Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף רמקולים מקדימה, מישהו יודע מה הגודל של

הרמקולים הקדמיים של האוטו?

שאלה נוספת היא במידה ואני רוצה להתקין גם טוייטרים, החיווט צריך לצאת מהמערכת

או מהרמקולים הקדמיים שאני יתקין?

תודה.

מגאן 2008.

פורסם

המידה "5.25

שים לב שהרמקול צריך להיות דק יותר ממידה סטנדרטית

שים לב שהדלת מתפרקת בשני חלקים ויש קושי מסויים לפרק אותה

פורסם

תראה כעיקרון החוטים שמגיעים לרמקולים הם אותם חוטים שיוצאים מהרדיו

זה לא ממש חשוב מהיכן אתה מתחבר (ז"א ליד הרמקולים או מהמכשיר) העיקר שתמצא את הדרך הקצרה מבחינתך

לגבי זה שרשמתי דק מהסטנדרט התכוונתי לכך שקוטר הרמקול הוא במידה "5.25

אבל מבחינת העומק שלו ישנה בעיה מסויימת ברנו כי הצרפתים סגרו את אחורי הרמקול בפלסטיקה שמצמצמת את עובי הרמקול שמסוגל להיכנס בחור

פורסם

תראה בוא אני אהיה כנה איתך

לפי המדבקה שמודבקת בדלת של הרנו אסור להתקין רמקולים שחורגים מהעובי עד הפלסטיק הקיים

בינינו ולא לציטוט (ואם תגיד שאני אמרתי לך אומר שאתה שקרן ...:lol:) אם זה היה הרכב שלי הייתי מעיף את הפלסטיקים האילו ללא היסוס וללא מחשבה שניה

ואם תחליט כן לעשות זאת אז אין בעיה להתקין פיוניר

אני הייתי מתקין משהו קצת יותר טוב זה לשיקולך

שים לב זה חשוב לדעת שהדלת לא קלה לפירוק (היא לא קשה כמו איביזה אבל היא בהחלט לא קלה כמו מזדה) אז תהייה זהיר

פורסם

Nakamichi בוקר טוב

תראה הדלת של הסיאט בעייתית כי היא מתפרקת כחלקים ויחד עם המנגנון ז"א הדלת והמנגנון יוצאים החוצה

זה לא שזה לא אפשרי אבל זה יהיה טמטום לנסות לפרק אותה לא אצל מקצוען

פורסם
תראה בוא אני אהיה כנה איתך

לפי המדבקה שמודבקת בדלת של הרנו אסור להתקין רמקולים שחורגים מהעובי עד הפלסטיק הקיים

בינינו ולא לציטוט (ואם תגיד שאני אמרתי לך אומר שאתה שקרן ...:lol:) אם זה היה הרכב שלי הייתי מעיף את הפלסטיקים האילו ללא היסוס וללא מחשבה שניה

ואם תחליט כן לעשות זאת אז אין בעיה להתקין פיוניר

אני הייתי מתקין משהו קצת יותר טוב זה לשיקולך

שים לב זה חשוב לדעת שהדלת לא קלה לפירוק (היא לא קשה כמו איביזה אבל היא בהחלט לא קלה כמו מזדה) אז תהייה זהיר

בתור בעלים לשעבר של מגאן 2 (היה אחלה רכב ובשטות של רגע הוא נמכר מה חשבתי לעצמי ?!)

יש בעיה עם הפלסטיק הוא הגנה בפני גשם חיתוך שלו לא מומלץ ואתה מסתכן החיפוי פלסטיק הוא לא ליופי. הבעיה היא שהגריל המקורי שקוע ולכן הרבה עומק לא נישאר להתקנת אלמנט עם מגנט סטנדרטי.

פתרונות: יש לפיונייר זוג רמקולים יעודי לשם שהם לא רעים בכלל שהם קומפוננט. דגם 131 אם אני לא טועה

או בניה רק החסרון בבניה זה שזה לא מאפשר לך לפתוח את תא ההכפפות כאשר דלת ימין סגורה.

וצריך מישהו שיודע לעשות את זה

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא לחתוך את הפלסטיק אם הינך שם רמקולים שמותאמים לחור ולעומק.כפי שעופר ציין,הכיסוי הפנימי משמש הגנה מטיפות המים שיזלגו הצידה ולא על הרמקול.

שנית,מומלץ מכל הלב לבצע התאמה ל6.5.השינוי דרסטי ברמות ושווה כל שקל.

הבניה שאינה מאפשרת פתיחת תא הכפפות -במקרה שלי-באה בגלל דרישתי לזוית שתפנה את הרמקול לכיווני.את תא הכפפות ניתן לפתוח כשהדלת ליד הנהג פתוחה.:-)

יש כאן מתקין(ג'וניור) שביצע בניה עדינה ויפה למגאן כמו שלך ושם כן ניתן לפתוח את תא הכפפות.

הבניות שלי למכירה ואם אתה מעוניין-פנה אליי בפרטי.

יש בדש שלך מקום מצויין לטויטרים .תשתמש בהם.החיוט לשם טיפה בעייתי אבל כל מתקין מקצועי יעשה זאת בנקל.ואם אינך משקיע יתר על המידה ,אפשר להשתמש גם בחיווט המקורי של הרכב.

ליאור

פורסם

ארזה אם הפלסטיק הזה כל כך חשוב (וזה לא שאני נלחם פה על הזכות לחתוך אותו) למה הוא נמצא כמעט אך ורק במגאן ?

אני ראיתי רמקולים איכותיים יותר ואיכותיים פחות שניגנו שנים (7-10 שנים) בדלתות והסבו הנאה מדהימה ליושבי הרכב

וכשהם פורקו הם היו עם סימני חלודה וברור היה שהם קיבלו לחות ורטיבות ועדיין הם הותקנו ברכבים החדשים והמשיכו לנגן נפלא

פורסם

תשובתך היא בגוף ההודעה שכתבת.

כבעל מגאן עד לפני כחודש (3 שנים) עבר הרכב ניסויים בתחום האודיו בכל מיני וריאציות.היום,הסוזוקי החדש שלי יהנה מפירות ההשקעה של אז...:wink:

כשחתכתי את הפלסטיק ,שפכתי מים על החלון וגם כשירד גשם חזק-ראיתי נזילת מים בדיוק על המגנט של הרמקול.

לכן הפתרון במקרה כזה,להדביק חתיכה מיריעת איטום מעל הרמקול שתשמש כמטריה ובעצם תגרום למים לנזול לצדדים מבלי להרטיב כלל את הדרייבר.(כל הזכויות לרעיון שייכות ליוסי אלפיין).

חיתוך הפלסטיק הוא לא בבחינת עבירה על החוק אבל חשוב מאד שאנשים יבינו שיש השלכות לחיתוך.מעבר לחלודה ופגיעה בדרייברים,רטיבות גורמת לקצר ובנקל יכול להוביל לקצר ביציאה של המגבר אליו מחובר הדרייבר שנרטב ומקצר.

ליאור

• תוכן חדש...