Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו מתלבטים בקניית רכב (לא ידוע אם חדש מהסוכנות אך זה לא קריטי)

המועמדות הסופיות הן הפולו והיונדאי (חבר׳ה אני מודה לכל אלו המנסים להציע אחרות אך האמינו לי שכולן נבדקו ונשקלו ונשללו)

נסעתי כחודש על הI20 מהעבודה והגעתי למסקנה שהיא אחל. אוטו שנותן תמורה מלאה לאה למחיר, גרסאת הפרמיום היא הכי מאובזרת ביחס לכל הקטגוריה, היא לא שתיינית דלק וצריכת הדלק שלה מספקת אך לא מלהיבה המנוע שלה נחמד והיא לא קורעת את הכביש אך היא ללא ספק לא עגלה עצלנית, היא נעימה לנסיעה ומבצעת את עבודתה נאמנה בלי ערכים מוספים.

כל זה עם צריכת דלק טובה יותר מהיונדאי.

מצד שני הפולו tsi ללא ספק רכב מרשים יותר מה i20, איכות חומרים והרכבה גבוהים בכמה דרגות, נוחה ונעימה לנסיעה פי כמה מהינודאי, הפולו נותנת תחושת יוקרה וביטחון. מבחינת ביצועים וקידמה היא משאירה אבק ליונדאי. מנוע 1.2 מדהים המוצמד לתיבה נפלאה צריכת דלק עדיפה.

שאלתי היא לגבי הפולו, אני בטוח שאחזקת יונדאי היא זולה מאחזקת הפולו. אך אם צריך לשקלל הכל צריכת הדלק מאזנת זאת.

בעלי פולקסוואגi תוכלו בבקשה לכתוב לי את דעתכם על אמינות הרכב והאחזקה שוטפת שלו

האם זה יקר משמעותית מטיפול היונדאי? ולגבי הפולו מה דעתכם על מנוע ה tsi?

פורסם

קשה לי להאמין שלאף אחד אין פה משהו לומר בעניין, יש פה אנשים רציניים שהדעה שלהם היא מעבר לאיזה אוטו יותר יפה ויותר מהיר.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הפולו TSI במשך שבועיים :) , אתן לך חוות דעת מראות עיני.

בעקבות כך שהרכב אצלי רק שבועיים ימים אני יכול לומר לך רק מהתרשמות כללית, הרכב עדין בהרצה ולכן לא בחנתי את המנוע לעומק אך עושה רושם שהוא חזק וגמיש. בנוסף אל אף שאני עדין בהרצה וצריכת הדלק יחסית גבוהה אני משיג נתונים מספקים (1:14). הרכב מתנהג בצורה בוגרת מאוד.הוא שקט ונעים לנסיעה. סה"כ עד עתה אני מאוד מרוצה.

בהצלחה בבחירה. 8)

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

ממספר מאמרים וביקורות ממש לא מבוטל שאני קורא בשבועות האחרונים, הם המובילות בקטגוריה הסופר-מיני.

לפי המספרים, נראה שהביצועים שלהם דיי דומים (קצת יותר כ"ס ליונדאי לעומת יותר מומנט לפולו שכנראה מקזז +-). וגם בטיחות, אבזור וכל השאר דיי מספקים..

כך שהשאלה שתכריע (לפחות עבורי) היא- בטווח הארוך, איזו מכונית תעלה לי יותר כסף (טיפולים שוטפים, תיקונים ודלק)?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה עדיין רלווניטי עבורך - הפולו נמצאת בליגה אחת מעל ה-i20 מבחינת ביצועים ורמת גימור. צאי לנסיעת מבחן ותראי. המנוע טורבו של הפולו מעולה והגימור הפנימי מפנק.

העניין הוא המחיר (בין ה- polo 1.2 TSI ל i20 1.6) - לא רק שהפולו יקר ב-10,000ש במעמד הקניה, האחריות היא לשנתיים לעומת 3 שנים ביונדאי, וטיפולים כל 15,000קמ לעומת 20,000קמ ביונדאי, וכמובן שטיפול שוטף בפולקסווגן יקר מטיפול ביונדאי.

אני גם מאמין (ותקראי לזה אמונה טפלה אם תרצי) שביונדאי יהיו פחות תקלות.

זה המקום לציין, שלי באופן אישי היה ניסיון מר עם מוסכי פולקסווגן - אני לא יודע איך זה במוסכים אחרים, אבל לי הם ממש הרסו את האוטו.

מקווה שתהני מבחירתך.

תתחדשי!

פורסם

תראה מה זה, אתה רק פותח שרשור התלבטות

לגבי 2 רכבי סופר מיני וכבר פונים אליך בלשון נקבה... ;)

בכל מקרה, רציתי לקפוץ לטובת היונדאי אבל ראיתי

שכבר יש לך נסיון איתו ואי אפשר לחדש לך.

שתיהן בחירות מעולות אבל אין ספק שהפולו היא

ברמה אחת מעל מבחינת הכל. כולל במחיר.

