Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני לאחרונה נפגעתי מהדברים הללו.

הורידו לי אוויר 4 צמיגים,לאחר מכן גנבו לי מראה ואנטנה. רק אחרי שהתקנתי מצלמה הפסיקו לעשות זאת.

פשוט לא חסר אנשים רעים במדינה הזאת.:-(

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו שאם היה לי הוכחה על אותו בן אדם הייתי מגיש תביעה. אבל בלי הוכחה היום זה פשוט בלתי אפשרי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הבעיה שלא יתנו 5 שנים,משהו פעם שמע של כזה דבר שעל הורדת אוויר או שריטה,בן אדם קיבל כמה שנים??

כמו כן אם יש מקום לכול אותם המשחיטים בכלא להחזקה של כמה שנים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחוקק אומר עד 5 שנים, זה אומר גם 0 שניות.

הבעיה שלא יתנו 5 שנים,משהו פעם שמע של כזה דבר שעל הורדת אוויר

הורדת אוויר יכול להתפרש גם כנסיון לרצח, שזה הרבה יותר חמור. הכל תלוי בנסיבות המקרה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שנתיים - שלוש בכלא זה לא פיקניק. בתי כלא בישראל נחשבים בין הגרועים בעולם המערבי מבחינת תנאים לאסירים. אני לא יודע מאיפה אנשים קיבלו את הרושם שכלא ישראלי זה בית הבראה.

זה ממש לא נכון. בתי כלא בארץ מאוד מיושנים, שורצי עכברושים וצפופים.

וגם זה תנאי לוקסוס מבחינתי, כל מה שהוא מעבר לתנאי כלא תאילנדים זה מותרות מיותרות.

מצידי שהאסיר יקבל תא אבן וזהוא!

אם הוא רוצה מזרן, שמיכה, מזון 3 פעמים ביום, תתכבד משפחתו ותיגש לשב"ס ותקנה את המוצרים האלה על בסיס תעריף שיקבע.

אין שום סיבה לתחזק את העבריינים האלה מכספי המיסים שאני משלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המחוקק אומר עד 5 שנים, זה אומר גם 0 שניות.

הורדת אוויר יכול להתפרש גם כנסיון לרצח, שזה הרבה יותר חמור. הכל תלוי בנסיבות המקרה.

קשה לי לחשוב על מישהו יותר "פוליטקלי קורקט" ממך. אתה במקרה עורך דין?

משום מה בארץ , כמעט תמיד "נסיבות המקרה" מובילות לאחוז אחד מהעונש המעוגן בחוק שאותו אמורים לקבל.

בוא אני אשאל אותך, לפי דעתך, איזה עונש אדם צריך לקבל על תקיפה אלימה בזדון ללא כול התגרות(הוא הודה בזה בפה מלא), אחרי שהוא כבר ישב פעמיים בכלא, כול פעם שנתיים על עבירה מאותו סוג?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעיה שלא יתנו 5 שנים,משהו פעם שמע של כזה דבר שעל הורדת אוויר או שריטה,בן אדם קיבל כמה שנים??

כמו כן אם יש מקום לכול אותם המשחיטים בכלא להחזקה של כמה שנים?

ובגלל זה לא כדאי לשלוח לכלא.

עדיף לתת קנסות מפוצצים. ככה כולם ירוויחו. גם המדינה וגם הניזוקים.

וגם זה תנאי לוקסוס מבחינתי, כל מה שהוא מעבר לתנאי כלא תאילנדים זה מותרות מיותרות.

מצידי שהאסיר יקבל תא אבן וזהוא!

אם הוא רוצה מזרן, שמיכה, מזון 3 פעמים ביום, תתכבד משפחתו ותיגש לשב"ס ותקנה את המוצרים האלה על בסיס תעריף שיקבע.

אין שום סיבה לתחזק את העבריינים האלה מכספי המיסים שאני משלם.

צודק ב 200%:mm_yeah:

כל עוד הכלא הוא בית מלון, אין סיבה לשלוח אותם לשם.

הם לא מסוכנים לציבור, שצריכים להיות בבידוד. (לא לשרוצחים ואנסים מגיע תנאי מלון בכלא)

סתם מטומטמים שאוהבים להרוס. את חשבון הבנק שלהם צריך להרוס כעונש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משום מה בארץ , כמעט תמיד "נסיבות המקרה" מובילות לאחוז אחד מהעונש המעוגן בחוק שאותו אמורים לקבל.

אפילו אם זה 1% מהעונש הקבוע בחוק, זאת הייתה הכוונה של החוק כפי שהמחוקק החליט, וזה עדיין בסדר גמור. זה שאתה לא מבין מה המחוקק רצה זה משהו אחר. המחוקק הישראלי קבע 5 שנים לעבירה הזאת, מה שאומר על פי חוק גם 0 שנים זה תקף. והשופט מחליט כמה.

