Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לטלויזיה LED/LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אבל אתם מדברים שטויות!

ככל שהמסך גדול יותר, הפיקסלים גדולים יותר וכשאר צופים בשידורים רגילים ולא FHD בהחלט תשימו לב להבדל באיכות!

נכון שלא צריך להצמד לכל המדריכים למיניהם לבחירת מכשיר בגודל מתאים אבל בכל קצת פרופורציה.

פורסם

האם כשמצרפים PS3 למשוואה, אבל לא יותר מ- 20% זמן משחק, עדיין עדיפה הפלסמה? (כלומר HD READY)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בLG יש שני יבואנים עיקריים

קבוצת ח.י ו י.שלום

יש הבדל בין שני היבואנים בנתינת שירות במקרה של מימוש אחריות?

פורסם

ח.י. בד"כ נותנים שירות עד בית הלקוח, כולל לקיחת המסך לתיקון או החלפה שלו,

לעומת י.שלום שאתה צריך להגיע אליהם לתקן.

לי אישית יש נסיון טוב מאוד עם ח.י. שנתנו שירות עד הבית, ואפילו החליפו לי לדגם יקר

יותר את המסך, כי הדגם הקודם כבר לא היה במלאי, ואז דובר על מסך של למעלה מעשרת אלפים

שקל, ולא עשו לנו שום בעיה או תרגילים.

לגבי י.שלום, לי אישית אין נסיון, אבל הבנתי שהם לא משהו...

השאלה היא מה מחיר המסך, ומה ההפרש בין שניהם. אם זה מאתיים שלוש מאות שקל, לא הייתי מתעסק

עם יבואן לא רשמי, אם זה מעל אלף, אולי שווה לשקול.

פורסם

י. שלום הוא לא היבואן הרשמי של LG בישראל (עד כמה שידוע לי) ואם זכור לי נכון, חיפוש מהיר בגוגל היה פותר לך מיד את השאלה ממי כדאי לרכוש...

פורסם

עשיתי היום סבב חנויות והוצע לי טלוויזיה של פנסוניק דגם TC-L42e30.

בגלל שאני לא מכיר את הדגם ואת החברה החלטתי לעשות עליה בדיקה קטנה לפני שאני מחליט אם לקנות.

מישהו יכול לתת חוות דעת על הדגם, חברה, ועל שירות של יורוקום שנותנת אגב אחריות ל5 שנים.

דבר נוסף: עשיתי סיבוב בשופרסל דיל יש להם מבצע מוצרי חשמל ללא מע"מ, בתצוגה של הטלויזיות יש: TOSHIBA, LG, .SONY, SAMSUNG יש שם כמה מציאות אבל נותני השירות לא מוכרים.

לדוגמא LG 37LE4500 במחיר של 2900 במקום3400 אחריות של תמוז.

מי שהולך לקנות שיעשה שיעורי בית לפני כי שירות לא כזה תקבלו שם.

• תוכן חדש...