Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

- קורסה ספייס או קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני על סף יאוש לאחר הרבה ריצות וחיפושים החלטתי לפנות לעזרתכם

ככה, התחלתי בחיפוש אחר קליאו B וקיבלתי פידבק רע מאוד מחבר שטען שהיא רואה המון מוסך ושותה המון דלק כך שקצת ירד לי ממנה. עברתי לחיפוש אחר ספייס ELX גיר רגיל ולאחר שבועיים של חיפושים ונסיעות לא מצאתי ולו ספייס אחת במצב הגיוני (למען האמת מצאתי 2 אבל אחת ליסינג והשנייה נמכרה שעה אחרי שראיתי אותה) דפדפסתי ביד 2 עם הקפה של הבוקר וגם עם הסיגריה לפני השינה והמצב די עגום (אולי רק בצפון?) בקיצור, היום החלטתי לפתוח ראש לרכבים אחרים וכך התוודעתי לאופל קורסה בשנתונים 01-02 שנראית לא רע בכלל ומאובזרת כראוי לגרמנית (גרמנית לא?) ולמען האמת שלא מצאתי עליה הרבה מידע וגם בעניין הזה הייתי שמח להכוונה מכם :)

יש לי התלבטות בין הרכבים שציינתי למעלה ובכלל שאני פתוח להצעות

המטרה שלי ברכישה היא בעיקר נסיעה לאונ' (כמה עשרות קמ בודדות) ונסיעות לאזור המרכז בתדירות לא גבוהה

חשובה לי הנוחות המרווח ורמת האבזור (עד כמה שניתן בשנתונים האלו) ומאוד חשובה ה'סחיבה' של הרכב שיסע כמו שצריך בלי גמגומים ושיתן תאוצה טובה.

וכמובן אמינות גבוהה וחלפים ניתנים להשגה ובמחירים שפויים ועלות אחזקה שוטפת.

התקציב שלי הוא 17K לשנתונים 2001-2002

תודה ענקית!!!

• תוכן חדש...