Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות רכה - טויוטה סליקה vs פיאט קופה

RenaultSport
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

יש לי התלבטות קשה בין שני הרכבים הנ"ל

טויוטה סליקה 93 2.0 יד 1 160K של דוד שלי הרכב שמור בצורה חריגה ממש חדש גם בחוץ וגם בפנים

אבל מצד אחד יש רכב שאני מאוד מעוניין בו כבר הרבה זמן פיאט קופה טורבו 96 2.0.

מה אתם אומרים?

איזה רכב יותר מהנה לנהיגה? יותר אמין? חלקים ניתן למצוא לפיאט הזו? תחזוקה של שני המכוניות?

תודה רבה לעוזרים

Renault Clio RSI 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה אוהב לנהוג ורכב מיוחד הפיאט מנצחת ללא תחרות וגם כל מגזין רכב בעולם מאותן שנים יגיד לך את זה.

הסליקה בגרסה הישראלית היא הרבה SHOW ומעט GO.

אם זאת-שתיהן נדירות בארץ , הפיאט חולקת הרבה חלקים עם הלנציהתמא ופיאט טיפו אז יהיו יותר חלקים אני מאמין ,קח בחשבון שהפיאט יותר רגישה להזנחה ודורשת יד אוהבת ,ואם היא לא במצב טוב{אלה שכן נימכרות מעל המחירון-שלא לדבר על דגמי 98 ו5 ציל} תקנה בזול ותהיה מוכן לישר קו -אני מבטיח לך שזה יהיה שווה מבחינה דינמית .

קופה טובות ושמורות הן די אמינות גם אחרי קמ גבוה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ב2 רכבים שגם לולא היו בבסיסם אמינים מאוד היום כעבור 15 שנה ויותר איבדו את אמינותם,ידיים רבות שהרכבים האלו עברו שלא נדבר על הכמויות הקטנות שהיו ונשארו,וכמובן בלאי מואץ לרכב ספורט.

אמינות מוטלת בספק ותדרשנה יישור קו ואוזן קשבת לכל בעיה עתידית.

הפיאט רכב מהנה לנהיגה,חזק,מיוחד בעיצובו.

הסליקה לא עומדת עם הפיאט בקו אחד,בעיית חלקים וכד'(אין לי ניסיון איתה).

אם אתה מוכן להיכנס להרפתקאה והרכבים הללו ישמשו כרכב פנאי אז מגניב,אבל לבנות עליהם כרכב יום יומי כאשר ייתכן השבתה של רכב בעת חוסר בחלק ותקלה לא ממש כדאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב למה שרשמתי למעלה. הסליקה 93 היא יד 1 והיא של דוד שלי אדם מבוגר והיא חדשה ושמורה להפליא

ושמעתי שהמנוע של הסליקה מאוד אמין בכלל טויוטה

Renault Clio RSI 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם הסליקה של דוד שלך הינה חדשה ובעלת ק''מ נמוך כ''כ היא עדיין חשופה לבלאי (עייפות החומר,התייבשות גומיות,צינוריות וכו')טויוטה,ניסאן או הונדה בכלל לא משנה כמה הרכב אמין בעת יציאתו משערי המפעל הרכב בן 18 שנה!.

וכמו שאמר רובי מדובר ברכב ספורטיבי לייט עם סוג של פוזה מאשר התנהגות או ביצועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...