Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ פגו 405 MI 16 שנת 1990

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על מה להקפיד למטרות החסכון בדלק ?

לא להדליק את המנוע? צחוק בצד, בדוק את פילטר האוויר שלך, פילטר סתום מעלה את צריכת הדלק, בדוק

שכל הגלגלים של הרכב חופשיים ואין גלגל או יותר, שמסתובבים בצורה לא מיטבית בגלל כיוון לא נכון של הברקסים , בדוק שאין לך משקל עודף באוטו, תשתדל ליסוע רק עם מה שאתה צריך ולא עם כל הבית בתא המטען... בדוק לחץ אוויר תקין בצמיגים תקינים, בדוק את היציאות של האגזוז שאין מעיכות שמפריעות ליציאת האויר, כיוון מנוע מלא ותיאום מושלם, קירור מייטבי של המנוע, כיוון פרונט, הורד ספויילרים וכל דבר הפוגם בצורה האווירודינמית של הרכב שמן טרי למנוע, ובכלל מנוע עובד יפה פלאגים טובים ומתאימים

והכי חשוב צורת נהיגה.... לא למשוך הילוכים, להשתדל לסוע בצורה אחידה ללא בלימות והאצות תכופות,

תן לאוטו לשייט, ותכנן מסלול נסיעה חכם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פשוט מדהימה! כל הכבוד לך איש!

הפרויקט הרציני הראשון שלי ברכב היה פז'ו 405 שנת 92 שהחלפנו לה מנוע וגיר מ1.6 אוטו' ל2.0(של קסנטיה) ידני עם אבא בחצר, מאז אני חולם על MI16:lol:

פורסם

אלא אם כן זה לא אתה, ואז זה אומר שיש עוד אחת כזאת בול כמו שלך, אבל בול:lol:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

תודה לכל החברים !

כן היתי היום אצל גפני.

בקשר לכחולה היא ממזמן לא מסתובבת.היא זרוקה באיזה מקום באשקלון.אני מנסה למצוא אותה כבר כמה זמן.

יש כמה חברה שהיבטיחו לי למצוא אותה .כרגע לפחות לא ידוע לי מה עלה בגורלה.

לגבי גבות זה עניין של טעם אבל בכל מקרה זה זמני מכוון שהוזמנו פנסי מורטי.ברגע שיגיעו יוחלפו באלו המקוריים.

הינה תמונה להמחשה :lol:

405gokil%20(Small).jpg

31582810019_large.jpg

• תוכן חדש...