Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי תסבירו לי איך לטענתכם הלקוח הרוויח כאן. מי שהרוויח כאן זה בית העסק, מכיון שלאחר התשת הלקוח, הלקוח קיבל בדיוק ורק את מה שהוא היה אמור לקבל במקור ולא שקל מעבר לכך.

ומה עם הזמן של הלקוח והטלפונים והפקסים וכו'.

מבחינת הלקוח הוא יכול לכל היותר לטעון לתיקו.

מבחינת בית העסק יש כאן סכום כסף שבכל מקרה היה צריך לצאת ממנו, אה כן ויש גם עוד לקוח אחד שלא הגיש תביעה... וכאן תנחשו מי הרוויח.

להפסיד לקוח זה הרבה יותר גרוע מלהפסיד את הכמות כסף הזאת, שממילא הם ככול הניראה היו מקבלים מהספק בתור מוצר חדש.

כניראה באג חושבים על הלקוח הישראלי(והרבה פעמים בצדק) שהוא סמרטוט, ואין טעם להשקיע בשירות לקוחות כי בכול מקרה הוא גם ככה יחזור אליהם.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול לספר שיצא לי לקנות דברים דרך באג (מחשב נייד לפני חמש וקצת שנים, שעדיין סוחב היום) וכמה דיסקים חיצוניים למחשב. עד כה טפו טפו, הכל עובד ואין לי טענות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

באג ? באג ?? באג ???

רשת באג זו רעה חולה, ושמור נפשו ירחק.

* את המחשב הראשון שלי רכשתי שם. חייבו אותי פעמיים בכרטיס אשראי על מלא הסכום. חודשים בזבזתי עליהם עד שקיבלתי חזרה את הכסף.

* באותו מחשב התקלקל המודם (DIAL UP מן הסתם). מודם שכזה עם רכיבי SMT לא מתקנים. משליכים לפח ומחליפים.

לקח להם חודש וחצי לתת לי חדש.

* כעבור כמה שנים- אחייני הגיע לגיל מצוות וקיבל מתנה מחשב. על התקנת WIN98 במקום XP הוא היה צריך להוסיף כסף. אחרי איומים שהעסקה תבוטל, ואחרי שהתווכחו והתווכחו והתקשרו לשירות לקוחות ושוב התווכחו, נאותו המוכרים לעסקה במחיר המקורי.

* שבועיים לאחר מכן מתקשר האחיין בדמעות על אין סוף תקלות ומסכים כחולים. אין בעייה אמרתי...טלפונים לחנות, טלפונים למעבדה, טלפונים להנהלה, שוב למעבדה, שוב לחנות, שוב להנהלה...טלפונים טלפונים טלפונים, צעקות, עצבים והם חוזרים כמו מנטרה " אין תקלה- זה בגלל שאחיין שלך התקין תוכנות במחשב ! וואלה? הוא התקין תוכנות ?

לאחר עוד כמה איומים הגיע סופסוף טכנאי, החליף זכרונות והפלא ופלא המחשב תקין.

הסיפורים הללו בהפרש של כמה שנים אחד מהשני, כשחשבתי שדברים השתנו שם. אבל...על תמימות משלמים.

מסתבר שגם אחרי כמעט 20 שנה, שום דבר לא השתנה מעבר לעובדה שמשתינים שם על לקוחות.

פורסם
עפ"י הוראות היצרן, בכדי להעביר עין הרע מעכבר מיקרוסופט יש ללחוש 3 פעמים ברצף את השילוב הקדוש אמנטל-גרוייר-קממבר.

אתה מנסה להביא לי את המנחוס?!

איך אתה מעז לשרבב שם של גבינה צרפתית (טפו) אחרי דיקלום שמות שני עמודי התווך של האומה השוויצרית, הא?!

בתור עונש אתה נדרש להסניף ושרין שוויצרי בָּשֶל עד שינשור לך האף!

