Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2002-2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב הזה מאחד מהשנתונים האלה,

הדבר היחיד שמדאיג אותי-

למה המחיר שלו כ"כ נמוך? למה אנשים מוכרים כ 10K ויותר מתחת למחירון

האם החלפים יקרים? מטחנת דלק? גיר בעייתי?

תודה על התשובות

פורסם
אני מעוניין ברכב הזה מאחד מהשנתונים האלה,

הדבר היחיד שמדאיג אותי-

למה המחיר שלו כ"כ נמוך? למה אנשים מוכרים כ 10K ויותר מתחת למחירון

האם החלפים יקרים? מטחנת דלק? גיר בעייתי?

תודה על התשובות

היו לי שני דגמי מונדיאו סה"כ 6 שנים בליסינג, ולפחות אצלי אפשר לסכם שהיו אפס תקלות.

מאידך היה מישהו אחר אצלנו בחברה שהחליפו לו גיר.

אם מוכרים מתחת למחירון, כנראה אין ביקוש וזה יכול להיות מהרבה סיבות.

נהג ותיק

פורסם

אני יכול לספר מניסיון של מונדיאו 2004 יד ראשונה שהנני מחזיק אותה עד היום - רכב נפלא, 0 תקלות , הגיר ארבעה הילוכים קצת מעצבן, מאוד מרווח ,תצרוכת דלק סבירה, מחירי טיפולים סבירים בהחלט.

המחירון הנמוך נקבע עקב ריבוי רכבי ליסינג ויצחק לוי. אם תמצא אחת פרטית קח, תשתדל משנת 2004 ואילך (אחרי מתיחת הפנים).

פורסם

היו לי שתים כאלו 04+06.

רכב נהדר,אמין ונוח.

נעים מאוד לנסיעה.

קצת זולל דלק אבל די מקביל לאחרות בנפח ומשקל דומה.

המחיר הוא פונקציה של היצף ואהדת העם (הלא הגיונית לטעמי) למזדה 6 שחולקת מנוע עם המונדאו.

במחיר שלה מונדאו היא קניה מצויינת.

פורסם

לפני כמה שנים אבא שלי עבד בחברה שבה הם החליפו חברת ליסינג לאחת אחרת (לא חשוב שמות כרגע)

באותו מעבר, לחברה לא היו מספיק מכוניות לתת אז ניתנו רכבים על בסיס השכרה ולא ליסינג.

התוצאה: אבא שלי החליף אוטו כל שבוע למשך כמה שבועות וככה היו לנו בפרק זמן קצר התנסות עם כמה וכמה מכוניות. :lol:

מבניהם הייתה פורד מונדאו 2007.

לפני שנה בערך אבא שלי החליט לא עוד לליסינג (קיבל עבודה חדשה די קרובה לבית ולא משתלם יותר)

וקנה רכב: פורד מונדאו 2007 בהצעתי כמובן.

אם עדיין לא נסעת על הרכב אז תנסה כי הוא נוסע טיפה שונה מהמתחרים שלו הוא יותר בוגר ויותר כבד וזה אחלה למי שמחפש את זה.

• תוכן חדש...