Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחרונה יש לי בעיה שדוושת הברקס שלי נלחצת פנימה ואני צריך לדחוף הרבה יותר בשביל לעצור את האוטו

לפני שבועיים הייתי אצל המוסכניק אמר שהוא ניקה בדק אויר ונזילות ויצאתי עם האוטו כשהוא תקין, עברו שבועיים ושוב זה חזר, היום כשהייתי אצלו הוא התעסק קצת עם המשאבות שעל הגלגלים האחוריים השפריץ אח"כ מים עם סבון וזה סידר את העניין...הוא אמר לי שכנראה הלכה משאבת שמן ברקס ראשית ושאני אצלצל אליו מחר כי הוא צריך לחפש מאיפה להזמין...

השאלה היא אם הוא נגע במשאבות בגלגלים האחוריים וזה סידר את המצב(אפילו באופן זמני) האם זאת באמת המשאבה הראשית או אולי רק המשאבות הקטנות של הברקים?

אגב אם מישהו יודע כמה אמורה לעלות משאבת ברקס ראשית לפיגו 206 שנת 2001 אשמח לדעת גם כן...

תודה לכל העונים

פורסם
שלום!

לאחרונה יש לי בעיה שדוושת הברקס שלי נלחצת פנימה ואני צריך לדחוף הרבה יותר בשביל לעצור את האוטו

לפני שבועיים הייתי אצל המוסכניק אמר שהוא ניקה בדק אויר ונזילות ויצאתי עם האוטו כשהוא תקין, עברו שבועיים ושוב זה חזר, היום כשהייתי אצלו הוא התעסק קצת עם המשאבות שעל הגלגלים האחוריים השפריץ אח"כ מים עם סבון וזה סידר את העניין...הוא אמר לי שכנראה הלכה משאבת שמן ברקס ראשית ושאני אצלצל אליו מחר כי הוא צריך לחפש מאיפה להזמין...

השאלה היא אם הוא נגע במשאבות בגלגלים האחוריים וזה סידר את המצב(אפילו באופן זמני) האם זאת באמת המשאבה הראשית או אולי רק המשאבות הקטנות של הברקים?

אגב אם מישהו יודע כמה אמורה לעלות משאבת ברקס ראשית לפיגו 206 שנת 2001 אשמח לדעת גם כן...

תודה לכל העונים

שלום

מאד מתקבל על הדעת שמשאבת בלמים מרכזית לא תקינה ולכן הדושה שוקעת, בלשון המעטה מוזר שהוא שלח אותך עם הרכב במצב הזה מהמוסך. משאבה מרכזית לא תקינה יכולה לפשל בדיוק ברגע הקריטי ואז אלוהים ישמור.

חזור למוסך ואל תסכים להשתמש ברכב עד שהבלמים יהיו תקינים לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משאבה מקורית תעלה בין 500 ל850 ש"ח ועוד מעמ, תלוי אם זה BOSCH או ATE תחליף יהיה זול יותר.

שיהיה יום טוב

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה

רק שאלת הבהרה קטנה:

לא יכול להיות שזה "רק" המשאבות שעל הגלגלים(כי שם הוא נגע) ובנוסף אף פעם לא קרה לי שהדוושה ירדה ממש עד הסוף(שלפי מה שקראתי באנטרנט זה הסימן של משאבה ראשית שסיימה את תפקידה בעולמנו)

ושוב תודה מראש

פורסם
קודם כל תודה על התשובה המהירה

רק שאלת הבהרה קטנה:

לא יכול להיות שזה "רק" המשאבות שעל הגלגלים(כי שם הוא נגע) ובנוסף אף פעם לא קרה לי שהדוושה ירדה ממש עד הסוף(שלפי מה שקראתי באנטרנט זה הסימן של משאבה ראשית שסיימה את תפקידה בעולמנו)

ושוב תודה מראש

הדושה במשאבה המרכזית שוקעת באחד מהמקרים הבאים: דליפת נוזל בלמים במערכת, מציאות אויר שהוא דחיס כידוע, בלמים לא מכוונים הגורמים למהלך גדול של דושת הבלימה, או המשאבה המרכזית דולפת מבפנים.

מאחר ובמוסך בדקו נזילות וניקזו אויר ואני מקווה גם כיוונו היטב את הבלמים, המסקנה היא שהמשאבה המרכזית לא תקינה.

מקוה שהסברתי טוב ועכשו אתה מבין את הענין.

פורסם
אני עשיתי טיפול 15K + החלפת משאבות בילום ורפידות אחוריות במחיר של 800 ש"ח.

הפיג'ו שלי 206 שנת 2001

יש לי הרגשה לא נעימה שהתקינו ברכבך חלקים סוג ז'.

• תוכן חדש...