Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מוזר בדגמי פיוניר, שמות שונים אותם דגמים?

TAsraf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה אני רוצה לקנות רדיו דיסק חדש עד 500 ש"ח.

מצאתי את העסקה המשתלמת ביותר לדעתי היא הפיוניר 2350UB

קישור : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787804

הבנתי שזה הדגם החדש של ה2250 של שנת 2011.

אבל מה שמוזר, הוא שקיים עוד דגם שנקרא 2300UB והוא בעצם אותו דבר,

אז מה לעזאזל קורה פה?

האם יש לו עוד תאומים או שבכלל הדגמים האלה שונים?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790393

באתרי היצרן לא מצאתי את הדגם 2350 בכלל וזה נראה כמו המצאה ארצי ישראלית או משהו :roll:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פעם ולא פעמיים נרשם הסבר על משמעות הספרות בדגמים, אני חושב שאפילו ב FAQ זה מופיע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייבוא מקביל, הבנתי.

תודה לכם, אני אעדיף את ה3 שנים אחריות אצל רדיו עוזי :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקרא טוב את האותיות הקטנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה, אבל איפה נמצאות האותיות האלה? :)

על איזה יבואן פיוניר הייתה הכי ממליץ? אני ממש לא רוצה כאלה שידפקו אותי בכל מיני תשובות מסריחות כשאני אבוא (חס וחלילה) לתקן את המכשיר במידה ויקרה משהו.

חשבתי לקנות מתום קאר (tomcar.co.il) שהאחריות היא 3 שנים משר אביזרים.

מה דעתך איתמר ?

בס"ד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שפעם קראתי את תנאי האחריות של פיוניר. אולי הנוסח השתנה אבל אני בספק.

שום 3 שנים ושום נעליים, שנה ראשונה הכל סבבה, מהשנייה ואילך האחריות אומרת שאין אחריות על שום דבר :wink:

לזכות עוזי רדיו ייאמר שהם הורידו בשנים האחרונות את מחירי המכשירים שלהם באחוזים ניכרים, כנראה כדי להילחם באי-ביי ובייבוא הפרללי.

בכל הנוגע לציוד אודיו אני לא רואה שום בעייה עם ייבוא פרללי. מוצרי האודיו הם פשוטים ואמינים ברובם, במיוחד רדיו-דיסק פשוט מחברה מוכרת. אם המכשיר יעבוד תקין במשך חודש כנראה שזה ימשיך ככה ב 5 השנים הקרובות. מעולם לא הייתה לי תקלה ברדיו-דיסק שהצריכה ביקור במעבדה. התקלה היחידה הייתה תקלת המינוס הידועה לשמצה במכשירי פיוניר וגם היא התרחשה בגלל תקלה אחרת שמקורה במגבר חיצוני.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם העניין שאחרי שנה נגמרת האחריות זה גם בשר אביזרים או רק בבוזי רדיו ? (הטעות במקור)

ולא נראה לי שאם אני אשאל את המוכר אם זה ריפרביש הוא ממש יגיד לי, איך אפשר לבדוק את זה בדיוק?

הדגם הספיציפי שאני רוצה להזמין הוא מדגמי 2011 אז כבר הספיקו לעשות לו דגמים מתוקנים? :)

בס"ד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שר אביזרים ולא עוזי רדיו מוכרים ריפרביש בנושא הזה הסר דאגה מלבך

למען האמת אני לא מכיר מכשירי ריפרביש של פיוניר שנכנסים לארץ בשנה שנתיים האחרונות

זאת כי (כמו שאיתמר אמר) המחיר של הפיוניר כל כך נמוך בארץ (בהתחשב במיסוי ובעלות הכסף והמימון) שאין טעם למכור ריפרביש

לגבי האחריות של המכשיר אז איתמר הגדיר זאת נכון ואם המכשיר עובד במהלך התקופה הראשונה סביר להניח שהוא ימשיך לעבוד עוד מספר שנים קדימה

אני אישית הייתי קונה את ה 2350 כי מנסיוני כיולי הרדיו שנעשים בארץ פוגעים באיכות הטיונר והייתי נמנע מלרכוש מכשיר כמו 2300 שנפתח כבר על ידי מעבדה ושיחקו עם המעגל שלו

ולכן הייתי קונה מכשיר שפיוניר עצמם ייצרו אותו לעבוד בתדר האירופאי \ ישראלי .

