Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש מעניין אותי ההיבט הפסיכולוגי של "מדוע הם עשו זאת".

מעניין אותי מהי מערכת הענישה האפקטיבית ביותר שניתן להפעיל נגדם,גם מבית וגם בבתי המשפט,

לא יתכן שאנשים יעשו מעשים כאל נוראיים יעצרו וישוחררו אחרי 20 דקות.

אתמול הם שורטים מכוניות היום הם מתעללים בבעלי חיים ומחר ידקרו אנשים !

הרי הכל מתחיל מהדברים ה"קטנים".

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העונש אפקטיבי ביותר כנגד מעשי ונדליזם: לשבור לבחור את היד (ע"י המדינה, כלומר).

שבירת היד לא צריכה להעשות בחדרי חדרים, אלא בפריים טיים בטלויזיה. רגע לפני הכרזת הזוכה בכוכב נולד/האח הגדול, נעבור רגע לתשדיר אחרון: בתשדיר יראו את הוונדליסט מספר מה הוא עשה (כולל שיחזור וידאו), ולאחר מכן ישדרו בתקריב את עובד המדינה שובר לו את היד (כמובן ללא משככי כאבים מסוג כלשהו).

5-6 שבירות ידיים כאלו בפריים טיים, ואני משוכנע שנראה שינוי מגמה בהתנהגות הכללית.

בסה"כ משבירת יד מתאוששים תוך חודש-חודשיים, אין פה נזק בלתי הפיך (בניגוד להצלפת שוט, שם יכולה להישאר צלקת בלתי הפיכה).

לא אפקטיבי ?

פורסם

עד שבתי המשפט לא יתחילו להתייחס בחומרה לעברו של אדם ולסיכוי השיקום שלו - זה מה שנגזר עלינו לעבור.

בארה"ב - במדינות מסוימות - קיים עונש שלוש העבירות, עשית שתי עבירות וניתפסת על השלישית (גם אם הסלקת מסטיק בזוקה מהקיוסק)? אתה מורחק מהחברה לצמיתות.

אז יתכן שהשיטה הזו קיצונית, אבל אפשר ללמוד ממנה משהו. מה דעתכם על תוספת של 5 שנות מאסר חובה על העונש לעבירה שעשית (מהעבירה השלישית)? לא עזר - בפעם הרביעית שתיתפס העונש מינימום יהיה תוספת 10 שנות מאסר על העבירה המקורית.

עוד פעם - לא מתווכח על המספר 1, 5, 10 - אלא על העיקרון של תוספת חובה בלי קשר לחומרת העבירה שנעשתה.

זה, יחד עם שינמוך תנאי הכליאה לאנשי הארבע ומעלה - עבודת פרך של נאמר "עזרה" בפרויקט הנחת מסילת הברזל בקו אילת - אשדוד, או "תרומה" להקמת פרויקטי תשתית לאומיים (כמובן שהחברים האלה יעבדו במקומות הכי גרועים) - זה יעשה את העבודה.

את אנשי הפעם הראשונה-שנייה עוד הייתי מנסה לשקם ולאסור בתנאים סבירים, אלה מתוכם שלא יבינו את הרמז העדין יתחילו לספוג עונשים שעולים בצורה דיפרנציאלית - כי אי אפשר לחיות כשתולעי האדם האלה בסביבה.

פורסם
העונש אפקטיבי ביותר כנגד מעשי ונדליזם: לשבור לבחור את היד (ע"י המדינה, כלומר).

שבירת היד לא צריכה להעשות בחדרי חדרים, אלא בפריים טיים בטלויזיה. רגע לפני הכרזת הזוכה בכוכב נולד/האח הגדול, נעבור רגע לתשדיר אחרון: בתשדיר יראו את הוונדליסט מספר מה הוא עשה (כולל שיחזור וידאו), ולאחר מכן ישדרו בתקריב את עובד המדינה שובר לו את היד (כמובן ללא משככי כאבים מסוג כלשהו).

5-6 שבירות ידיים כאלו בפריים טיים, ואני משוכנע שנראה שינוי מגמה בהתנהגות הכללית.

בסה"כ משבירת יד מתאוששים תוך חודש-חודשיים, אין פה נזק בלתי הפיך (בניגוד להצלפת שוט, שם יכולה להישאר צלקת בלתי הפיכה).

לא אפקטיבי ?

במציאות של היום זה הכי לא אפקטיבי. תתפלא כמה אנשים יהיו מוכנים לשבור יד כדי שיראו אותם בפריים טיים בטלוויזיה :roll:

פורסם

דווקא תתפלא עד כמה זה אפקטיבי.

סינגפור היא מדינה עם חוקים מאוד נוקשים וככה גם הענישה. והיא אחת המדינות עם אחוז הפשיעה הנמוך ביותר. מה שמעניין שם זה שיטת הענישה היחודית שלהם.

שמעתי בזמנו על אזרח אמריקאי שניתפס שם מצייר גרפיטי על קירות, העונש שלו היה מלקות שוט בטלוויזיה הלאומית.

הרבה מביאים את הקרדיט לאחוז הפשיעה הנמוך הרבה בגלל השיטה הזאת שהיא בעצם השפלה בציבור.

פורסם

בצד השני של העולם, בארצות הברית, ענישה דרקונית ולמרות זאת הפשיעה בין החמורות בעולם. אני מאמין שיש סיבות חברתיות ותרבותיות לפערים ולא רק ענישה באגרוף ברזל.

בקשר לאזרח אמריקאי, אם אני זוכר נכון, זה היה פרחח מפונק בן 16-17. הוא נשפט לשש הצלפות שוט. הוריו עשו רעש בכל העולם כמה סינגפור פרמטיבים. הלחץ עבד והעונש הומתק משש הצלפות שוט לארבע.

פורסם

הבעיה שזה שילוב של הכל. החינוך במדינה הדרדר לרמה נמוכה מבין מדינות המערב,

הפערים הלכו וגדלו לרמות בלתי נסבלות, מה שמגביר את תחושת הניכור וצרות העין למי

שיש לו, כי אחוז אלה שיש להם בזכות שחיתות קשרים והון שלטון הולך ועולה. נכון זה לא

הרוב, אבל זו התחושה של הציבור.

תוסיפו לזה מערכת אכיפה שיעילותה היא כמו מנוע משנות השלושים במקרה הטוב,

ומערכת משפט שנוטה להקל עם עבריינים קטנים, ותקבלו את מה שבישלנו כאן במשך 60 וקצת שנה.

• תוכן חדש...