Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הזמנתי מחול את הסט הנ"ל והבעלים של האתר יצר איתי קשר ואמר לי שהוא לא זמין ואיזה סט אני ירצה במקום,

הסכום הוא 330$ מהאתר http://www.woofersetc.com

חשבתי על

ES-620 - CDT Audio EuroSport

או

dls up6

או

EU-61CF - CDT Audio 6.5" Carbon Fiber 2-Way Component Set

מה דעתכם? יש למישהו פה הצעה יותר מעניינת?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

זה לקחת סיכון עם סט שלא להרבה אנשים היה ניסיון איתו , אני מדבר על ה cdt

יש לך ביד שנייה סט חדש של אודיסון ווצ׳ה ב1600 ש״ח , שווה לבדוק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
זה לקחת סיכון עם סט שלא להרבה אנשים היה ניסיון איתו , אני מדבר על ה cdt

יש לך ביד שנייה סט חדש של אודיסון ווצ׳ה ב1600 ש״ח , שווה לבדוק.

הכסף כבר אצלם אז אין לי כוח להתחיל לעשות כאבי ראש שיחזירו את הכסף אני מעדייף גם חדש

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

שמעתי את הES620 הרגיל הוופרים בסדר אבל הטויטרים DRT25 די צורמים והקרוס פשוט בקיצור לא משהו. לי יש את הסט ES620Z שהוא רמה מעל הסט הזה ששם הוופרים שודרגו לGOLD והטויטר הוא DRT26 והקרוס Z220 אחר לגמרי ואני מאוד מרוצה מהסט לאחר הרבה כיוונים באקליפס 7200.

איזה עוד אופציות הציעו לך?

פורסם

זה אני בוחר לא הם

עד 330$ מהאתר שציינתי למעלה.

Zoom Zoom

פורסם
הכסף כבר אצלם אז אין לי כוח להתחיל לעשות כאבי ראש שיחזירו את הכסף אני מעדייף גם חדש

זה לא ישראלים - אתה מבקש לבטל והם מזכים אותך במקום - אין כאבי ראש אין כלום.

יש ארצות שיודעים לתת בהן שירות - בניגוד אלינו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסוף הלכתי על קיט איטום של דינמקס לדלדות וסט של DLS R6A איך הוא? כרגע יש לי את הסט מורל דוטק איך הוא לעומתו? יהיה שינוי?

Zoom Zoom

פורסם

נגעת נסעת, תתחדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בסוף הלכתי על קיט איטום של דינמקס לדלדות וסט של DLS R6A איך הוא? כרגע יש לי את הסט מורל דוטק איך הוא לעומתו? יהיה שינוי?

וזה מה שבחרת בסוף???

הדוטק שלך נשמע יותר טוב מזה לפחות לדעתי.

פורסם

קיצור ביקשתי החזר כספי עכשיו אני מחפש סט אחר

מממ מה עם הרינבו שאודי קינג העלה איך הם ?

ואיך הסט הנ"ל :

CTX65CS - Image Dynamics?

Zoom Zoom

פורסם

מדהים איך נפלת בייעוץ לא חכם מאנשים שבטוח שאין להם ניסיון עם הסט שבחרת

אני הייתי ממליץ לך ללכת על RM6.2 או בדמותו הישנה יותר MS6A

הוא לא נופל מה UP6I (יש כאלה שיגידו שהוא טוב יותר) אלא אם יש לך מגבר שנותן 150 וואט RMS ב4 אוהם

במידה ולא אז ה RM6.2 או ה MS6A יעבדו טוב יותר מה UP6I עם הגברה של עד 100 וואט RMS לערוץ

אגב הוא זול יותר מה UP6I ובטח ישאר לך כסף גם לקצת איטום

דרור

• תוכן חדש...