Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת אוטו כפרסומת (ספונסור) - פיג'ו 106 שנת 1999

rorshach
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברי הפורום היקרים,

רכשתי לפני כחצי שנה פיג'ו 106 שנת 1999. האוטו מתפקד בצורה סבירה לחלוטין, אך נראה נורא.

אין לו דפיקות פח מהותיות (פה ושם כיפוף), אבל הצבע שרוף לחלוטין, כשרוב האוטו מכוסה כתמים גדולים (כמו "שלוליות") ומחוספסים. את התואר "שרוף" שמעתי מחברה לדיטיילינג, אליה לקחתי לתומי את האוטו בתקווה שזה יעזור (החברה, ביושר, המליצה לי לא לעבור את הטיפול לאחר ששמעה את הציפיות שלי והפנתה אותי לפחח).

היות וכל הרכב עלה לי 5,000 ש"ח, ובהתחשב בדלות האמצעים הנוכחית שלי, להוציא 3,000 ש"ח (מינימום) על פחחות וצביעה הוא בלתי אפשרי כרגע.

עם זאת, אני רואה מדי פעם על הכביש מכוניות קטנות ונחמדות, עם פרסומת צבועה עליהם. אני מניח שעומד מאחורי זה מנגנון של "ספונסורים" שצובעים לך את האוטו בתמורה להפיכתו לשלט רחוב. ההסדר הזה יותר ממקובל עלי, אבל אני לא יודע למי לפנות.

האם מישהו מהחברים שמע על כזה הסדר, או עובד בחברה שיש לה כזה הסדר? אשמח לקבל הפניות.

תודה רבה,

שחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...