Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RM6.2 הוא סט חדש ושונה לחלוטין מה MS6A

דווקא את ה DLS R6A אני מאוד אוהב.

הריינבו שהמלצתי לך הוא סט נהדר מאוזן ומאוד מפורט

הוא שונה מהדוטק לדעתי לטובה ובגדול,אבל הייתי נישאר עם DLS אם אתה בא מדוטק

אגב אם יש להם במלאי UR6S - DLS שווה להוסיף עוד כמה דולרים עבורו

זה סט מאוד מפורט ונעים לאוזן,ורמה מעל ה-UP6I

http://www.woofersetc.com/p-9184-ur6s-dls-65-ultimate-reference-2-way-component-system.aspx

פורסם

הזמנתי את ה RM6.2

נקווה לטוב

בכללי לא מזמן קניתי את המגבר solid audio f-45 איך הוא יעבוד עם הסט הנ"ל?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

יעבוד בסדר גמור, זה סט שמצטיין בתחום התדרים הנמוך

וכך גם DLS מפרסמת אותו ,זה סט עם התנגדות 3 אום כך שלמגבר שלך לא יהיה קושי להגביר אותו.

לדעתי חבל שלא הלכתה על בחירה אחרת מסידרת האולטימייט או שינוי כיוון למותג אחר אבל זו בחירה שלך.

פורסם

הסט שנתת לי הוא ללא משלוח חינם ומשלוח שלו יעלה לי עוד 120 דולר לא כולל ההוספה של ה 60$ בשביל לקנות את הסט לכן לא הלכתי עליו לעומת זאת ה RM6.2 לאחר שקראתי שהוא המחליף של ה MS6A ובכללי מאוד מאוד אהבתי את הסאונד שלו העדפתי ללכת עליו ועוד נשאר לי כסף.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

בחירה מוצלחת

אשמח אם תעדכן בתוצאות

אגב הזמנה מח"ול, אשמח מאוד אם תסכים לעדכן את המחיר הסופי שהסט עלה לך בארץ לאחר כל ההוצאות

תתחדש

דרור

• תוכן חדש...