Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין לא הזמנתי. לי הציעו את גירסת הספורט עם מנוע 1400 וגיר ידני ב89k "על הכביש" (הנחה של 12k בערך).

עכשיו, אני יודע שלחלקיכם זה ישמע מטופש, אבל רק בגירסת הספורט עם מנוע 1400 יש חלון שמש. כן כן, אני זונה של חלונות שמש. זה קונה אותי. אני לא יודע למה לעזאזל זה קיים רק ב1400, אבל זה המצב. לגבי המנוע, מה זאת אומרת עומד לצאת משירות? יש אלפי רכבים בישראל עם מנוע כזה.

הנחה של 12 אלף שקל? ידידי, אף פעם לא נמכרה גרסת ה1400 ברמת גימור ספורט עד עתה ובטח שלא עלתה יותר ממאה אלף שקלים, גרסת הספורט החמושה במנוע הtsi הבכיר בעל מאה וחמישה הסוסים עולה 98 אלף ש"ח.

כדאי לך לבדוק את הפרטים ולהיות מצויי בהם כדי שתעשה את העסקה הטובה ביותר בשבילך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנחה של 12 אלף שקל? ידידי, אף פעם לא נמכרה גרסת ה1400 ברמת גימור ספורט עד עתה ובטח שלא עלתה יותר ממאה אלף שקלים, גרסת הספורט החמושה במנוע הtsi הבכיר בעל מאה וחמישה הסוסים עולה 98 אלף ש"ח.

כדאי לך לבדוק את הפרטים ולהיות מצויי בהם כדי שתעשה את העסקה הטובה ביותר בשבילך.

אני לא יודע מה היה פעם, אני יודע מה יש עכשיו http://newcar.yad2.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94/%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94%20%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

שים לב שלכל מנוע יש שני גימורים, אמביאנט וספורט. גירסת הספורט, בתוספת אגרת רישוי ואיתוראן SAFE תעלה כ 100,411 ש"ח. אני מקבל אותה ב89,320. הנחה של 11K (רשמתי 12K, הייתי קרוב :) ).

בעצם יוצא שאני משלם על רכב בגימור ספורט את אותו מחיר שהייתי משלם עליו בגימור הבסיסי. לא שווה?

בנוסף, אם תסתכל באתר הרשמי של סקודה (אתר נוראי ומביש לחברה בסדר הגודל הזה) תוכל לראות בקטלוג את רמות הגימור השונות, ואת העובדה המוזרה שרק דגם ה1.4 ספורט מגיע עם חלון שמש

ודבר אחרון, רשמת שהרכב בטח לא יעלה מעל 100K, אבל לא לקחת בחשבון את אגרת הרישוי והמיגון שמעלים את המחיר אל מעל 100K, גם ב1.4 וגם ב1.2 TSI.

פורסם
יש לי בקשה קצת מציקה לבעלי הפאביות פה: יש מצב לראות תמונות טובות של הרכבים שלכם? אני מתלבט לגבי הצבע :)

skdoafabia1.gif

את הצבעים תוכל לראות בחתימה (כאילו זה לא ברור :) )

בכל מקרה לא ממליץ לך להתקין איתוראן חבל על הכסף לטווח הארוך. אף אחד לא מבטיח לך שזה ישאר 27 שקל וכו'.

תתקין קודן חד פעמי אצל מתקין רשמי של חברת הביטוח. לי לקחו עלוקה כפולה 500 שקל. ונגמר הסיפור.

מה שאני יכול להוסיף בקשר לצבע זה שנורא קשה לשמור עליו, הוא מאוד מתלכלך. אך לטעמי האוטו נראה הכי טוב בצבע הנ"ל.

קנייה מהנה.

פורסם
skdoafabia1.gif

את הצבעים תוכל לראות בחתימה (כאילו זה לא ברור :) )

בכל מקרה לא ממליץ לך להתקין איתוראן חבל על הכסף לטווח הארוך. אף אחד לא מבטיח לך שזה ישאר 27 שקל וכו'.

תתקין קודן חד פעמי אצל מתקין רשמי של חברת הביטוח. לי לקחו עלוקה כפולה 500 שקל. ונגמר הסיפור.

מה שאני יכול להוסיף בקשר לצבע זה שנורא קשה לשמור עליו, הוא מאוד מתלכלך. אך לטעמי האוטו נראה הכי טוב בצבע הנ"ל.

קנייה מהנה.

אני מבין שבדגמי 2010 היה חלון שמש גם בדגמי הtsi, או שאני טועה?

צבע יפה אגב

פורסם
יש לי בקשה קצת מציקה לבעלי הפאביות פה: יש מצב לראות תמונות טובות של הרכבים שלכם? אני מתלבט לגבי הצבע :)

כן כנס לחתימה שלי, השחור מעלף אבל דורש טיפול יסודי.

עוד דבר שום אבזור לא היה קונה אותי לקנות את ה-1.4 המנוע הזה (TSI) הוא פשוט מדהים ועוד באותו מחיר .

פורסם

אתם ממש מבאסים אותי בעניין המנוע:-(

אני מתנחם בכך שבפולו שלי יש את אותו המנוע ואני מרוצה ממנו. חוצמזה, אני פריק של אבזור, ובקרת האקלים וחלון השמש מעפילים אצלי על עניין המנוע...

אני די משוכנע שה1.4 יספק אותי.

