Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני מעוניין לרכוש מתאם בלוטוס לדגם הזה

clarion fz409 לטובת דיבורית לאייפון מהיכן אפשר לקנות מתאם כזה וכמה זה צריך לעלות ? והאם יש חלופות זולות יותר ? במידה והמתאם יקר?

תודה לעונים

פורסם
כבר עדיף לך למכור את המכשיר ולקנות מכשיר שמכיל בלוטוס

בכלל לא בטוח.

אני לא יודע אם בדגם הזה יש לך כניסת AUX, אבל אם יש לך, קניתי ב-ebay מתאם בלוטוס די מגניב (אבל לא הכי זול), של חברה אמריקאית בשם scosche שמתפקד בעצם כמו דיבורית BT דרך הכניסה של ה-AUX במערכת.

המתאם נטען באמצעות חיבור למצת הרכב ומאפשר לשמוע מוזיקה באמצעות A2DP וכן לשמוע את הצד השני בשיחה באמצעות המערכת והרמקולים של הרכב, והקטע הממש שווה הוא שהמתאם כולל גם מיקרופון, ככה שגם שומעים אותך יחסית טוב.

החברה לצערי לא עושה משלוחים לישראל, אבל אתה יכול למצוא ב-ebay מישהו ששולח את זה לפה.

מידע על המתאם תוכל למצוא - באתר החברה.

פורסם

למכור?! ממש לא מדובר ביחידת ראש איכותית שאני לא יחליף אותה בשביל מתאם לדיבורית ! יש לציין שיש לי חיבור aux במכיר אומנם בגב המכשיר לא מקדימה אוליי זה חסרון שזה לא נגיש . ההצעה השנייה נראת טובה אבל יש את בעיית המשלוח פתחתי חשבון פייפאל והיסתבכתי עם השחזור סיסמא וכרגע הוא לא נגיש.

אשמח לשמוע עוד אופציות לרכישה בארץ אוליי

פורסם

המכשיר שדיברתי עליו מגיע גם עם כבל הארכה במידה ואתה רוצה להריץ את המתאם מגב ה-HU לאיפשהו על הדש-בורד.

מצאתי מוכר באיביי שמוכר את המכשיר ועושה משלוח לישראל ב-25$. סה"כ הכל יוצא 90$, שזה לדעתי לא כזה נורא, ושווה להתעסק עוד קצת עם הפייפל.

אני אומר לך שלפחות מהנסיון שלי ומשעות החיפושים הרבות שביליתי, לא מצאתי בארץ פתרון איכותי דומה.

אם אתה מוכן להתפשר על איכות, יש המון מתאמים כאלה שמוכרים בדיל אקסטרים במשהו כמו 15$. אולי שווה לך לנסות.

פורסם
למכור?! ממש לא מדובר ביחידת ראש איכותית שאני לא יחליף אותה בשביל מתאם לדיבורית ! יש לציין שיש לי חיבור aux במכיר אומנם בגב המכשיר לא מקדימה אוליי זה חסרון שזה לא נגיש . ההצעה השנייה נראת טובה אבל יש את בעיית המשלוח פתחתי חשבון פייפאל והיסתבכתי עם השחזור סיסמא וכרגע הוא לא נגיש.

אשמח לשמוע עוד אופציות לרכישה בארץ אוליי

או או ממש איכותי כמו HXD2 כולה FZ 409

ranchuk תעשה חישוב כמה זה יוצא 90$

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...