Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר אינטרנט חדש למועדון החמש - הזמנה להציע הצעות

Cadillac58
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ועד מועדון החמש החליט להאיץ הקמת אתר אינטרנט חדש למועדון. מדובר באתר חדש לחלוטין על פלטפורמה מודרנית, שיחליף את האתר הקיים שאינו עונה עוד על הצרכים.

לצורך בניית האתר הוקצב סכום כסף ראוי, בהתאם למחירי השוק, מתוך כוונה שחברה רצינית ומנוסה תיקח על עצמה את הפרויקט תחת חוזה עבודה ולוח זמנים מוגדר - בתשלום מלא ו"בלי טובות"...

במידת הצורך יוקצב סכום נוסף לעצם התנעת המהלך ולגיבוש הדרישות המפורטות מהאתר - עבודה חשובה בפני עצמה.

אנו מעדיפים שחברת בניית אתרי האינטרנט שתיבחר תהיה בעלת זיקה/ידע/נסיון עם תחום הרכב, וקוראים כאן לגולשים המכובדים, אם מי מהם מייצג גוף שמסוגל לענות על הדרישה, אנא ייצור קשר עם המועדון ויציע הצעה שתכלול אפשרות לעדכון תכני האתר ע"י מספר מנהלים, גלריות תמונות, ארכיון עם אפשרות חיפוש, לוח קונים/מוכרים, לוח מודעות וכן עמודי תוכן שונים עם אפשרות להצגת סרטונים. ההצעה תכלול אחסון האתר דרך קבע על גבי שרת.

נא לפנות בכתב למשרדי המועדון בכתובת [email protected]

בהזדמנות זו, תודה מקרב לב לחבר צביקה תמרי, על התנדבותו לסייע בהקמת ותחזוקת האתר הנוכחי.

בתודה,

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח להציע הצעת ייעול לאתר החדש של המועדון.

בתור עובד באירגון בינלאומי גדול שמרבית עובדיו אינם דוברים עברית ובטח שלא מבינים עברית , לא פעם פנו אלי חלק גדול מהעובדים שדווקא מאד אוהבים רכב קלאסי וענתיקות והביאו תרעומת מכך שאתר מועדון החמש הוא בעברית ושאין לו גם גירסא לדוברי אנגלית (כמו באתרים גדולים ומכובדים שדואגים לשים לינק לגירסא אנגלית של כל האתר לטובת כאלה דוברי אנגלית).

האם תיהיה או יש אפשרות להעלות גירסא אנגלית (כלומר עם כפתור אנגלית שיוביל לגירסא האנגלית) גם אם גירסא מצוצמצת יותר של האתר החדש לטובת חובבי רכב קלאסי דוברי אנגלית שלא מבינים עברית?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר לפני 5 שנים התכתבתי עם בני הספל בעיניין קיום בחירות שנתיות לוועד

באינטרנט.

לדעתי כדאי לבחון שילוב האופציה הזו בבנית האתר החדש.

קיום אופציה כזו תעודד אספני רכב בפריפריה (כמוני למשל ) להצטרף למועדון.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב אפס פשוט מחליפים את ה color scheme (הנורא) של האתר למשהו קצת יותר סקסי

למשל http://www.classiccarclub.org/,

ושאר הכסף יכול ללכת למגבית לטובת הספיידר שאני רוצה (חולם) להביא :twisted:

וברצינות, מהם בדיוק הצרכים שהאתר אינו עונה עליהם ?

אני די מקושר בתחום ויכול לנסות למצוא כיוון או שניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שוב מזכיר את ההצעה שלי (שנאמרת בשם רבים אחרים שלא דוברים עברית ופנו אליי) אולי לעשות קישור לגירסא (מקוצרת או מלאה) של האתר באנגלית כמו שנהוג באתרים רבים.

יש בישראל דיפלומטים\שגרירים\תושבי חוץ \תיירים וכ"ו שמתענינים רבות בפעילות מועדון החמש, במיפגשים ובאתר במיוחד .

מקווה שזה יילקח בחשבון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שוב מזכיר את ההצעה שלי (שנאמרת בשם רבים אחרים שלא דוברים עברית ופנו אליי) אולי לעשות קישור לגירסא (מקוצרת או מלאה) של האתר באנגלית כמו שנהוג באתרים רבים.

יש בישראל דיפלומטים\שגרירים\תושבי חוץ \תיירים וכ"ו שמתענינים רבות בפעילות מועדון החמש, במיפגשים ובאתר במיוחד .

מקווה שזה יילקח בחשבון.

זה יילקח בחשבון, וגם יבוצע.

חברנו יוסי פרנקוס לקח על עצמו לנהל את פרויקט הקמת האתר החדש, נאחל לו הצלחה בתפקיד.

רון פז

דובר המועדון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצלחה בעולם האינטרנט של ימינו מורכבת מכמה גורמים - תוכן, עדכניות ואינטרקטיביות. אתרים כמו TWITTER ,FACEBOOK, FLICKR, אתרי חדשות וגם פורומים למיניהם הם מובילי השעה בתחום. גם אתרים סטטיים יותר יכולים להצליח - רק בתנאי שיהיה להם תוכן מתעדכן, והרבה (WIKIPEDIA למשל).