Vacherin_Mont_d%27Or.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Vacherin_%28cheese%29

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני רכשתי שרשרת לאמא שלי ב-Swarovski בפריז, ב-140 יורו, לאחר הרכישה שמתי לב שיצאתי פיתה, ולא נשאר לי כסף להמשך הטיול, :lol: :lol: :lol:

תגיד קוראים לך יוסי פרנק... במקרה?

140 יורו זה מה שהציל לך את הטיול? איפה ישנת במטרו על ספסל?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה מנסה להביא לי את המנחוס?!

איך אתה מעז לשרבב שם של גבינה צרפתית (טפו) אחרי דיקלום שמות שני עמודי התווך של האומה השוויצרית, הא?!

בתור עונש אתה נדרש להסניף ושרין שוויצרי בָּשֶל עד שינשור לך האף!

http://en.wikipedia.org/wiki/Vacherin_%28cheese%29

טוב, אם אתה מאלץ אותי לאוף טופיק אז אני נאלץ לשתף פעולה, אני חובב גבינות לא קטן, ככל שיותר רכה, יותר מצחינה ויותר בשלה, ככה מתענג יותר.

אז הבאתי כמה פעמים את הגבינה הנ"ל וגם את מקבילתה הצרפתית ששמה Epoisses ומאחר ובבטן המטוס אין בקרה על מה שקורה איתה, היא עלתה איתי למטוס ביחד עם חברותיה וכל פעם יצרו מין איזה בלגן בזעיר-אנפין.

פעם אחת אפילו זומן הקברניט לפני ההמראה לבדוק אם אין פגר של עכבר במטוס! :lol:

רק מאוחר יותר הבנתי שיש בצרפת חוק שאסור לעלות על אף סוג של תחבורה ציבורית עם הגבינה הזאת!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגיד קוראים לך יוסי פרנק... במקרה?

140 יורו זה מה שהציל לך את הטיול? איפה ישנת במטרו על ספסל?

קניתי את התכשיט יומיים לפני החזרה לארץ, חוץ מזה לא ישנתי במזבלה, ישנתי במלון מעולה (חוץ מה-WIFI - האקסית שלי חושבת אחרת), נשאר לי 1200 יורו אחרי הקנייה הזו והחלטנו להחזיר כדי להספיק לעשות את כל מה שתכננו.

----

פורסם
רק מאוחר יותר הבנתי שיש בצרפת חוק שאסור לעלות על אף סוג של תחבורה ציבורית עם הגבינה הזאת!:lol:

רציני? :shock: אאוץ'.

את ההיכרות הראשונה והבלתי נשכחת עם הגבינה הזאת עשיתי כשאבא שלי חזר משוויץ...

...

אחרי חניית ביניים באילת!:onfire:

אין להשיג בארץ, עד כמה שידוע לי - באשר מ"באשר גבינות" מתרברב שאפשר לאתגר אותו עם כל גבינה שהיא,

אבל משום-מה כשהזכרתי את הגרסה השוויצרית הוא התקפל והתחיל לגמגם תירוצים מפה ועד הודעה חדשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום הלכתי לסניף באג בקניון מלחה לקבל את המוצר

{למרות שאמרתי להם לשלוח את זה לסניף תלפיות כי זה ליד מקום עבודתי,אבל באג זה באג}

לכל מי שלא שמע לחכמי הפורום ועדיין מעוניין לשים את כספו על קרן הצבי ולקנות מבאג ונכווה, הנה הפלאפון הישיר של מנהלת שירות לקוחות שהתקשרה אליי להודיע שהמוצר הגיע:

הגברת גו'סלין

0523122386

לא צריך יותר להתקשר לשירות לקוחות יש את הישיר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני מקווה שבזאת תמו ייסוריך.

מכיוון שכבר הקפצת את השרשור, לא נותרה לי ברירה אלא להתעלק עליו שוב

ולהקדיש לבגירה את מה שאריות המתנה שקיבלתי לכבוד יום ההולדת:

(זה יותר מסריח ממה שזה נראה)

DSCF7003_small.jpg

פורסם

לחם כפרי, הרבה חמאה, איזה שרדונה צונן ואני בעננים!

קאעקר, למה לא הזזמנת לאכול?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...