Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לשאול מס' שאלות לגבי שלושה נושאים שונים: בלמים, בולמים ומיזוג אוויר.

בלמים:

1) בזמן נסיעה איטית/זחילה בזמן לחיצה על הבלמים נשמע מעין רעש מתכתי מכיוון הגלגל הקדמי הימני (לא צפצוף-כאילו מתכת נוגעת במתכת)רעש זה מופיע רק בנסיעה מאוד איטית. בבדיקת בלמים במוסך נאמר לי שהכל תקין.. האם יש לכם הנחות לגבי הבעיה?

2) כאשר ניסיתי להזיז מעט את הרכב בדחיפה(בלם יד משוחרר) מכיון הגלגלים האחוריים נשמע רעש כאילו שהבלם נוגע בתוף.. שוב באותה בדיקת בלמים נאמר לי שהכל בסדר-האם אמור להיות מגע בין הרפידה לתוף כאשר כל המערכות משוחררות?

בולמים:

כאשר קניתי את הרכב לפני כ3 שנים ו35K ק"מ החלפתי את כל ארבעת בולמי הזעזועים. מזה מספר חודשים בכל קפיצה נשמעת מכה מכיוון הבולם הימני האחורי. האם תם זמנו של הבולם או שהדבר מעיד על בעיה אחרת?

מזגן:

1) כפתור סירקולציה חשמלי אינו עובד. המנורה אמנם נדלקת אך אוויר מבחוץ עדיין נכנס. יש רעיון כיצד לתקן? היכן נמצא התריס הסוגר את הפתח והאם זהו תיקון פשוט?

2) חימום אינו עובד- בבדיקה ויזואלית ראיתי כי הצינורות לרדיאטור הפנימי מנותקים. במוסך נאמר לי שהברז החשמלי בעייתי ועלותו כ-700 ש"ח. במקום אחר אמרו לי שהרדיאטור הפנימי שבור-עלות החלפה גבוהה מאוד. איך אוכל לאבחן מהו הגורם הבעייתי?

סליחה על החפירה ותודה לעונים

אלון

פורסם
שלום,

ברצוני לשאול מס' שאלות לגבי שלושה נושאים שונים: בלמים, בולמים ומיזוג אוויר.

בלמים:

1) בזמן נסיעה איטית/זחילה בזמן לחיצה על הבלמים נשמע מעין רעש מתכתי מכיוון הגלגל הקדמי הימני (לא צפצוף-כאילו מתכת נוגעת במתכת)רעש זה מופיע רק בנסיעה מאוד איטית. בבדיקת בלמים במוסך נאמר לי שהכל תקין.. האם יש לכם הנחות לגבי הבעיה?

2) כאשר ניסיתי להזיז מעט את הרכב בדחיפה(בלם יד משוחרר) מכיון הגלגלים האחוריים נשמע רעש כאילו שהבלם נוגע בתוף.. שוב באותה בדיקת בלמים נאמר לי שהכל בסדר-האם אמור להיות מגע בין הרפידה לתוף כאשר כל המערכות משוחררות?

בולמים:

כאשר קניתי את הרכב לפני כ3 שנים ו35K ק"מ החלפתי את כל ארבעת בולמי הזעזועים. מזה מספר חודשים בכל קפיצה נשמעת מכה מכיוון הבולם הימני האחורי. האם תם זמנו של הבולם או שהדבר מעיד על בעיה אחרת?

מזגן:

1) כפתור סירקולציה חשמלי אינו עובד. המנורה אמנם נדלקת אך אוויר מבחוץ עדיין נכנס. יש רעיון כיצד לתקן? היכן נמצא התריס הסוגר את הפתח והאם זהו תיקון פשוט?

2) חימום אינו עובד- בבדיקה ויזואלית ראיתי כי הצינורות לרדיאטור הפנימי מנותקים. במוסך נאמר לי שהברז החשמלי בעייתי ועלותו כ-700 ש"ח. במקום אחר אמרו לי שהרדיאטור הפנימי שבור-עלות החלפה גבוהה מאוד. איך אוכל לאבחן מהו הגורם הבעייתי?

סליחה על החפירה ותודה לעונים

אלון

לגבי הבלמים רעש מתכת במתכת ,אם רעש צורם אז רפידות או צלחות לא אכותיות ככל הנראה אחריות לזה.

לגבי בולמי זעזועים צריך לשמוע על מה אתה מדבר כדי לדעת מה מדובר.

לגבי המיזוג גם אני חיפשתי את התריס ,לא התעמקתי יותר מידי אבל לדעתי ניתן לסגור אותו מכיוון בית פילטר של המזגן להוציא אותו ואיכשהו למשוך את התריס .עוד לא יצא לי לטפל בזה.

לגבי החימום אם הברז הלך לא ממליץ להחליף אלא פשוט לשים ברזים מכנים במקום ,ותצרך לפתוח בחורף ןלסגור בקיץ.

מי שאמר לך שהרדיאטור הפנימי שבור בדק את זה? לא נראה לי ראו שעשו שם ניתוק לברז חימום והניחו שהבעיה ברדיאטור דולף ,

הבעיה בפיאסטה זה הברז חשמלי שלא עובד ואז נכנס חום לרכב .תחליף קודם לברז מכאני כמו שהסברתי לך ואז תבדוק אם יש בכלל דליפה .

• תוכן חדש...