Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך רכב לנסיעה בינעירונית - אני נוסע הרבה בערך 25K בשנה.

האם הגרסא של 1.2 ידני תתמודד עם נסיעה בינעירונית יומיומית בכבוד?

קראתי איפשהו שבחלק מהדגמים יש מנוע של פיאט פנדה.

מישהו יוכל להמליץ לי בבקשה על איזה רכב כדאי ללכת?

תודה

אריאל

פורסם

אין סיבה שהגירסא הזו לא תתמודד עם נסיעה בין עירונית. אל תצפה לנסוע במהירות של 150, אם זו הכוונה שלך.

עם נפח התנועה במהירות של 110-120 היא תתמודד יופי.

בלי קשר - הממון נמצא בכיסך, אני בכ"ז הייתי הולך על גירסת 1.4 רובוטי, נשמע לי יותר הגיוני במסגרת התקציב.

אם אתה מחפש רק ידני, אז שכח ממה שאמרתי :twisted:

פורסם

בניגוד לממליץ מעלי, יש לי שבחים על הפונטו מבחינת איכות נסיעה, נוחות, מרווח ואבזור -

אבל הגיר הרובוטי, בעיקר בנסיעות עירוניות הוא לא אוטומטי אמיתי ולא ידני אמיתי - אלא מטרד אמיתי.

אם אין לך בעיה עם קלאץ' ותר על ה"תענוג" הרובוטי שבגרנדה פונטו גם ככה לא עובד משהו לטעמי ותעביר הילוכים בדרך הישנה והטובה.

גיא.

פורסם

תודה רבה על התגובות

אני מעדיף גירסה ידנית מבחינת נוחות נהיגה (אני נוסע בעיקר בבינעירוני) וצריכת דלק

הבנתי שקיימות גרסאות של 1.4 ליטר ידניות, אז למה דווקא רובוטית ולא ידנית?

פורסם

אין שום סיבה אם אין לך צורך "באוטומט".

אך אני מקווה שאתה ער לעובדה שקשה מאוד למצוא את הגרנדה בנפח 1400 וגיר ידני, אך אם יש לך זמן וסבלנות שווה לחפש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני שכרתי לא מזמן גרנדה פונטו 1.2 לשבוע שבו עשיתי נסיעות בינעירוניות בעיקר וצברתי עליו אלף ומשהו ק"מ. המנוע מספיק, אבל לא יותר מזה, בטורים גבוהים הוא בהחלט בסדר אבל אם זה היה האוטו שלי לא הייתי נוסע עליו כמו שנסעתי על רכב ההשכרה. צריכת דלק ממש טובה של 1:14 לאורך כל השבוע של נהיגה מאוד מאומצת (לאחרונה לקחתי גם I20 אוט' שאיתה הצריכה הייתה 1:9, סתם לצורך השוואה).

קשה לקרוא לרכב הזה נוח כי הוא מאוד קשה אבל המרווח ממש ממש טוב.

יש לי פינה בלב לפיאט אז אני לא אובייקטיבי בנושא האמינות ולמען האמת אני לא באמת יודע.

בקיצור לדעתי זה הרכב הידני המומלץ ביותר (גם הודות למחירו הנמוך) אבל עשה לעצמך טובה ותקנה את ה-1.4 הידני.

עזוב את הרובוטי, לא מובן לי מה המשמעות של התיבה הזו.

פורסם

1.4 ידנית, רובן יצאו מחברות השכרה לכן יש לבדוק כל רכב. ולבחור את האקזמפלר השמור שיש לשוק להציע

יקח טיפה יותר זמן, אבל בסוף תמצא את הכלה המיועדת

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

ערב טוב,

המנוע של הגרנדה 1.2 הוא אותו המנוע שיש גם בפנדה. מנוע קטן וחסכוני מאוד בדלק. לא מאוד חזק אבל מספיק בשביל רוב האנשים.

באופן כללי אין שום בעיה לנסוע עם פונטו 1.2 בכבישים בין עירוניים. כמובן שאם אתה נוסע כל יום בדרכים בין עירוניות הרריות אז כדאי שתיקח את הגרסה החזקה יותר עם המנוע הגדול יותר שמתאימה יותר.

שלום

אני צריך רכב לנסיעה בינעירונית - אני נוסע הרבה בערך 25K בשנה.

האם הגרסא של 1.2 ידני תתמודד עם נסיעה בינעירונית יומיומית בכבוד?

קראתי איפשהו שבחלק מהדגמים יש מנוע של פיאט פנדה.

מישהו יוכל להמליץ לי בבקשה על איזה רכב כדאי ללכת?

תודה

אריאל

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...