Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולקסווגן גולף 1.6 אוטומט שנת 2004 שעברה רק 53000 ק"מ.

אז ככה קודם כל אני אתאר את הבעיה שיש לי בגיר ואולי מישהו פה יוכל לעזור לי. בסה"כ הגיר במתפקד טוב,הבעיה היא כשאני נוסע בכביש בין עירוני במהירות של מעל 90 קמ"ש ואז נגיד עוצר ברמזור וברגע ההאצה הגיר נותן מכה במעבר בין הילוך שני לשלישי. אבל עם אני מושך את ההילוך אז הוא נכנס חלק. התופעה הזאת מופיעה רק בכבישים בין עירוניים כלומר בתוך העיר ההילוכים עוברים די חלק.

השאלה שלי האם כדאי לי להתקין קולר גיר חיצוני בשלב כזה של קילומטראז'? האם זה יאריך את תוחלת החיים של הגיר?

אהה וגם בדקו לי את הגיר במוסך מורשה דרך מחשב והוא לא הראה תקלות.

פורסם

ברכב הנ"ל קולר גיר מומלץ כבר מהקילומטר הראשון!!! אומנם נשמע קצת מוקדם לבעיות גיר אבל שווה בדיקה. {בדיקה במחשב של VW לא תתן תוצאות} הייתי ממליץ ללכת להתיעץ עם מומחה בגירים האלה "מוסך רון" שהוא גם חבר הפורום.

אני אישית עם רכב זהה לשלך שהתחילו בעיות גיר ניגשתי לרון {אפי' שהוא לא באיזור שלי} מוסך אמין מאד!! מומלץ!

בהצלחה....

פורסם

אצלי הבעיה הייתה חמורה יותר, הרכב לא היה נכנס לרוורס בכלל. הוא ניסה להמנע משיפוץ גיר ע"י החלפת המוח, דבר שהיה נראה שעזר בהתחלה אבל הוא אמר לי לחכות כמה שעות ולראות את התגובה כשהגיר קר ואכן חזרה הבעיה ולא היה מנוס משיפוץ ובאותה הזדמנות הוספתי גם קולר. כיום הגיר נוסע חלק!! {בלי עין הרע... טפו..טפו.. טפו..}

אבל אין ספק שהבחור מקצועי ומבין בגירים האלו.

אתה יכול להתיעץ איתו התייעצות ראשונית גם בטלפון, http://rongarage.co.il/main.html תבקש לדבר עם רון.

• תוכן חדש...