Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פיאט פונטו שנת אלפיים בעלת מאה שישים ושש אלף קילומטר ברשותנו כשמונה שנים. לפני חודש לערך שמנו את. הרכ. בטיפול שעלה אלפיים שקל שכלל קלאץ ברקסים אחוריים פקק נס קפה וטיפול, כעכור שבועיים מזמן הטיפול במהלך נסיעה נדלקה לי הנורת שמן עצרתי בצד וכתוצאה מכך התפוצץ הפילור שמן על כל המנוע והלך ראש מנוע, הרכב הוכנס לאותו מוסך וכתוצאה מכך סידרתי ראש מנוע בעלות של אלף שש מאות שקלים נוספים, כאשר הרכב יצא מהמוסך הוא נכנס לשטיפה אצל חבר ובמהלך שהותו בשטיפה שוב התפוצץ הפילטר שמן. הפילטר הוחלף בשנית ללא תמורה ונאמר כי הסידרה של הפילטרים הייתה פגומה ועתה הפילור יהיה תקין היום כעבור פחות משבוע הרכב שוב החליט לפוצץ את עצמו לאחר נסיעה של חמישים מטר יש לציין שחום המנוע אינו עלה ואני נוסע חמש רגוע עם הרכב מה יכולה להיות הסיבה. מבדיקה ויזואלית שערכתי הגומייה של הפילטר שמן יצאה מהמקום מה כבר הבעיה אני עובד עצות ובחודש האחרון הלך לי על האוטו חמש אלף שקל אלף טסט מצבר ארבע מאות ותיקונים שלוש אלף שש מאות שקל. תודה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מי תירץ לך שהסדרה של הפילטרים היתה פגומה? המכונאי? אם כן הוא היה צריך לשאת בעלות הנזק, למרות שמוזר שדווקא ראש מנוע הלך בגלל חוסר שימון. עושה רושם שיש פה משהו מסריח, בכל מקרה אל תשלם עוד כסף עד שתקבל הסבר מפורט ולא מצוץ מהאצבע. עושה רושם שאו שהפילטרים באמת דפוקים, או שיש סתימת שמן איפשהו במעברי המנוע שגורמת ללחץ גבוה. יכול להיות שגם צמיגות השמן גבוהה מדי, למרות שהסיכוי שזה יגרום לזה קטן. חכה לתשובות נוספות מאנשים בעלי ניסיון רב יותר ובכל מקרה לדעתי גש לחוות דעת מעוד מוסך.

פורסם

אני יעשה היום סיבוב אצל מוסכים אחרים ונראה מה יהיה. ממבט על הפילטר שנן העום בבוקר נראה כאיחו הגומייה שבאה על הפילטר התחיחה לצאת מהמקום. לגביי סוגי הפילטרים אז ככה בפעמיים הראשונות היה פילטרים שחורים וכרגע תכלת שגם הלך לכולמו לא יודע את שמו, מישהו יודע איך נקרא הפילטר המקורי של פיאט ומה עלותו?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...