Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נקרע לי הכבל קלאץ בסיאט איביזה (1600 מנוע ALM), מכיוון שהכבלים של צמפיון לא מחזיקים מעמד יותר משנה וחצי - שנתיים(ועולים לא מעט) החלטתי לקנות חליפי. הכבל הורכב אך כעת הדוושה מפרידה גבוה כלומר רק בסוף המהלך שלה ולא כך היה עם הכבל המקורי. חשוב לציין שהכבל החליפי זהה אחד לאחד למקורי(לקחתי את הישן לחנות).

השאלה שלי היא האם יש דרך לכוון את הדוושה שתפריד נמוך יותר(יש בורג מתיחה בסוף הכבל אבל הוא לא משפיע על גובה הדוושה - סגרתי ופתחתי אותו אך אין שינוי)?

תודה.

פורסם

לאחר שהתבוננתי שוב נראה לי שזה כיוון אוטומטי (אני חושב...) אך אני לא מבין איך יש הפרשים בגובה הדוושה פתאום?

• תוכן חדש...