Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי איביזה טורבו 2002 יש לי אזעקת MVP ביפר. יש לי את האוטו שנה שקניתי אותו הכל עבד פיקס,ב3 חודשים האחרונים שהייתי לוחץ על פתיחת הדלתות אז הדלת של הנהג לא הייתה נפתחת אז הייתי פותח עם מפתח כנ"ל לגביי הסגירהׁ(לא תמיד לפעמים) אתמול חזרתי מנסיעה עם האוטו הכול היה פיקס. אני בא היום לוחץ על השלט שום דבר לא ניפתח, לא התא מטען לא שני הדלתות כלום כנ"ל לגביי הסגירה לא מגיב שום דבר. האזעקה עובדת רגיל רק בלי פתיחת דלתות.מישהו יודע מה זה יכול להיות? חלק אומרים שבעיה באזעקה, וחלק אומרים במשאבה, יש למישהו רעיונות? ואיפה נמצאת המשאבה מאחורה חיפשתי אותה ולא מצאתי?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אתה בטוח שאצלך זה נעילת וואקום?

אני מקווה בישבילך שלא כי זה יקר.

לדעתי יש לך נעילה חשמלית ולא נעילת וואקום.

קובי

פורסם

אצלי המשאבה נמצאת בתא האחסון הימני של תא המטען.

אל תהיה בטוח כ"כ שזאת המשאבה, פרה פרה:

1. האם אתה בטוח שהאזעקה נדרכת? נסה להפעיל אותה כדי שתתחיל לצפצף.

2. האם אתה שומע את הרעש הייחודי של המשאבה כשאתה פותח/סוגר את הרכב?

3. אולי חיבור האזעקה למערכת הנעילה המרכזית התקלקל, נסה לנעול את הרכב מבפנים ע"י לחיצת כפתור הנעילה בדלת הנהג.

Bimmer

פורסם

יש גבול למה שאפשר לבדוק דרך הפורום באינטרנט.

קפוץ למוסך כדי לקבל תשובה מדויקת יותר. המלצה אישית, מוסך רון בתל אביב.

Bimmer

פורסם

עידכון היום באתי לבדוק לחצתי על השלט הכול עובד כמו שצריך לא יודע איך אבל ברוך השם הכול בסדר. מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...