Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אתם שמים לב שאתם ממליצים לילד שאין לו עדיין רישיון? הוא חיי כנראה בLA LA לנד רציני, ואתם עוד מחזקים לו את זה עוד יותר שיעבור טסס ואז הוא יכול לשאול מה שבא לו בינתיים הוא חושב שהוא איזה שומאכר שיודע לנהוג כאילו יש לו איזה 30 שנות ניסיון, ובנימה קצת יותר רצינית זה שעברת תאוריה ראשונה לא אומר כלום על מספר הטסט שתעבור :lol: בקיצור תנחת...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

העניין הוא שהוא גם לא נהג על אף רכב ולכן הוא ניזון רק מנתוני יצרן וסיפורים.

לנהג חדש וצעיר אין צורך ביותר מסופר מיני. אין צורך בפתיחות מטורפות והתנהגות ספורטיבית זה לא משהו להשוויץ בו ברחובות הערים או בכלל בכבישים ציבוריים.

אני מציע לך להרגע קצת (בדיוק במילים האלה) ולהבין שנהיגה זה לא רק פוזה וכיף, תקרא קצת עיתונים תראה כמה אנשים נפצעים, נפגעים וגם נהרגים בתאונות דרכים. הרבה פעמים זה קורה במהלך "נהיגת פוזה" אחרי יציאה או תחת השפעת אלכוהול. אולי אני אשמע קצת פסימיסט או מנבא שחורות, אבל חבל שתפסיד את החיים שלך או של אחד מהחברים שלך על הכביש ועל סתם.

תרכוש רכב שגם יתיאם למאפניי הגיל שלך ולצרכים שלך, לא יותר מזה, אל תחשוב שאתה שומאכר והכבישים בארץ זה נרבורגרינג, סע לאט כשצריך, תאיץ כשאפשר ותמצא דרכים אחרות לעשות את הנסיעה שלך חוויתית.

חג שמח.

פורסם

חחחחחחחח באמת שהצחקתם אותי , יש לי ניסיון על הכביש ואם אתה כלכך רוצה לאחל לי בהצלחה אז תודה רבה מי ידוע אולי נתראה על הכביש ואז תגיד לי איך אני נוהג בסדר? ולשאלה שלך כן עליתי על הכביש אני גר בישוב אז האוטו של אבא משמש מעולה לכיף אז - אל תשפוט בין אדם לפני שראית אותו בסדר?

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

כלומר, אתה עולה על הכביש עם רכב בלי רשיון?

מה אני אגיד לך, ממש דוגמה לדורות.

חוסר אחריות משווע, גם שלך וגם של ההורים שנותנים לזה להתרחש.

פורסם

אל תעשו לבחור חיים קשים כולנו היינו ילדים וחלק לקחו את האוטו של ההורים לסיבוב בלי רישיון.. ילדים תמיד יהיו ילדים אבל יש כאלה טיפשים שעולים על איילון ונוסעים באזורים מסוכנים מלאי אדם ויש כאלה שעושים סיבוב בחולות של הסופרלנד באור יום. פה נכנס ההבדל.

בכל מקרה יש כל מיני מכוניות 'ספורטיביות' כמו סיאט איביזה, פונטו HGT, פג'ו 206 עם הסאנרוף חצי גג, פולו 16V וכו' וכו'.. תחכה עם החיפוש תמצא אחת במצב טוב אל תשכח לעשות בדיקה במכון מוכר שאתה בוחר אם המחיר והבדיקה מוצאים חן בעיניך, מברוק.

בהצלחה בטסט דרך אגב.

נ.ב

בוא פתיחות :twisted:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
חחחחחחחח באמת שהצחקתם אותי , יש לי ניסיון על הכביש ואם אתה כלכך רוצה לאחל לי בהצלחה אז תודה רבה מי ידוע אולי נתראה על הכביש ואז תגיד לי איך אני נוהג בסדר? ולשאלה שלך כן עליתי על הכביש אני גר בישוב אז האוטו של אבא משמש מעולה לכיף אז - אל תשפוט בין אדם לפני שראית אותו בסדר?

אתה כנראה נמצא בסרט רציני להגיד "שיש לך ניסיון על הכביש" זה פשוט בדיחה טובה, יש הבדל בין לקחת סיבוב קטן לבין לנהוג יום יום ולצבור ניסיון אני יכול להגיד לך שיש לי משפחה ביישוב בדרום ואני הייתי בגיל 13 כבר נוהג שם, על אופנוע/מלגזה/טרקטורון/אוטו/טרקטור למה זה יישוב מי ידבר איתך שם בקושי שיש שם בכלל שוטרים שנכנסים לאזור אז אני יודע מה זה לנסוע לפני הגיל המתאים ולהגיד לך שזה היה מעשה חכם ממש לא אבל ככה שאין לך מה להתגאות בזה.

אני יכול להגיד לך מעכשיו אתה תנהג כמו אחד שהוציא רישיון ומנסה לעשות פתיחות עם כל אחד שזז בכביש, אז אתה מוזמן לרדת מהעץ הזה ולהירגע כי אחד כמוך יקבל ממני רכבת... :lol: או ממישהו אחר שיותר מנוסה ממך וכמובן סוג רכב שאוכל את הטרנטה שלך בכמה רמות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אתה כנראה נמצא בסרט רציני להגיד "שיש לך ניסיון על הכביש" זה פשוט בדיחה טובה, יש הבדל בין לקחת סיבוב קטן לבין לנהוג יום יום ולצבור ניסיון אני יכול להגיד לך שיש לי משפחה ביישוב בדרום ואני הייתי בגיל 13 כבר נוהג שם, על אופנוע/מלגזה/טרקטורון/אוטו/טרקטור למה זה יישוב מי ידבר איתך שם בקושי שיש שם בכלל שוטרים שנכנסים לאזור אז אני יודע מה זה לנסוע לפני הגיל המתאים ולהגיד לך שזה היה מעשה חכם ממש לא אבל ככה שאין לך מה להתגאות בזה.

אני יכול להגיד לך מעכשיו אתה תנהג כמו אחד שהוציא רישיון ומנסה לעשות פתיחות עם כל אחד שזז בכביש, אז אתה מוזמן לרדת מהעץ הזה ולהירגע כי אחד כמוך יקבל ממני רכבת... :lol: או ממישהו אחר שיותר מנוסה ממך וכמובן סוג רכב שאוכל את הטרנטה שלך בכמה רמות.

אתה מוזמן להמשיך בכיף לדבר מלוכלך ולהמשיך להתאגאות בזה שאתה קשיש , לבריאות - ממש לא מענין אותי . סלאמת בחורציק ניתראה על הכביש :twisted: :twisted:

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...