Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא טוען שנהגות הן סופרוומן אבל תקראו טוב את מעט הנתונים ותבינו שה"מחקר" הזה הוא קשקוש אחד גדול, במיוחד כאשר בין נתוני המחקר ובניכם יש 2 מתווכים מאוד אמינים כמו ה"דיילי מייל" הבריטי ו YNET הישראלי שניהם קולעים יפה להגדרה של דימון ראניון, סמרטוטונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שבעיקר מעניין זו ההשערה המסכמת: "החוקרים משערים שהבדל הגובה בין שני המינים הוא אחד הגורמים המסבירים את התוצאות." כן, OK זה חייב להיות זה.

ברור שיש הבדל בין נשים לגברים וכנראה שיצר ההישרדות המפותח יותר של נשים, גורם להן לעשות דברים על הכביש שלנו הגברים הם כלל לא מובנים:)

פורסם

רק אתמול כמעט עשיתי תאונה בגלל גברת שאפילו לא מאטה קצת כשיש לה תמרור עצור, עוברת אותו בערך על 40 קמ"ש אפילו בלי להעיף מבט הצידה ועסוקה בלדבר בטלפון.

פורסם

היום בדרך חזרה הביתה כמעט הכנתי ממרח טונה אדומה מתימני אידיוט (אני לא גזען, הוא פשוט היה תימני) בן 16 רכוב על קטנוע כשהוא לא עוצר בעצור, צרור של קללות עסיסיות לילדון הטיפש, מקווה בשבילו שזו הפעם האחרונה או שהוא בטח מתישהו ילמד בדרך הקשה שהתמרור הזה לא שם סתם :?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הבדלי הגובה האלה זה בולשיט אחד גדול, לא רק בגלל שהיום יש כבר כסאות מתכווננים גם לגובה בכל רכב, אלא בגלל שהרכבים עצמם הם לא בגבהים זהים מלכתחילה. (במיוחד הג'יפים של נשות צפון ת"א שנכנסים כל שני וחמישי לתוך ויטרינה של חנות כזו או אחרת).

חוצמזה לא חסר נשים גבוהות וגברים נמוכים.

ההבדל לדעתי טמון בעובדה שנשים זה יצורים הרבה יותר אמוציונאליים, והן בקלות מאבדות את חוש הכיוון מכל מיני סיבות והסחות דעת.

אה וגם השטות הגמורה הזאת שחושבים שנשים יכולות לעשות 1000 דברים במקביל, וגברים רק דבר אחד כל פעם זה פשוט לא נכון.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
הסטטיסטיקה לא משקרת.

לא משקרת?!

למדת פעם סטטיסטיקה?

סטטיסטית, יחסי מין אינם גורמים לילודה. אין קורלציה.

http://www.msnbc.msn.com/id/16698153/ns/technology_and_science-science/t/women-drivers-theyre-safer-men/

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אה וגם השטות הגמורה הזאת שחושבים שנשים יכולות לעשות 1000 דברים במקביל, וגברים רק דבר אחד כל פעם זה פשוט לא נכון.

זה בשביל להראות מי מדבר שטויות

http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/7896385/Scientists-prove-that-women-are-better-at-multitasking-than-men.html

פורסם

"הסטטיסטיקה לא משקרת". בהחלט נכון, זוהי הסיבה מדוע כל יום אנחנו שומעים על הרוגים בתאונות דרכים. כמה מהן נגרמו בגלל נשים? מי שלא יודע כבר קרתה תאונה שגבתה חיים בצומת בנימינה. מעניין שלא הייתה מעורבת בזה אשה.

עד מתי אנשים ימותו כל יום על הכביש? עד מתי? יותר בטוח לגור בשדרות ובישופי עוטף עזה מאשר להיות על הכביש. אירוני בצורה בלתי רגילה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא משקרת?!

למדת פעם סטטיסטיקה?

סטטיסטית, יחסי מין אינם גורמים לילודה. אין קורלציה.

http://www.msnbc.msn.com/id/16698153/ns/technology_and_science-science/t/women-drivers-theyre-safer-men/

תשמע, אני אמרתי לך את זה בעבר, אבל אני מציע לך בצורה הכי ידידותית להרגע עם הדיבור המתנשא שלך.

"הסטטיסטיקה לא משקרת" זה ציטוט מתוך הכתבה, ואמרה ידועה, זה לא הוכחה שהבאתי.

יש מחקרים שאחד סותר ואחד מחזק טענה מסויימת, ככה זה מקובל.

ותראה איזה צבוע אתה, מצד אחד אומר ש"סטטיסטיקה זה לא משהו וודאי", ומצד שני מצדד במחקר של סטטיסטיקה שנשים "טובות יותר בריבוי משימות"?

