Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשת אלחוטית במרתף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בבית פרטי. הראוטר נמצא בקומה השנייה. בקומת קרקע ניתן לקלוט אינטרנט. במרתף לא.

הבנתי שהפיתרון הפשוט כדי לקלוט אינטרנט במרתף הוא לקחת ראוטר נוסף ולהפוך אותו ל REPEATER רק שאין לי ניסיון או ידע רב ברשתות.

אז ראוטר של EDIMAX יש ולקנפג אותו באופן בסיסי לפי החוברת שמצורפת אני עושה בלי בעייה. הבעייה היא איך גורמים לו שיעבוד מול הראוטר השני. מה אני עושה הלאה?

תודה מראש,

אסף

פורסם

איזה ראוטר זה? לא כל הדגמים תומכים במוד של UNIVERSAL REPEATER.

אם כן, זה מאוד פשוט - צריך לבחור מוד של UNIVERSAL REPEATER ולבחור את שם הרשת שרוצים לשחזר, ואת שם הרשת החדשה.

:turn-l:
פורסם

בכל מקרה אל תקנה Repeater של Edimax הם לא עובדים כ"כ טוב יש לי פה שלושה מונחים כאבן שאין לה הופכין.

אני ממליץ על Access Point של TPLink

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא הצלחתי לעשות את זה,באיזה ראוטר אני אמור להגדיר את ה REPETER או WDS, בראוטר שמחובר לאינטרנט וגם משדר,או בראוטר שלא מחובר לאינטרנט ומנסה למשוך מהראוטר שכן מחובר?

יש לי שתי ראוטרים,אחד של TP LINK שמחובר לאינטרנט,והשני של ROTAL שמנסה למשוך ממנו את האינטרנט.

אני אובד עצות,זה לא עובד לי!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

ראוטר ראשון - מחובר לאינטרנט ומשדר רשת מקומית אלחוטית - אין צורך לעשות כל שינוי.

ראוטר שני - מוגדר כ- UNIVERSAL REPEATER - ומוגדרות בו שם הרשת שהוא משחזר ושם הרשת החדשה שהוא יוצר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...