כיום, תוכן המועדון מתרכז בפורום, כל הפעילות בין עם פרטית ובין עם ציבורית מתנקזת לשם. אפשר להגיד הרבה דברים על מה ואיך, בסופו של דבר, המועדון הוא קהילה חברית בנושא ספציפי, לקהילה כזו הפורום מתאים כמו כפפה, ולכן גם לשם יכנסו האנשים - ללא תלות באיך יראה אתר המועדון ואיך הוא יהיה בנוי טכנולוגית.

לאתר מועדון חדש, יפה ומודרני ככל שיהיה, לא יכנסו אנשים, כי טכנולוגיה ועיצוב לא מחליפים תוכן, והתוכן נמצא בפורום.

תשאלו את אלגוריתם החיפוש של גוגל מה דעתו בעניין, אתרים ללא תוכן אף פעם לא יגיעו לתוצאות גבוהות, לא משנה כמה CSS ו 0.WEB2 תשימו שם. מה שמשנה הוא התוכן !

עצם היות פורום המועדון חלק מ CF, מביא למועדון חשיפה של אנשים חדשים ונותן במה לדיונים בעד או נגד המועדון, שזה גם בסדר.

ועם רוצים עצה פרודוקטיבית (למרות שגם לעמוד במקום במקרים מסויימים יכול להיות פרודוקטיבי), אני הייתי מתרגם את אתר המועדון לאנגלית ולעוד כמה שפות והופך אותו לשער מידע למבקרים מחו"ל (בדומה לדבריו של צביקה). נראה לי שדווקא כך יגדל מספר המבקרים בו (אני משער שמספר המבקרים המקומיים נמוך מאוד).

אני מוכן לבנות בעצמי גרסא מצומצמת של האתר המיועדת למבקרי האתר באנגלית, לתיירים מזדמנים ולכל מי שרוצה ולא יודע לקרוא עברית.

בקיצור, קצת אנגלית, והרבה חסכון בכסף שלדעתי, יזרק סתם על חברה שתקח הרבה כסף על משהו שלא יתרום כלום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט אין מה להוסיף !!!

יעלה המוןןןןןןן ,ואם כבר אז שיהיה מונה בתחתית הדף על מנת שנראה כמה מבקרים יגיעו .

כנראה שלא הרבה , אולם שער באנגלית וקישור עם אתרים מהעולם - יעיל וחשוב .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~

הצלחה בעולם האינטרנט של ימינו מורכבת מכמה גורמים - תוכן, עדכניות ואינטרקטיביות. אתרים כמו TWITTER ,FACEBOOK, FLICKR, אתרי חדשות וגם פורומים למיניהם הם מובילי השעה בתחום. גם אתרים סטטיים יותר יכולים להצליח - רק בתנאי שיהיה להם תוכן מתעדכן, והרבה (WIKIPEDIA למשל).

כיום, תוכן המועדון מתרכז בפורום, כל הפעילות בין עם פרטית ובין עם ציבורית מתנקזת לשם. אפשר להגיד הרבה דברים על מה ואיך, בסופו של דבר, המועדון הוא קהילה חברית בנושא ספציפי, לקהילה כזו הפורום מתאים כמו כפפה, ולכן גם לשם יכנסו האנשים - ללא תלות באיך יראה אתר המועדון ואיך הוא יהיה בנוי טכנולוגית.

לאתר מועדון חדש, יפה ומודרני ככל שיהיה, לא יכנסו אנשים, כי טכנולוגיה ועיצוב לא מחליפים תוכן, והתוכן נמצא בפורום.

תשאלו את אלגוריתם החיפוש של גוגל מה דעתו בעניין, אתרים ללא תוכן אף פעם לא יגיעו לתוצאות גבוהות, לא משנה כמה CSS ו 0.WEB2 תשימו שם. מה שמשנה הוא התוכן !

עצם היות פורום המועדון חלק מ CF, מביא למועדון חשיפה של אנשים חדשים ונותן במה לדיונים בעד או נגד המועדון, שזה גם בסדר.

ועם רוצים עצה פרודוקטיבית (למרות שגם לעמוד במקום במקרים מסויימים יכול להיות פרודוקטיבי), אני הייתי מתרגם את אתר המועדון לאנגלית ולעוד כמה שפות והופך אותו לשער מידע למבקרים מחו"ל (בדומה לדבריו של צביקה). נראה לי שדווקא כך יגדל מספר המבקרים בו (אני משער שמספר המבקרים המקומיים נמוך מאוד).

אני מוכן לבנות בעצמי גרסא מצומצמת של האתר המיועדת למבקרי האתר באנגלית, לתיירים מזדמנים ולכל מי שרוצה ולא יודע לקרוא עברית.

בקיצור, קצת אנגלית, והרבה חסכון בכסף שלדעתי, יזרק סתם על חברה שתקח הרבה כסף על משהו שלא יתרום כלום.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הייתי חושב כמוך -אז כבר הייתי חבר.

אבל אני לא-אז אני לא חושב כמוך כנראה.

אבל בגלל שאני לא חושב כמוך -אז יותר מעניין לנו.

אבל אכבד את זכותך לחשוב אחרת.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...