השטות היא שכל הנשים חושבות שהן יכולות לעשות הכל במקביל כשבפועל המחקר שהבאת מראה שסטטיסטית הן טובות יותר כולה בריבוי משימות מהגברים, זה ממש לא מוכיח שהן כולן יכולות לנהוג ולעשות עוד דברים במקביל כמו שהן עושות!

נשים מושפעות יותר רגשית מגברים, וזה נכון, כמעט אצל כולן, וזה מה שלטעמי משפיע עליהן בין השאר גם בנהיגה.

וסתם לידע, לקחתי קורס סטטיסטיקה והסתברות כחלק מהלימודים שלי לתואר.

אז בבקשה אל תגלוש לפסים אישיים בדיון תרבותי.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
הבדלי הגובה האלה זה בולשיט אחד גדול, לא רק בגלל שהיום יש כבר כסאות מתכווננים גם לגובה בכל רכב, אלא בגלל שהרכבים עצמם הם לא בגבהים זהים מלכתחילה. (במיוחד הג'יפים של נשות צפון ת"א שנכנסים כל שני וחמישי לתוך ויטרינה של חנות כזו או אחרת).

חוצמזה לא חסר נשים גבוהות וגברים נמוכים.

ההבדל לדעתי טמון בעובדה שנשים זה יצורים הרבה יותר אמוציונאליים, והן בקלות מאבדות את חוש הכיוון מכל מיני סיבות והסחות דעת.

אני לא ראיתי עדיין מישהו אחד שיטיל בזה ספק, זה עובדה פשוטה. פעולות יחסית מורכבות גבר יכול לבצע רק 1 בו זמנית ונשים 2 ואף יותר. למשל גבר לא יכול לדבר עם מישהו לשמוע שיחה אחרת בצד בו זמנית. יש יכולת מסויימת אבל נמוכה מאוד.

זה מעליב אותך כגבר ? גורם לך להרגיש פחות גבר ? אז מי אמר שלעשות שני דברים בו זמנית מאשר להתרכז במשהו אחד כמו שצריך זה עדיף? אם זה לא זה אני לא מבין מה גורם לך להתגונן מהעובדה הזאת.

ואני בכלל לא מבין את הדיון הזה מההתחלה, היה למישהו ספק שנשים הרבה יותר מסוכנות מאחורי ההגה ?

פורסם
תשמע, אני אמרתי לך את זה בעבר, אבל אני מציע לך בצורה הכי ידידותית להרגע עם הדיבור המתנשא שלך.

אני רגוע, אם "הדיבור" שלי לא נעים לך, אתה יכול לא לקרוא אותי.

ותראה איזה צבוע אתה, מצד אחד אומר ש"סטטיסטיקה זה לא משהו וודאי", ומצד שני מצדד במחקר של סטטיסטיקה שנשים "טובות יותר בריבוי משימות"?

המחקר שהבאתי איננו מחקר סטטיסטי.

פורסם

נעשה מחקר שקושר את גודל המוח לאינטליגציה:

http://www.livescience.com/3862-bigger-brains-smarter-people.html

מוח גדול יותר משמע בן אדם אינטלגנט יותר.

כתוצאה מהמחקר הזה בדקו וגילו לגברים יש 100 גרם יותר מוח מלנשים באופן יחסי למשקל הגוף.

http://www.livescience.com/7154-men-smarter-women-scientist-claims.html

http://www.psychologytoday.com/blog/the-scientific-fundamentalist/200901/why-men-are-more-intelligent-women

נעשה מחקר גדול יותר שבדק מה קורה שם באמת וגילה שלנשים יש איזור במוח שגורם לתקשורת טובה יותר בין האונה השמאלית לימנית ולכן הן יכולות לעשות פעולות בו זמנית על חשבון קשרים אחרים במוח.

נשים תמיד נמצאות בממוצע של בני האדם לא חכמות מדי ולא מפגרות מדי לעומת גברים שהם בין ממש חכמים לממש טיפשים.

בקיצור רובנו לא אינטלגנטים באותה מידה חלקנו טיפשים מאוד ועד חכמים מאוד לעומת נשים ששם העסק הרבה יותר יציב...

לגברים יש פוטנציאל גדול יותר להיות ממש אינטלגנטים אבל רובכם הגדול מנצל את זה על בלבולי ביצים בפורום.

הנשים כרגע עובדות, מנקות, תופרות, מבשלות בזמן ומשחקות עם הילדים בזמן שאתם מגרבצים מול המחשב! אני הולך לעזור לחברה יום טוב :)

• תוכן חדש...