Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך שיטוטים וחיפוש רכבים נתקלתי ברכב הנ"ל ויש לו נתונים מרשימים מאוד.

הופתעתי לגלות שהמחירון שלו ממש בריצפה, בערך כמו של צרפתייה ממוצעת, והייתי רוצה לדעת מה הקאץ?

כי לראות רכב 2004 , צריכת דלק סבירה על הנייר, תאוצה מ-0-100 ב-8.5 שניות, בנוסף מצויד בכול מערכות הבטיחות החדשות כולל 6 כריות אוויר, ב-39 אלף שקל נשמע לי ממש הזוי.

אני בקושי מוצא עליו מידע בגוגל מישראל. אשמח אם למישהו יש נסיון עם הרכב

פורסם

הרכב באמת נדיר, ואם גיר ידני מתאים לך אז סבבה,

קח בחשבון שחוץ ממנוע קצת יותר חזק הרכב בכלל לא ספורטיבי, התנהגות של מאזדה 3 תהיה יותר טובה על הכביש,

ועוד דבר, אני לא חושב שלרכב יש 150 כ"ס אלא בערך 136 ,תבדוק את זה.

אביב8)

פורסם

אתה אומר את זה מנסיון?

אז זהו שאני מחפש רכב שלא יהיה משעמם כמו המשפחתיות הממוצעות, אך עם זאת אני לא רוצה רכב עם עלויות של רכב ספורט.

איזה עוד אופציות יכולות להיות?

פורסם

פוקוס 2.0 זאת אופצייה לא רעה בכלל!

לפני הרבה שנים נסעתי על אחת כזאת ומה שאני כן זוכר שנוחות נסיעה זה ממנה והלאה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרכב זריז,אם זה מה שחשוב לך,מעבר לזה הוא משפחתית סטנדרטית. אם מאזדה 3 בגרסת 2 ליטר מהנה לנהיגה,אז גם הלאנסר מהנה באותה מידה (לדעתי המאזדה קצת יותר)

לא משעמם באיזה מובן? לצאת מהר מהרמזור או לכבישים מפותלים? רכב משפחתי חובה?

יש לך אופציה של אלפא 147 או 156, אתה יכול לבדוק פז'ו 307 בגרסת XS או XSI עם המנוע החזק ועוד הרבה אופציות נוספות,תנסה לכוון יותר את הדרישות שלך ויהיה יותר קל להמליץ לך על רכב מאשר סתם לזרוק שמות של דגמים.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אוקיי.

בעיקרון אני בעיקר מעדיף רכב עם תאוצה טובה. התנהגות כביש כמו בקסרה שהייתה לי,בהחלט מספקת.

עדיפות לרכב גדול יותר. על האלפות שמעתי אבל חושש מאחזקה מקרה משמעותית.

על מה אפשר להמליץ עד 45 אלף, ושלא יהיה ישן מ 2002?

• תוכן חדש...