לגבי האחריות של עוזי רדיו אני חייב להעיר שהם פשוט בית ספר לשירות וקשה לבוא באיזו שהיא טענה לרמת השירות שלהם ובעיקר לרמת מלאי החלפים שברשותם

בהצלחה בבחירה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להעיר משהו בקשר לHU של פיוניר.

עד עכשיו היו לי 4 כאלה ובסך הכל הייתי מרוצה. חוץ מדבר אחד, אחרי שנה\שנתיים כל הפנאלים שהיו ברשותי התחילו להראות בעיות בתחום ה"פליטה" של הדיסק. המכשיר כאילו מוציא את הדיסק אבל לא, ואז הוא גם מתנהג כאילו אין לו דיסק, ואפשר לשמוע רק רדיו.

ובנוסף לכל, העניין אקראי לגמרי. לפעמים זה היה קורה ולפעמים לא. אז שהייתי מגיע לחנות שבה קניתי את המכשיר זה לא היה קורה.

מרפי מרפי בן @#$%. זה קורה רק אצלי או שהבעייה מוכרת?

תודה

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי האחריות של עוזי רדיו אני חייב להעיר שהם פשוט בית ספר לשירות וקשה לבוא באיזו שהיא טענה לרמת השירות שלהם ובעיקר לרמת מלאי החלפים שברשותם

בהצלחה בבחירה

דרור

----------------------------------------------------------------------------------------------

מצטער מאד אבל בית ספר לרמת שרות? :shock::shock::shock: אתה מתכוון אולי לבית ספר לאיך "לקחת לך גם את התחתונים ושתצא מבסוט".

מילא המחיר אבל איכות תיקון שואפת לרמת חוטבי עצים ושואבי מים .חד וחלק!

מנסיון אישי רע ומר-לא להתקרב!!!

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

ליאור אין לי מושג למה אתה עברת (כדבריך) סיוט עם פיוניר ישראל

לי יש ניסיון עתיר איתם ואני מאושר מרמת השירות וממהירות הביצוע

נוסף לכל אני מניח שאני נצרך לשירותי המעבדה של פיוניר יותר ממך ונדיר שנשארתי ללא מענה בביצוע תיקונים עקב חוסר בחלפים או חוסר יידע וזה דבר שקרה לי די הרבה במעבדות אחרות.

אני מקבל את זה שאולי לך היה ניסיון מר איתם, כן.. זה קורה לפעמים בסוף אנחנו לא מלאכים

אבל באובר אול לדעתי הם מנצחים

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרור, אולי בגלל שאתה בעל עסק ועובד איתם הרבה אתה מקבל יחס טוב יותר.

לחבר שלי גם היה נסיון מאתגר משהו עם עוזי רדיו. אחרי שהוא הסכים להצעת המחיר המופרכת שלהם (1,200 שקל) לכיול רדיו והמתנה של חודש לחלק שיגיע מיפן הכיול לא הצליח. כמובן שהם החזירו לו את הכסף, אבל עדיין, מיבואן רשמי בעל מעבדה, ציוד, ידע וספרות יצרן מקורית ציפתי שהוא ידע לתת מענה לפעולת כיול פשוטה או לחילופין שפשוט יגיד שהוא לא מתעסק עם זה וזהו.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר אני בהחלט מקבל את ההפרדה וההבדל

ואני בהחלט מקבל שיכול להיות שינוי משמעותי ביחסם אליי או אל לקוח פרטי

מהצד של לקוח פרטי אין לי ניסיון ולכן אני בהחלט בוחר לקבל את דבריך

יום טוב

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואגב, שלא ישתמע שיש לי איזו אג'נדה נגד עוזי רדיו, לצערי זה המצב ברוב החברות במשק. לקוחות עסקיים לרוב משתלמים יותר לנותני שירותים ולכן הם בעדיפות. בעל עסק טוב הוא אחד שלא מזניח את נושא השירות ללקוחות פרטיים ואת זה לצערי הרבה בעלי עסקים בארץ עדיין לא הפנימו.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...