פורסם

אני מזמין אותך לעשות סיבוב על שלי (לי יש את הגירסה המוחלשת 86 כ"ס) ולהבין את ההבדל,

נסעתי על פולו 1.4 וההבדל הוא משמעותי גם בסחיבה וגם בצריכת הדלק,

דרך אגב נסעתי כבר 1500 ק"מ והצריכת דלק 1:13 ולפני שאתה קופץ ואומר גרוע תזכור שאני גר בירושלים = פקקים ועליות, המהירות הממוצעת בבדיקו לפי מחשב הדרך 32 קמ"ש. (המדידות נעשו בלי לצאת מהעיר בכלל)

פורסם

כחול כהה עם גג כסוף

אמנם אין לי עדיין פאביה.. הייתי כבר כמה פעמים בסוכנות..ואני עדיין בהתלבטות ענקית.

בכל זאת, אני לוקחת הלוואה לקנות את הרכב הזה.. ועדיין אני לא בטוחה ב 100%.

אבל עשיתי נסיעת מבחן על פאביה אדום יין עם גג כסוף.. צבע הורס!! נשימתי נעתקה כשראיתי אותה.

היא פשוט מהממת. ואמרתי שאם אזמין אוטו כזה, אזמין בצבע אדום יין בלי גג כסוף. אני לא מתחברת לצבע הגג השונה.

לדעתי השילוב עם הגג כסף הוא יפה יותר (ראיתי כזאת במוסך המרכזי), זה גם מראות בצבע כסף.

שים לב שלכל מנוע יש שני גימורים, אמביאנט וספורט. גירסת הספורט, בתוספת אגרת רישוי ואיתוראן SAFE תעלה כ 100,411 ש"ח. אני מקבל אותה ב89,320. הנחה של 11K (רשמתי 12K, הייתי קרוב :) ).

בעצם יוצא שאני משלם על רכב בגימור ספורט את אותו מחיר שהייתי משלם עליו בגימור הבסיסי. לא שווה?

1.2

קשה לי להאמין שגירסת "ספורט" של 1.4 עולה 100 כי זה המחיר של "ספורט" TSI

קשה לי להאמין שמחיר יעלה בהרבה מאד (הוא לא עלה בשנתיים האחרונות).

אבל קיומו של האיתוראן נותן הנחה בביטוח ככה שמה שאתה משלם אתה מקבל חזרה

ואין ספק שזה הרבה יותר נוח מקודן

עידכון צריכת דלק

חזרתי מסוף שבוע בצפון (רמת הגולן) , 610 קילטמטר ב 38 ליטר. (1:16)

מזגן ללא הפסקה, מהירות ממוצעת 95, חלק מהדרך 4 אנשים ברכב, עליות ירידות ללא הפסקה

פורסם

תודה על התגובה והתמונות.

לגבי המחירים, חבל שאתם מתעקשים. נתתי כבר לינק למחירון, מה יותר מזה? :)

הרכב עולה אותו הדבר בשתי גירסאות המנוע, גם בספורט וגם באמביאנט.

פורסם
תודה על התגובה והתמונות.

לגבי המחירים, חבל שאתם מתעקשים. נתתי כבר לינק למחירון, מה יותר מזה? :)

הרכב עולה אותו הדבר בשתי גירסאות המנוע, גם בספורט וגם באמביאנט.

גם אצל לוי יצחק המחיר זהה ?

פורסם
גם אצל לוי יצחק המחיר זהה ?

מה קשור לוי יצחק? זה רכב חדש, ישירות מהסוכנות... אפשר פשוט להרים אליהם טלפון ולשאול\להיכנס לכל קטלוג רכב באינטרנט.

אגב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שהרכב נמכר לי בהנחה, לא אומר שהמחירון שלו יורד. כלומר, אני קונה רכב של 100K ב90K, אז הירידת ערך מחושבת מה100K, לא?

אני מבין שאין מנוס:

201106050008.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

חבל על האיתוראן SAVE הזה.....

אל תיהיה פראייר ותפרנס אנשים כמו שירצקי שגם ככה מיליונרים....

ולמכוניות יש ירידת ערך מהמחיר מחירון. לאף אחד לא מעניין כמה הנחה קיבלת.

אבל אל תשכח שגם למכור היום אוטו במחיר מחירון זה לא כזה פשוט.

פורסם
חבל על האיתוראן SAVE הזה.....

אל תיהיה פראייר ותפרנס אנשים כמו שירצקי שגם ככה מיליונרים....

שוב , לא מסכים פה.

אין ספק שהוא נוח יותר.

לדעתי הוא גם בטוח יותר.

ולעיתים אף זול יותר (בשנה הראשונה ולאחר מכן לא אמור להיות מורגש)

פורסם
שוב , לא מסכים פה.

אין ספק שהוא נוח יותר.

לדעתי הוא גם בטוח יותר.

ולעיתים אף זול יותר (בשנה הראשונה ולאחר מכן לא אמור להיות מורגש)

תסתכל על הטווח הארוך.....

1100 שקל בהתחלה ונגיד שאתה תחזיק את האוטו 3 שנים (אם לא יותר) זה עוד 700 שקל בתנאי שזה ישאר 27 שקל

וזה לא ישאר.

עם קודן אתה חוסך 1400 שקל.

אם אתה לא גר בטייבה\רפיח\שכונה גניבה זה בזבוז.

אבל עוד פעם שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

לטעמי אין טעם לשים איתוראן כאשר יש לך אפשרות לשים קודן :wink:

פורסם
תסתכל על הטווח הארוך.....

1100 שקל בהתחלה ונגיד שאתה תחזיק את האוטו 3 שנים (אם לא יותר) זה עוד 700 שקל בתנאי שזה ישאר 27 שקל

וזה לא ישאר.

עם קודן אתה חוסך 1400 שקל.

אם אתה לא גר בטייבה\רפיח\שכונה גניבה זה בזבוז.

אבל עוד פעם שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

לטעמי אין טעם לשים איתוראן כאשר יש לך אפשרות לשים קודן :wink:

אני רואה עכשיו שהעלו את המחיר של ההתקנה.

אני שילמתי 900

• תוכן חדש...