Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף אוטומטית 1.8 CL שנת 93 עם 190K קמ

נראית חיצונית ופנימית בסדר. מכאנית עדיין לא ידוע לי.

לבדוק את העיניין או לפסול טוטאלית?

תודה

פורסם

190K זה מעט מאוד לרכב משנה כזאת.

אם התקציב נמוך וזה הרכב שאתה רוצה,אז אין בעיה,רק מומלץ לבדוק בעצמך מה שאפשר או אם יש לך "חבר שמבין" אז גם טוב.

MK3 אמינה באופן כללי,רק צריך לזכור שהיא כבר ישנה וברכבים ישנים דברים מתקלקלים.

V5

פורסם

התקציב נמוך מאוד ובאיזור שלי אין הרבה מבחר

הבחור דורש עליה 7 אלף

השאלה היא אם כמו שאמרת, דברים מתקלקלים, ואני אצטרך להוציא עוד ועוד ועוד על תיקונים ואז הרכישה לא תהיה כדאית

:/

פורסם

אף אחד אינו נביא, ולא ניתן במכונית בת 18 לדעת כיצד תתפקד בעתיד.

בהתאם למצב שלה הנוכחי - כלומר, מה טופל עד כה ואיזה מכלולים הוחלפו - כך יהיה מצבה כיום.

בכל מקרה, רכב ישן מחייב תחזוקה מתמדת, ויש גם בלאי מתמיד: אלטרנטור, רצועות, משאבות, רדיאטור, מצבר, מזגן קרור ורדיאטור חימום. מצד שני, גם מכונית צעירה יותר צפויה לדרוש החלפה של מכלולים אלו מתישהו.

דע כי המחיר אמנם זול, אבל תיאלץ לשלם בעתיד על תיקונים והחלפת מכלולים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

המחיר גבוה מדי לטעמי.

לפני כשנתיים סייעתי ברכישה לידידה שקנתה גולף 1992 נפח 1.3 אוטומטית יד ראשונה, פחות מ 100K ק"מ, תיעוד טיפולים מלא במוסך מורשה יבואן, האוטו תקין פיקס ועובד במצב מושלם - כל זאת ב4500 ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם צריך להכריע בין כדאי ללא כדאי - אז לדעתי כדאי. רכב מוצלח.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אספנות הוא יהיה בעוד 12 שנים, מיושן בעוד שנתיים. (אם אני לא טועה)

מיושן זה 2 טסטים, אבל מחיר כמו טסט אחד. המדינה נותנת לך מבצע של 2 במחיר אחד:lol:

וכמובן יש לך את העונג להנות מחברתם של הבוחנים פעמיים בשנה.

בעיות ביטוח? נראה לי שהביטוח נהייה זול יותר כשהרכב ישן יותר. (חובה + צד ג')

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טסט פעמיים בשנה, כל פעם משלם חצי, אבל עדיין צריך אישור מוסך לרכב מיושן בכל פעם.

הביטוח לא יותר זול, אבל בגלל שעושים רק חובה וצד ג' זה יוצא בערך 2500 בשנה (לא זוכר בדיוק) ואין שום בעיה לעשות ביטוח בכל סוכנות. היה פה שרשור על אחת חמדה מחדרה שנותנת את הביטוח הזול ביותר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...