Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותך אני לא אתייחס לשטויות שאמרת עלי, כי אין להן שום בסיס, אבל רק בשביל לשים את הדברים על מקומם אני לא מוציא חצי אוכלוסיה קפריזית כמו שאתה טוען, אלא טוען שרוב הנשים לוקות בחסר במשהו מסוים אל מול הגברים, על זה תמצית הדיון. וזה מה שאתה מסרב לקבל. אני את הדיון איתך סיימתי.

סיים את הדיון מצידך מתי שאתה רוצה.

אני טוען שהיחיד שלוקה בחסר זה אתה, שמחזיק במין פרשנות עצמית מצחיקה, שלא לאמר מגוכחת, על תוצאות המחקר. פרשנות שהיא שוביניסטית, חסרת אחיזה במציאות ומופרכת מעיקרה ומבסיסה.

את הקשר בין מחזור הפוריות באשה ליכולתה לנהוג ולגרימת תאונות, זה כבר בבכלל חתיכת מגדל קלפים בלי בסיס שהתחלת לאלתר...

נשים הן רגשיות, אבל האגרסיביות של גברים מהי, הגיון צרוף?

עשית את הפאדיחה שלך, באמת הגיע הזמן שתפרוש מהדיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש הוכחה עובדתית שגם גברים יכולים להתרכז ביותר מדבר אחד:

ציצים הם ההוכחה שגבר יכול להתרכז בשני דברים בו זמנית!

אצלי זה נכון עד גודל מסויים, מעליו, זה רק אחד (כמובן שאין בעיה לעבור מאחד לשני):lol:

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
בתור רוכב קטנוע כ-40 דקות בכל יום, בערך פעמיים ביום רכב כמעט פוגע בי באשמתו. להערכתי בשתיים מתוך 3 מקרים מדובר באישה. בד"כ מדובר באישה המנסה להשתלב או הנכנסת לצומת. אבל זה לא חוכמה להגיד את המשפט האחרון (שגם נאמר בכתבה) כי איפה קורות בד"כ תאונות אם לא במקרים האלה (חוץ משמירת מרחק)?

חבל שכתבו את המשפט על זה שהסיבה היא גובה, זה הוציא את הרוח מכל הכתבה.

אתה חיי ורוכב באזור מסוכן. הייתי ממליץ לך לרדת מדו גלגלי ולעבור לאמצעי תחבורה אחר באזור שלך. זאת בתור אדם שרוכב קרוב ל 20 שנים על אופנועים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש הוכחה עובדתית שגם גברים יכולים להתרכז ביותר מדבר אחד:

ציצים הם ההוכחה שגבר יכול להתרכז בשני דברים בו זמנית!

:lol::lol::lol:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תוכן חדש...