בוא אני אשאל אותך, לפי דעתך, איזה עונש אדם צריך לקבל על תקיפה אלימה בזדון ללא כול התגרות(הוא הודה בזה בפה מלא), אחרי שהוא כבר ישב פעמיים בכלא, כול פעם שנתיים על עבירה מאותו סוג?

אין תקיפה בזדון והתגרות לא משנה בעבירות של תקיפה.

לא ציינת האם הוא גרם לחבלות, אבל אם נתייחס למקרה בו הוא לא גרם לחבלות והתקיפה היא לא בנסיבות מחמירות, אז לפי הדין הישראלי העונש הוא עד שנתיים (זה אומר גם 0 שנים).

עדיף לתת קנסות מפוצצים. ככה כולם ירוויחו. גם המדינה וגם הניזוקים.

אבל למה אתה חושב שישלמו? נו, אז לא ישלם. תתן לו עוד כנסות? לפי התיאוריה שלך אם יש לי מספיק כסף אז אני יכול להרשות לעצמי לבצע עבירות פליליות על ימין ועל שמאל ורק לשלם עבורן. אטרקציה חדשה לעשירים. וכמה יעלה להוציא למישהו את העין, אלף שקל?

פורסם

אז זהו, שהוא קיבל עונש של שנה וחצי.

עבריין מועד עם היסטוריה של תקיפות, נשלח לשנה וחצי בכלא. קרוב לודאי ישלח גם בפעם הרביעית, ולא בגדר הנמנע שהוא גם ירצח מישהו.

ולזה אתה קורא "ענישה מחמירה"?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל למה אתה חושב שישלמו? נו, אז לא ישלם. תתן לו עוד כנסות? לפי התיאוריה שלך אם יש לי מספיק כסף אז אני יכול להרשות לעצמי לבצע עבירות פליליות על ימין ועל שמאל ורק לשלם עבורן. אטרקציה חדשה לעשירים. וכמה יעלה להוציא למישהו את העין, אלף שקל?

אתה לא מבין שאני מתכוון לנזקי רכוש? הבט בכותרת של הת'רד הזה...

מה זאת אומרת לא ישלמו? שמישהו חייב כסף למדינה סמוך עליה שהיא תבוא לגבות עם ריבית.

אם יש לך כסף ואתה עבריין סדרתי בתחום, תקבל את האלמנט בהתאם כמובן.

חוץ מזה שזה מה שהולך היום. עשירים לא שמים על החוק, כי גם מעונשים מאסר הם יכולים להתחמק עם עורכי דין יקרים ושוחד.

פורסם
אז זהו, שהוא קיבל עונש של שנה וחצי.

זה עונש חמור מאוד.

עבריין מועד עם היסטוריה של תקיפות, נשלח לשנה וחצי בכלא. קרוב לודאי ישלח גם בפעם הרביעית

דווקה בדיוק מה שאמרתי מקודם - כלא לא מרתיע.

ולא בגדר הנמנע שהוא גם ירצח מישהו.

אז יקבל מאסר עולם.

ולזה אתה קורא "ענישה מחמירה"?

אין בארץ ענישה מחמירה מפני שעל פי התקנות אסור בכלל לשופט לראות את גליון ההרשעות של הנאשם שעומד מולו, כאילו עומד מולו אדם עם דף חלק.

לא מבין שאני מתכוון לנזקי רכוש?

אין שום מניע לתבוע אותו על כל הנזק שבעולם בהליך אזרחי. למה שתהיה עם זה בעיה? זה יכול להיות גם לאחר מיצוי הליך פלילי וגם במקביל. לעתים אין בכלל קשר בינהם. מיצוי הליך פלילי עלול לעזור במיצוי הליך אזרחי, אך ניהול ההוכחות שונה לגמרי. מעל לכל ספק סביר מול מאזן הסתברויות.

שמישהו חייב כסף למדינה סמוך עליה שהיא תבוא לגבות עם ריבית.

לא ישלם. גם ריבית לא ישלם. מה תעשה?

חוץ מזה שזה מה שהולך היום. עשירים לא שמים על החוק

יש לי הפתעה בשבילך - גם עניים לא שמים על החוק. וגם מעמד הביניים לא שם על החוק.

כי גם מעונשים מאסר הם יכולים להתחמק עם עורכי דין יקרים ושוחד.

כי בדרך כלל אנשים עשירים לא מבצעים עבירות פשע בעצמם ומקפידים היטב לא ללכלך את הידיים. לרוב העבירות של אנשים עשירים הם עבירות מס למינהן ולא עבירות רכוש או תקיפות. לידיעתך, מרוואן ברגותי שיושב בכלא הישראלי כבר שנים רבות ויישב עוד הרבה אם לא ישוחרר בעסקת חלופי שבויים כל שהיא, הואשם ברצח של ישראלים אבל מעולם לא נתן פקודות לבצע פיגועים ומעולם לא רצח בעצמו. כל התיק שלו היה בנוי על כך שביקשו ממנו אישור לבצע פיגועים והוא לא אמר כלום. פשוט שתק. ועל זה בנו קייס והרשיעו אותו בבית משפט. ולא עזר לו כלום לא עורכי דין ולא כל הכסף שבעולם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לדעתך הענישה המתאימה?

