Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים ל106 ראלי-ל185/55-14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי להחליף את הצמיגים ב610 ראלי 95 נטולת ההגה כח שלי

מהמידה המקורית-175/60-14

למידה של ה106 גי טי אי 185/55-14

מי שניסה בבקשה-מבחינת יציבות/אחיזה,בלימה/צריכת דלק/תיפעול ההגה

תודה רבה

פורסם

בראלי 97' עם הגה כוח, שעליה בוצע השינוי (מיוקוהומה A539 במידה מקורית למישלין פיילוט מורחב) ישנה עליה קטנה באחיזה (משוקלל עם וותק הצמיג) במחיר היגוי מעט כבד יותר. השינוי הוא בעיקר ביכולת שלך לבחור צמיגים ברמה גבוהה שלא מגיעים במידות המקוריות.

בראלי 98' נשקלה הגדלת הרוחב אך הוחלט להשאיר במידה המקורית - הרכב מרגיש מצויין במקור ואין צורך כעת בעוד מעט אחיזה שהשינוי ייתן.

ישי

פורסם

צמיגים יות רחבים = הגה יותר קשה.

(ותאמין לי - בוולוו שלי יש צמיגים 195/70/14 במקום ה-175/70/14 וההגה היה מאד קשה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בראלי 97' עם הגה כוח, שעליה בוצע השינוי (מיוקוהומה A539 במידה מקורית למישלין פיילוט מורחב) ישנה עליה קטנה באחיזה (משוקלל עם וותק הצמיג) במחיר היגוי מעט כבד יותר. השינוי הוא בעיקר ביכולת שלך לבחור צמיגים ברמה גבוהה שלא מגיעים במידות המקוריות.

בראלי 98' נשקלה הגדלת הרוחב אך הוחלט להשאיר במידה המקורית - הרכב מרגיש מצויין במקור ואין צורך כעת בעוד מעט אחיזה שהשינוי ייתן.

ישי

אני לא יודע על מה אתה מדבר כי:

אני החלפתי את שלי ל 195/45/15 והאחיזה השתפרה פלאים וההגה נהיה קצת יותר קל (לא כבד...)

גם בעבר הרחוק שלי הייתה לי פיאסטה עם צמיגים 135 על "אני לא זוכר..." והחלפתי אותם ל165/60/13 וההגה היה יותר קל...

בכל מקרה אני לא חושב שזה ישפר לך מכיון שבראלי דור 1 רוחב החישוק הוא 5.5" וב106 דור שני (ראלי או GTI) זה 6" אז...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
צמיגים יות רחבים = הגה יותר קשה.

(ותאמין לי - בוולוו שלי יש צמיגים 195/70/14 במקום ה-175/70/14 וההגה היה מאד קשה)

שטויות :x

אולי בוולוו זה ככה אבל ב106 זה בדיוק הפוך וכך גם בפיאסטה שעלתה 3 מידות וכך גם בסיאט ליאון קופרה וכך גם בZX 16V וגם על GTI6 וכל אלו מניסיון...

פורסם

עומר אתה מתנגח בחברה שנתנו דעתם על העניין...

מה לגבי השאלה שלי-לא ממליץ? , לא ישפיע?

אולי כדאי כבר לשים 195/45-15 גם כן?

תודה...

פורסם
עומר אתה מתנגח בחברה שנתנו דעתם על העניין...

מה לגבי השאלה שלי-לא ממליץ? , לא ישפיע?

אולי כדאי כבר לשים 195/45-15 גם כן?

תודה...

אני באמת לא יודע איך זה ישפיע על דור 1.

לדעתי אם אתה רוצה לעלות למידה שציינת תחליף את החישוקים ל 6" (כמו ראלי דור 2 שרק נראים זהים...)

לגביי 195/45/15 אני מאוד מרוצה מזה אבל זה יקר ואין לך הרבה אפשרויות של צמיגים במידה הנ"ל וצריך אישור ...

תנסה למצוא חברה שעשו את השינוי הזה (אני אישית בדקתי עם חברה באנגליה דרך האתר

http://www.106rallye.co.uk

או אולי תומר ...)

פורסם

אמת.

האחיזה בקושי הושפעה משינוי המידה.זה סתם חירטוט.

אם היתה לי היכולת,היתי שם 195/45 R15 -לצערי לא עשיתי את זה מסיבות כספיות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני החלפתי את הצמיגים הקודמים שלי למידה המדוייקת שרשמת

ואכן יש שינוי מאוד לטובה בעניין זה ( הרכב הוא RSi )

אם תרצה אוכל אפילו להמליץ לך על המקום בו קניתי אותם.

בנוגע לשינוי קוטר הג'אנט אני לא ממליץ לך לעשות את זה יש לכך השלכות לא טובות,

כי אני בטוח שמה שהרוב עושים זה פשוט לקחת את הג'אנט הגדול יותר ופשוט מאוד להחליף

אותו בקיים. טעות נפוצה שנובעת מחוסר הבנה או יותר נכון עצלנות להשקעה.

פורסם

לאיזה טעות אתה מתכוון?

לקוטר הסופי?,לברגים שצריך להחליף? , לנוקשות של הרכב? , לקושי שמתווסף בהיגוי?

לשיפור באחיזה :lol:

כל אופן אני מאמין שאם תומר המליץ-זה בא לו מהשמיים...

ויש לי כבוד

• תוכן חדש...