פורסם

שתיהן בחירות מעולות אבל אין ספק שהפולו היא

ברמה אחת מעל מבחינת הכל. כולל במחיר.

הפולו עדיפה על היונדאי אולי באיכות החומרים וההרכבה, למרות כיום בעקבות קפיצת המדרגה שיונדאי עשתה בחצי עשור האחרון איכות הרכבים שלה כמעט ואינה נופלת מזה של הגרמניות העממיות, את זה הדגישו כמה וכמה פעמים בביקורות של Autocar.

מבחינת האבזור היונדאי עדיפה בהרבה, הפולו מיובאת לארץ די עירומה וחסרת אבזור סטדנרטי שאצל אחיותיה לקונצרן (פאביה ואיביזה) הוא מגיע כסטנדרט אפילו בדגמים הבסיסיים שלהם.

החסרון המשמעותי שהפולו מוצעת רק עם אוטומט (DSG עדיין נחשב כאוטומט למאותגרים...), בעוד שרוב רמות האבזור של יודנאי מוצעות גם עם גיר ידני.

מנוע 1.6 בשידוך עם ידני אמור להיות שילוב מעניין, כדאי לדעתי לעשות עליו נסיעת מבחן. אמור להיות נמרץ לא פחות מהTSI ואולי אף יותר, החסרון הוא כמובן בצריכת הדלק למרות שגם ה1.2TSI גם לא כזה חסכוני, לפי דיווחים של לא מעט אנשים פה בפורום.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
כיום בעקבות קפיצת המדרגה שיונדאי עשתה בחצי עשור האחרון איכות הרכבים שלה כמעט ואינה נופלת מזה של הגרמניות העממיות, את זה הדגישו כמה וכמה פעמים בביקורות של Autocar.

מבחינת האבזור היונדאי עדיפה בהרבה.

מסכים לגמרי!

הישיבה ב-I20 גורמת לי להרגיש שאני יושב ברכב יותר יקר ממה שהוא באמת.

עיצוב הפנים והאיבזור הוא באמת ברמה גבוהה ביחס לסגמנט. (הדגם המאובזר יותר)

פורסם

אין ספק שמבחינת איכות הרכבה, גימור, מנוע, סטטוס ועיצוב - הפולו לוקחת (ובעניין זה הייתי שוקל גם את הפאביה ואת האיביזה 1.2TSI ורואה אם אפשר לקבל אחת מהן במחיר טוב).

מבחינת עלויות טיפולים - אם מדובר בטיפול פעם בשנה, אני לא צופה פערים אדירים, מה גם שכיד שניה אני מעריך שה-VAG יהיו בעלות ערך גבוה יותר, דבר שישתלם בעתיד.

אם בכל זאת אתה מעדיף את המיינסטרים - אמינות - 3 שנות אחריות - טיפולים זולים וכו', אז גם היונדאי מצויינת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש לך כבר כמה פולו TSI די חדשות למכירה בלוחות יד 2...

במקומך כבר הייתי קונה אחת משומשת (כמו חדשה) במחיר שהוא פחות מזה של היונדאי אלא אם כן אתה מתעקש לקרוע ניילונים :)

פורסם

אין בכלל ספק שהפולו עדיפה ברוב התחומים.

במשפט אחד: היא הרבה יותר מודרנית ואיכותית. אבזור, תמיד אפשר לרכוש ולהוסיף לרכב.

אני בטוח שההנאה שלך מהרכב תקזז את הפרש עלויות התחזוקה של הרכב.

במידה ואתה בוחר פולו, מומלץ לטפל במוסך מורשה שמומלץ ע"י חברי הפורום. חלק מהמוסכים של צ'מפיון הורסים את השם של פולקסווגן.

פורסם

אין פה בכלל התלבטות.

הפולו רכב מליגה אחרת, לא רק באיכות הרכבה ובחומרים בעיצוב ובגימור, אלא בהתנהגות הכביש וההנאה מהנהיגה.

אם כבר אז מול הפולו הייתי מציב את המאזדה 2 בצמרת הקטגוריה ולא את היונדאי I20.

אם כל מיני איבזורים מיותרים (מה הם כבר נותנים שם? אין סאן רוף , אין מגנזיום אז מה נשאר?) זה מה שעושה לך את זה, אז יונדאי הצליחו :)

אם הכסף זה מה שמפריע, לא יהיה הימור גדול מדי לומר שהערך של היונדאי כנראה יצלול הרבה יותר מהר עקב הפופולאריות של הרכב בציי רכב, השכרה ומוניטין בשוק באופן כללי.

מבחינת עלויות טיפולים וחלפים, כבר מזמן ידוע שאין חוקיות. אתה יכול לצאת במוסך יונדאי / טויוטה /סובארו עם חשבוניות ענק מנופחות ובפולקסווגן בסכומים נמוכים שמפתיעים לטובה וגם יכול לקרות להפך.

המחירים במורשים של יונדאי רחוקים מלהיות זולים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...