Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות אוטו אוטומט בטווח המיידי התקציב הוא עד 40K, מכיוון שאני חייל משוחרר ותפרן אני שם דגש עליון על חסכוני ושיהיה יחסית בטוח כמה שניתן.

תודה מראש smile.gif

פורסם

אם אתה רוצה לקבל המלצה רצינית, תצטרך להתיחס ברצינות להודעה שאתה כותב ולפרט קצת יותר על הדרישות ואופי השימוש שלך ברכב.

עד אז, אפשר להמליץ לך בכלליות על מכוניות כמו פיאט גרנדה פונטו או פיג'ו 206.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי מקווה שזה יעזור:

באוטו יהיו לרוב 1-2 אנשים.

מרבית הנסיעות יהיו עירוניות, לגבי דרישות אין משהוא מיוחד חוץ מהדברים הרגילים (חיסכון, בטיחות, אמינות, חלפי זולים וכו')

אשמח לדעת איזה עוד פרטים תרצה שאפרט, זה מה שעולה לי בראש כרגע.

תודה מראש.

הבנתי שלפיג'ו 206 יש גיר בעייתי, מה אתה חושב על פונטו ספייס 05-06?

פורסם

פונטו ספייס 2005-2006 מכונית מעולה (יש לנו כזאת בבית, יד ראשונה מהיבואן). לא יקרה לאחזקה, לא בזבזנית בדלק וגם די בטיחותית. הבעיה היא שלמצוא אחת כזאת במצב טוב כיום זה עסק לא פשוט שדורש לא מעט סבלנות ושהיא זולה מהתקציב שלך. בתקציב שלך אפשר למצוא פיאט גרנדה פונטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...