Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עברו כמה שנים טובות מאז שהייתי פה (אז ה172 היתה חדשה...)

אני לפני קבלה של ג׳ולייטה חדשה וברור לי שהרשיון יהיה בסכנה.

בזמנו היה מותקן אצלי בקליאו בליינדר שעשה עבודה מדהימה ושמר עלי היטב. כבר אז חוקיותו היתה מוטלת בספק אבל למזלי לא יצא לי לבדוק מה אומר המחוקק מקרוב.

מה הפתרונות שיש היום? האם הבליינדר עוד קיים?

ףאשמח להמלצות

פורסם

מבחינה חוקית יש את הולנטיין שמגלה לך הכל ,לפי מה שהבנתי הוא לא מגלה את מצלמות הגטסו ומעט בעייתי עם ממל"זים מכיוון דמרגע הגילוי אין הרבה זמן לבלום.

בצע חיפוש הנושא נטחן עד פירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ולנטיין לא יעזור לך כשתיסע 200 וילזרו עליך. לא חושב שיש תחליף לבליינדר במצבים כאלה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מישהו יכול להפנות לאתר עם מוצרים עדכניים?

הבנתי שהיום יש משבשים שהם גם גלאי רברס/חנייה ועוד מיני חידושים כמו גלאי מבוסס gps

פורסם

על פי פרסומים זרים, הבליינדר העדכני הינו M27,אני מניח שבתקופך זה היה M20.

אותם פרסומים זרים גם ציינו שהבליינדר העדכני ניתן לעדכון דרך האינטרנט נגד סוגים חדשים של אקדחים שמתווספים מפעם לפעם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ה M20 עדיין רלוונטי, מציע לך בשביל השקט הנפשי אחרי שאתה מתקין אותו לעשות בדיקה אמיתית מול אקדח לייזר.

יש בחור בשם גיא ברלס שמחזיק את אתר speedtraps.co.il, יש לו אקדח והוא עושה בדיקות בתשלום.

היום יש את הM27 ואת הלייזר פרו, שהדגם החדש שלו נקרא G9. שניהם עולים כ-500-600 דולר בארה"ב, לא נמכרים בארץ מאחר והייבוא שלהם לא חוקי.

היתרון שלהם על הM20 הוא שאתה יכול לטעון ולהוכיח שהם בעצם רק חיישני חניה, הם מתפקדים כחיישן חנייה לכל דבר, וללייזר פרו יש גם אישור של משרד התקשורת לפי מה שידוע לי (אולי כבר לא, לא בטוח).

בשביל הגנה מלאה אתה צריך וולנטיין נגד הדבורה ומצלמות מולטנובה (עמודים ישנים וניידות עם מצלמה מאחורי המספר), משבש נגד לייזר, וGPS או צ'יטה (או זיכרון טוב) נגד המצלמות החדשות (גטסו).

כל זה ביחד עולה פחות מקנס + שלילה + עו"ד על דו"ח שתקבל על מהירות גבוהה מאד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
ה M20 עדיין רלוונטי, מציע לך בשביל השקט הנפשי אחרי שאתה מתקין אותו לעשות בדיקה אמיתית מול אקדח לייזר.

יש בחור בשם גיא ברלס שמחזיק את אתר speedtraps.co.il, יש לו אקדח והוא עושה בדיקות בתשלום.

היום יש את הM27 ואת הלייזר פרו, שהדגם החדש שלו נקרא G9. שניהם עולים כ-500-600 דולר בארה"ב, לא נמכרים בארץ מאחר והייבוא שלהם לא חוקי.

היתרון שלהם על הM20 הוא שאתה יכול לטעון ולהוכיח שהם בעצם רק חיישני חניה, הם מתפקדים כחיישן חנייה לכל דבר, וללייזר פרו יש גם אישור של משרד התקשורת לפי מה שידוע לי (אולי כבר לא, לא בטוח).

בשביל הגנה מלאה אתה צריך וולנטיין נגד הדבורה ומצלמות מולטנובה (עמודים ישנים וניידות עם מצלמה מאחורי המספר), משבש נגד לייזר, וGPS או צ'יטה (או זיכרון טוב) נגד המצלמות החדשות (גטסו).

כל זה ביחד עולה פחות מקנס + שלילה + עו"ד על דו"ח שתקבל על מהירות גבוהה מאד.

ובשביל להוכיח שזה רק חיישני חנייה לא תצטרך עו"ד?

פורסם
ובשביל להוכיח שזה רק חיישני חנייה לא תצטרך עו"ד?

נכון להיום למיטב ידיעתי אף אחד לא הורשע במשפט על שימוש במשבש לייזר.

יכוליים להחרים לך את המשבש או לדרוש שתגיע איתו מפורק למשטרה. אבל בבית משפט הם לא יכולים להוכיח שיבוש בפועל, רק

החזקה שלו. זאת מהסיבה שאין לשוטר חיווי על שיבוש, אלא הודעת שגיאה על מדידה לא יציבה.

כמו שאם תופסים אותך עם אקדח אי אפשר להאשים אותך ברצח, אלא מקסימום על החזקת נשק.

הסיכון הקטן הזה והעונש שתקבל על החזקה (אם בכלל), שווה לדעתי מול הסיכון להתפס על מהירות גבוהה.

אגב - בזמנו עצרו את חברה שלי עם האוטו שלי, לזרו עליה והיא לא כיבתה את המשבש, השוטר מיד ראה שיש משבש, הוא אמר לה

שיש לה משבש מותקן, היא עשתה פרצוף בלונדיני, אמרה שזה אוטו של חבר שלה ואין לה מושג, והוא שלח אותה לדרכה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

M20 ברוב המקרים יכול להתאים, אבל שמעתי שיש אקדח חדש שנכנס לשימוש שרק ה M27 יכול לטפל בו.

בנושא חיישני החניה - אל תבנו על זה, זה לא נראה כמו חיישני חניה, רק הוסיפו פונקציה של זיהוי קירבה שעוברים אליה בלחיצת כפתור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש את הדבר הכי טוב נגד לייזר וזה אומר שבאם אתה נוהג ברכב המוגדר ספורטיבי אז תפעיל את מערכת ה" הדלק את הט..ל לידך"

כמה שזה עובד ואפילו דיי מצחיק .

להפעלה והוראות הפעלה נא לשלוח שקל לכתובת....:wink:

והמבין יבין.

:lol::lol::lol::lol:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אם זה נראה כמו חיישן חניה, מתנהג כמו חיישן חניה אף אחד לא יחשוב שזה משהו אחר...

כך גם חבר שלי חשב.

עד שהגיעו אליו הביתה מאוחר בערב.

זה נגמר בחקירות, הפחדות, הרבה עצבים, פירוק חיישני חניה וחרמתם (כן כן).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מחזק בחום את DKNY :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...