן לא להראות לנו את המסמך אולי הוא לא קיים אבל בנלחץ הליעם }

מה שכן ידוע לי הוא שבאזורים אחרים בארץ באותה עבודה עם אותם רכבים כן נותנים לילדי עובדים לינסוע אני לא יודע אם זה מאושר אני רק יודע שלא עושים על זה כלום .

ולגבי התוספת לברוטו בגלל שהרכב עולה לנו כסף אבל הדלק והתיקונים לא עולים אנחנו משאירים כי התוספת לברוטו לא מכסה אפילו את העלות של הדלק שיעלה לנו כמובן אחרי שמורידים ממנה כמעט חצי מס הכנסה בשביל הנטו .

פורסם

במקום כלשהו כתבת כי אביך עומד לצאת אוטוטו לפנסיה .

מציע לך לא לחפש לריב עם קק"ל כדי שלא "יחפשו" את אביך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוא מתכון לצאת לפנסיה לא בקרוב אבל בערך מתי שאני יהיה בן 21 {עוד כשלשוש שנים וחצי }כך שחבל לי "להפסיד" את הסיכוי לינסוע באוטו

כמובן שלפי התגובות שלכם אני שוקל לרדת מבכלל לנסות לשכנע את העבודה כדי שאבא שלי לא יסתבך יותר מדי כי קצין הרכב כבר התחיל לעשות לו בעיות בקשר לרכב ...

פורסם

אתה רציני ?

שאלת , אמרו לך שאסור.

אתה ממש רוצה להתחכם ולפגוע בתנאי העבודה של אבא שלך ?

פעם הבאה (בצבא) אל תשאל , המפקד כולל הקיטבג... :-)

זה רק רכב , יצא לך לנהוג בהרבה רכבים בעתיד, אז קח את זה בקלות

מקסימום . תשאב דלק...:wink:

סתאאם....

(ניתן לזהות "צריכה מוגברת" בעזרת דוחות דלקן, ואני בטוח שקצין הרכב בודק את זה...)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתה רציני ?

שאלת , אמרו לך שאסור.

אתה ממש רוצה להתחכם ולפגוע בתנאי העבודה של אבא שלך ?

פעם הבאה (בצבא) אל תשאל , המפקד כולל הקיטבג... :-)

זה רק רכב , יצא לך לנהוג בהרבה רכבים בעתיד, אז קח את זה בקלות

מקסימום . תשאב דלק...:wink:

סתאאם....

(ניתן לזהות "צריכה מוגברת" בעזרת דוחות דלקן, ואני בטוח שקצין הרכב בודק את זה...)

דבר ראשון חס וחלילה לשאוב דלק בחיים לא זה רמאות לכל דבר ואפילו מבחינה מוסרית אני לא מאמין שיש אנשים שעושים את זה .

ובקשר ללהתחכם מה הקשר להתחכם אנשים פה הסבירו לי שזה לא שווה אז ויתרתי .פשוט חבל ששאלנו כי אלה שלא שאלו נוסעים עכשיו חופשי ולא אומרים להם כלום למרות שיודעים מי הם . וזה לא הקטע של לנהוג באוטו אני לא אוהב ת'מכונית שלו ולא כיף לי לנהוג בה כלכך .פשוט מתאמי חיסכון המכונית הזות יכולה לחסוך לי 1500+ שקלים כל חודש שאותם האלץלשלם על דלק ברכב השני שלנו .

אפשר לינעול את הנושא או סתם לא להגיב יותר אני רואה להן אנשים חותרים פה :?

פורסם

הרעיון של שאיבת דלק היה עם קריצה , (בחיוך ולא שבאמת תעשה את זה...)

ולאחר מכן הסברתי גם שאם תעשה את זה רוב הסיכויים שתתפס,

כי בדוחות של הדלקן פתאום תעלה הצריכה בצורה חדה ,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...