פורסם
ונדליזם (השחתת רכוש) היא צורה של התנהגות פוגענית אנטי-סוציאלית שנועדה להשיג מטרות. היא נובעת משילוב סיבות, כאשר העיקריות הן חוסר פיתוח מנגנוני התמודדות אחרים בזמן ההתבגרות, נטיה אישית (גנטית?) והשפעות סביבתיות.

כילדים קטנים, כולנו מתנהגים אופן פוגעני: לוקחים צעצוע נחשק מילד אחר, מרביצים, לא ממלאים אחרי הוראות הגננת וכו. עם הזמן, אנו לומדים להשיג את מטרותינו בדרכים מתוחכמות יותר, שחושפות אותנו פחות להפגעות בחזרה, ונמצאות בתחום הנורמה המקובלת בחברה.

פגיעה פיזית באדם היא צורה פחות מפותחת של התנהגות פוגענית מאשר פגיעה ברכושו. אם אותו אדם היה תוקף ישירות את השוטר, הוא היה מסתכן בתוצאות קשות עבור עצמו. פגיעה ברכוש השוטר בהסתר, חושפת את הפוגע הרבה פחות מלכתחילה, ובמידה ונתפס, סקלת הענישה חמורה פחות (כפי שהיה במקרה זה).

פגיעה ברכוש של אדם אלמוני היא סוג של השלחה של הצורך לפגוע, כאשר המטרה האמיתית איננה מוגדרת מספיק או אין אפשרות לפגוע בה. דוגמא למשל היא מתבגר מלא זעם, שאיננו מסוגל התפתחותית להגדיר מדוע ועל מי זועם, ואין לו את המנגנונים לטפל בזעם באופן מקובל חברתית.

יש על הדברים האלה הרבה חומר קריאה ברשת. כדאי לחפש מילות מפתח כגון vandalism , disruptive behaviour , או conduct disorders

נמרוד

קצת חומר למחשבה - מה מוביל למעשי פריקת הזעם .

חוסר אונים , מחשבה שאין כלים להתמודד , ראיה שאחרים בורחים למעלה ודורכים על אחרים ..

אמרתי זאת לפני 15 שנים ל חמישה לקבלנים מובילים במשק הישראלי , והיום גם אני משלם את המחיר בחיוך ציני כואב ..

גנב אשר פעם התבייש ובא בגניבה בחושך או כאשר אין אנשים בבית - מחר יבוא אלייכם הבייתה או לעסק וישדוד אותכם בפנים

לא בגניבה , או במחשך , בגלויי יקשור אותכם וישדוד אותכם תוך איום על חייכם - כי מרגישים שהחברה התנתקה מאתנו , אז אנו בועטים בה .

ומאז שניים מהם נשדדו בביתם כאשר הם בבית .

זו לא הייתה המצאה או מחשבה גאונית שלי - זה התחיל לפני 25 שנים במדינות עם פערי חברה גדולים

כגון ברזיל ודרום אפריקה - הסתכלו שם ולמדו את העתיד שלנו .

ארה"ב האורים שלנו - רמת הפשיעה גבוהה עם מספר האסירים הגדול ביחס לאוכלוסיה .

נכון - יש כאן הקצנה של התנהגות אנטי סוציאלית , שבסיסה בילדות משפחה בסיסית , חברה לא תומכת ופערים גדלים .

אבל לחשוב שבית סוהר או עונש יתמודד עם כך זה אשליות ,

נתינת סיכוי הולם , שיקום וקידום אדם , יאפשרו לאדם לחשוב , כי יש עתיד יותר טוב , ומה המחיר שישלם , ואם כדאי לו להפסיד הטבות .

אבל כאשר אין לך מה להפסיד - למה לחשוב ..

יש לי רכב חדש די נוצץ בצבע בורדו אדום מיטל , ואחרי שטיפה , ולא משנה היכן הוא חונה , תהיה שריטת כאב עליו ..

תפסתי בת"א - שני ילדים ששרטו את הרכב , אחרי בכי רב התשובה הייתה - לנו אין .

הסברתי להם כי גם לי אין את כל הדברים בעולם שאני רוצה , אבל אני עובד ומנסה להשיג אותם לאט לאט .

התשובה של אחד מהם הייתה - אבא אמר שאנו אנשים פשוטים , ולא להסתכל על אחרים ..

ילד בין 10 מרגיש מסר כזה בחברה - מר נמרוד , כדאי להלחם על כל החברה .. זה נקרא מחסור ויאוש

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אנשים היו מסתכלים יותר על עצמם ופחות על אחרים, וזה כבר עניין של חינוך, היו לנו פחות בעיות מהסוג הזה.

לא כל מי שיש לו כסף הוציא אותו לך מהכיס. אין בעיה עם אנשים שרע להם שאין להם כסף, יש בעיה גדולה עם אנשים שרע להם כשלאחרים יש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...