Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול בערב נסעתי על כביש 6, פתאום המהירות התחילה לרדת לי, והרכב לא הגיב ללחיצה על דוושת הגז.

עצרתי בצד, בדקתי שיש שמן, שהרכב לא מתחמם, והמשכתי לנסוע על בערך 60 קמ"ש כי זה המקסימום שהרכב הגיע אליו.

כשעצרתי הרכב גמגם ונכבה לבד, הטורים ירדו משמעותית.

עצרתי שוב בצד, ושמתי לב שהמימר הקטליטי רותח, הוא היה ממש ממש אדום.

לא לקחתי יותר סיכונים והזמנתי גרר.

השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה לי הנזק.

תודה לכולם ויום טוב.

פורסם

על פניו מתאים לחסם במע' הפליטה, לחילופין, תערובת דלק מאוד ענייה עלולה גם לגרום לכך, ועוד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא רשמת באיזה רכב מדובר וזאת בניגוד להנחיות הפורום!

סביר להניח שאחד הצילינדרים לא עובד ולכן דלק טרי מגיע לממיר.

יתכן כי הממיר כבר כשל מעומס תרמי .

לאחר התיקון של הרכב, החלף שמן מנוע.

פורסם

סוג הרכב הוא טולדו שנת 2001 אוטומט בנזין נפח 1600.

השאלה היא אולי הממיר הקטליטי נסתם וכתוצאה מזה אין לרכב כוח והממיר מתחמם?

פורסם

אני חושב שבתור התחלה אני אפרק את הממיר מהסעפת פליטה לראות איך האוטו נוסע ללא אגזוז כי הממיר הקטליטי מרעיש נורא ועושה רושם שמשהו התפרק בפנים הרכב עם 135K ק"מ.

מה דעתכם?

פורסם

הממיר התפרק אצלך כנראה,ולכן הרכב סירב לנסוע,תחליף ממיר אומנם זה לא זול,תחליף שמן,תבקש לאחר החלפת הממיר לבצע בדיקת 4 גזים משולבת עם בדיקת CO לוודא תקינות חיישן למדה,וסע לשלום

עופר בן צבי

פורסם
אני חושב שבתור התחלה אני אפרק את הממיר מהסעפת פליטה לראות איך האוטו נוסע ללא אגזוז כי הממיר הקטליטי מרעיש נורא ועושה רושם שמשהו התפרק בפנים הרכב עם 135K ק"מ.

מה דעתכם?

נער או דפוק על הממיר עם היד (כאשר הוא קר כמובן) אם הוא שבור אתה תשמע רשרוש ברור.

פורסם

מה צריך להיות מחיר החלפת ממיר קטליטי מקורי\משומש\תחליפי\אוניברסלי?

אפשר לעשות את זה לבד בבית אם אין צורך לעשות חיתוכים?

• תוכן חדש...