Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סאונד צלול ולא צורם (טוויטרים עם הרבה צסס צצסס צסס שלא יהיה חח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובאופן כללי כדאי שתעבוד על צורת הניסוח שלך, אתה בפורום מכובד, לא ב FXP***)

התקציב שלי אני חושב מאוד טוב לצרכים שלי

הייתי שמח אם הייתם מביאים לי מערכות שלדעתכם יתאימו לי הכל מהכל

אני מחפש

HU- בסביבות האלף + שיהיה חיבור USB ושיקרא את השירים ! (שלא יהיה עם מנגנון פתיחה מסורבל שנוהג להתקלקל)

רמקולים קדמיים- משאיר לכם את העבודה

רמקולים אחוריים- אני שם במגש ולא בדלת יש לי 6X9 של פיוניר מסוג ישן רצח נדיר מאוד למצוא היום הם מאוד חזקים

באיכות אחרת משל היום.. אז לא צריך לאחורה

סאב- אני מחפש סאב שיהיה חזק ואיכותי (להשקיע בתקציב בסאב) (יש באוטו של אחי KICKER ואני אוהב את הצליל שלו)

מגברים- הבנתי שאני צריך 2 לא מבין בזה ממש אשמח שתעזרו לי פה

אגב תשמרו איזה 500 שקל התקנה או כמה שזה עולה (רק חוטים)

תודה אריאל.

פורסם

ר"ד בסגנון קלריון CZ500 או פיוניר מסדרה 7- יעלו בסביבות ה- 800-900 ש"ח.

מגבר- JBL GTO לדוגמא, 1000 ש"ח.

קומפוננט קדמי- מורל הייבריד, הרץ היי אנרג'י, ריינבו SLC- בסביבות ה- 1400-1600 ש"ח.

אחוריים- מורל טמפו, הרץ אנרג'י- 500-700 ש"ח.

סאב- יש דגמים של גראונד זירו שהם גם די חזקים וגם יחסית מדויקים. אתה יכול לקחת גם הרץ ES300 בתיבה פתוחה אם אתה מחפש עוצמה, או אם אהבת את הקיקר- אז לך עליו, למרות שהאופציות שהצעתי איכותיות יותר.

כיוון שהתקציב דל בשביל 2 מגברים ו 2 סטים ברמה גבוהה, תחבר את האחוריים לר"ד, אתה תשמע אותם בעוצמה נמוכה יותר.

אתה יכול ללכת גם על ציוד מיד שניה ולהרכיב לך אחלה סטאפ, לדוגמא:

מגבר כמו ה JBL, פיניקס גולד, רוקפורד (לא פריים !) ב- 600-700 ש"ח.

ר"ד כמו קלריון 948 או אלפיין 9853R ב- 800-900 ש"ח.

סאבים כמו גראונד זירו או פיניקס גולד קסנון בסביבות ה- 700 ש"ח.

קומפוננטים כמו מורל הייבריד או הרץ אנרג'י ב- 700-900 ש"ח.

מונובלוקים כמו JBL GTO 601 ב- 800 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא צריך אחורים האוטו הוא 3 דלתות

ויש לי 6X9 שאני מרוצה מהם ולדעתי אין צורך להחליף אותם בנתיים אז ככה

שאפשר לחסוך את ה600 שקל על האחוריים

והמורל הייבריד הם צריכים הגברה חזקה לא ?

והצליל של הגבוהים לא צורם באוזנים ? יש לי בעיה עם הגבוהים מאוד מפריע לי.

אגב יש לאחי את המגבר הזה JBL GTO והוא ממש מרוצה ממנו מגביר בצורה טובה מאוד

ובקשר לרדיו דיסק לא עדיף ללכת על משהו יותר איכותי?

פורסם

Pioneer DEH7250SD מחיר 1000 שקל

קדמיים קומפוננט 6.5 אינטש Hybrid 6 Morel מחיר 1400+- שקל

מגבר לרכב JBL GTO75.4 מחיר 1000 שקל

סאב וופר Kicker CVR12 או hertz es300 מחיר לא מצאתי מחיר עם תיבה מקורית כמה העלות ?

