Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי היא, כמה אמור לעלות פינקס (+כמות מינימום להזמנה) של:

1) חשבונית מס- קבלה

2) קבלה

אבקש התייחסות לסדרי גודל של מחיר, לא "הצעת מחיר רשמית".

תודה רבה לעוזרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לשניכם...:lol:

איך עיצוב מיוחד (מסויים, עם לוגו ופרטים מזהים) משנה את המחיר?

בעיקר בגלל זה היפניתי את השאלה לבעלי בתי דפוס.

פורסם

המלצה קטנה.

הדפסתי באחרונה גם פנקסים, הרו"ח שלי המליץ לי להראות לו את דוגמת ההדפסה לפני אישור ההזמנה, כדי לוודא שאכן תקינים ועומדים בכל הדרישות - כדאי גם לך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
תודה לשניכם...:lol:

איך עיצוב מיוחד (מסויים, עם לוגו ופרטים מזהים) משנה את המחיר?

בעיקר בגלל זה היפניתי את השאלה לבעלי בתי דפוס.

זה מאוד תלוי מה נכלל אצלך בהגדרה "עיצוב מיוחד". כמו שניסו לרמוז לך כאן, אי אפשר להפוך את העיצוב ליותר מידי מיוחד אם אתה רוצה שלחשבוניות האלו יהיה תוקף כלשהוא מול רשויות המס.

אני הדפסתי לפני שנה בערך שני פנקסי קבלות בבית דפוס קטן בגבעתיים שנקרא "דפוס דן". זאת גם הזדמנות מעולה לפרגן להם מכל הלב. בכל מקרה, שני פנקסים עלו לי 150 ש"ח לפני מע"מ וזאת גם הייתה הכמות המינימלית מבחינתם. ישבתי איזה 10 דקות עם המעצבת שלהם, תיק תק היא אירגנה לי את העיצוב (יכולתי גם להכניס לוגו, אבל החלטתי לוותר על השם Tzvika-Pick's Industries בשלב הראשון) ושעתיים אחר כך חזרתי לאסוף את הפנקסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המעצבת שלהם שמה רותי ואכן מגיעים להם כל השבחים.

חבל שאיני זוכר המחירים במדויק וכמדומני שעבור 6 פנקסים (חשבוניות מס או קבלות) כשבכל פנקס 50 יחידות עם מקור ושני העתקים (נייר כימי כמובן) המחיר הנו 250 ש"ח + מע"מ.

בברכה - רפי לין

פורסם
זה מאוד תלוי מה נכלל אצלך בהגדרה "עיצוב מיוחד". כמו שניסו לרמוז לך כאן, אי אפשר להפוך את העיצוב ליותר מידי מיוחד אם אתה רוצה שלחשבוניות האלו יהיה תוקף כלשהוא מול רשויות המס.

לוגו החברה\שם החברה+כתובת+טלפון והנתונים הסטאנדארטיים שנועדו עבור רשיויות המס כולל השם והח"פ.

פורסם

תנסה לפנות לאופיס דיפו מינימום 2 פנקסים , משהו בסביבות ה120 שח.

או שתדפיס לבד :)

אודי A4

דימה.

פורסם

הלוואי, אלעד, הלוואי...

לצערי זה לא עניין כל כך פשוט.

זו כבר הפעם השלישית (!!!) שאני מכין את השיעורי בית של איך לפתוח עסק.

בכל פעם דוחים את הבקשה להלוואה.

הפעם הצלחנו (אני והשותף) להבין איך פותחים את העסק המתוכנן בחצי מהמחיר הראשוני- להלן שירשור על כרטיסי האשראי שהיה פה לפני כמה ימים. כאן יש סיכוי כבר להצלחה, ברגע שנצליח לאמוד את העלות המדוייקת (כי להלוות מעט מדיי גרוע כמו להלוות יותר מדיי). עלות הפינקסים, מסתבר, זניחה...:-D

פורסם

ברווז, אני לא מבין עדיין את מהות העסק שלך, אך אם הוא בפורמט חנות/מקום קבוע אליו מגיעים אנשים אתה יכול ומומלץ לרכוש תוכנת ניהול עסק פשוטה אשר מנפיקה קבלות/חשבוניות/תעודות משלוח וכו'.

גם כאשר אני יוצא לתיקוני חוץ, אני מנפיק חשבונית/קבלה ללקוח ע"י שליטה מרחוק במחשב העסק ושליחה מיידית במייל ללקוח עם קבלת התשלום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הפוך, גוטה, הפוך...

המהות היא "סוכן נודד", שצריך את ציוד קריאת כרטיסי האשראי עליו בבית הלקוח.

בשלב הזה, בשנה הראשונה לפחות, תוכנת ניהול עסק- פשוטה וזולה ככל שתהיה, איננה משתלמת עבורינו.

פורסם

אם אתה משתמש במחשב נייד בעסק אז זה בהחלט יכולה להיות אלטרנטיבה מעניינת, מכשיר סליקה נייד פשוט יעלה לך יותר מתוכנה למחשב.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא מתוכנן מחשב נייד בשלב זה.

אבל הצלחת להעיר את הסקרנות שלי- כמה אמורה לעלות תוכנה פשוטה לניהול עסק? הערכה של סדר גודל בלבד, בבקשה.

לא צריך משהו מתוסבך- שליטה על מלאי קטן ("מחסן" יחיד), הזמנות רכש, חשבוניות וקבלות (אפילו ללא תעודות משלוחה).

פורסם

ישנם המון תוכנות בשוק: עסקית,רווחית,חשבונית בקליק ועוד אשר מחירם נע החל מ500 ש"ח ומעלה, הכל תלוי לפי המודולים שאתה רוצה שתעשה. הם מאד נוחות לשימוש ועושות את רוב הפעולות הבסיסיות כגון ניהול מלאי, מק"טים, דוחות ועוד.

כמובן שיש את הכבדות כגון פריוריטי וחשבשבת המעולה אך המחיר, אחח, המחיר...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...