6x9 Pinoeer TS-2150 עברו בירושה חחח מחיר 0 שקל

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=140&CatId=2,27,44

מאוד חזקים לנתונים שלהם!

וסרול בקשר למורל אני שמח שאתה קורה את מה שאני רושם עשיתי עליהם חיפוש קטן ותראה מה רשמו [=

אחד הסטים המפנקים ביותר שנכנסו עלי לרכב נקודה!

סט רך, נוח שמפיק סאונד מדהים, טוויטר לא צעקני שמשתלב נהדר!

מגיע עם: זוג קרוסים בעיצוב מלהיב, זוג טוייטרים עוצמתיים וזוג מיידי

שלפי דעתי המטרה הראשית שלהם הם קודם כול לתת לנו איכות ומיד לאחר מכן עוצמה שממש ממש לא חסר למיידים.

בדיוק מה שאני מחפש אני נעול עליהם רצח עכשיו

ואגב אני שומע מוזיקה האוס/אלקטרונית איך הרכיבים האלה עד פה ?

איפה כדי להחליף /לשפר ?

איך הHU הזה ?

בקשר לסאב אני לא סגור ממש מאוד חשוב לי שהוא יהיה חזק ומדוייק ושירד לנמוכים כמה שיותר.

ונשאר לי לחפש איזה מגבר יד 2 או ממונו בלוק בשביל הסאב או לזוג קומפוננטים

וחיווטים כמה כסף אני צריך להשאיר בשביל זה ?

פורסם

חיווט + אביזרים + התקנה איכותית יעלו לך בסביבות ה- 1000 ש"ח.

בחישוב מהיר, לפי הרכיבים שכתבת, יישאר לך ביד כסף לסאב בלבד, ולא למונובלוק, כך שתצטרך לשים את האחוריים על הר"ד במקום על מגבר, ואם יהיה לך סכום נוסף בהמשך, תוכל להוסיף מונו לאחוריים.

ר"ד- הקלריון CZ500 עדיף מבחינתי, בפן האיכותי על הפיוניר, הפיוניר לעומתו יותר פונקציונלי. שים לב שלקלריון יש דגמים עם HPF ויש דגמים בלי, עדיף לקחת אחד עם (קשור לסיומות, A 9 וכו').

אם כ"כ חשוב לך הסאב, אתה יכול לרדת ברמה של הקומפוננט ולהביא סאב חזק עם מונובלוק. אני לא כ"כ אוהב את זה, אבל אם אתה מחפש באס, גם על חשבון איכות, זה אפשרי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תאמת מצאתי מגבר JBL מאותה סידרה ויותר חזק jbl gto1004

ביד 2 במחיר של 800 שקל ואני מאמין שאפשר להוריד אותו עוד.. אז כבר יש לי פה חיסכון של כמה מאות שקלים

בקשר למונובלוק אני גם יכול לחפש ביד 2 בשביל הסאב.

או לחפש עוד מגבר ולחבר עליו את האחוריים ועם הJBL לחבר את הסאב ואת הקדמיים (הוא יחזיק?)

אני הייתי מחפש גם רמקולים ביד 2 אבל זה קצת מפחיד אותי כי אין אפשרות לדעת את איכות המוצר ומצבו,

ובמתחשב בזה שאני הולך להתקין אצל מישהו שהמשפחה עשתה אצלו יותר מ 5 התקנות אני מאמין שהוא יביא לי הנחה יפה.

ועוד דבר ה MOREL דורשים איטום לדלתות ? כי אני נהג חדש והאוטו לא יהיה אצלי תקופה ממש ארוכה ששווה לי להשקיע

על איטום בשלב זה, האיטום בגדר המלצה או חובה? (פיגו 206)

ושאתה אומר אביזרים למה אתה מתכוון?

• תוכן חדש...