Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי את הרכב למוסך השבוע לטיפול שגרתי, וכשחזר הרכב כאילו נעלמו האפשרויות של USB AUX ו-BLOUTOOTH כשאני לוחץ על כפתור ה-SOURCE אני מגיע רק לאפשרות של DISC ו-TUNER

האם יש כאן מישהו שגם נתקל בבעיה דומה? או שיכול לעזור?

תודה מראש!

פורסם

USB - האם יש DOK מחובר ? אולי הוא לא מחובר כמו שצריך

BLUETOOTH - צריך להפעיל בתפריט (ברירת מחדל מכובה)

AUX אם אני לא טועה, רק כשיש משהו מחובר ב AUX וגם אם אני זוכר נכון , צריך להפעיל בתפריט

נשמע שניתקו לך את המצבר והוא התאפס

פורסם

גם ההנחה הראשונית שלי היא שהמצבר נותק אבל לדוגמא כשרק קניתי את האקליפס כל האופציות האלו היו נגישות רק הופיעה הודעה שאין שום התקן מחובר, עכשיו אין בכלל אפשרות להגיע לאופציות האלה דרך כפתור הSOURCE כאילו הם לא קיימות במכשיר...

פורסם

עמוד 18 במדריך:

not displayed if no disc is inserted

והכוונה היא ב SOURCE גם לדיסק וגם ל USB. בקיצור ה DOK שלך מנותק או לא מחובר טוב או משהו לא בסדר בכבל USB

פורסם

אני אבדוק את העניין עם הDOK(סליחה על הבורות אבל כשאתה אומר DOK אתה מתכוון לכבל הUSB?)

כמו כן, זה עדיין לא מסביר למה האופציה לAUX נעלמה לי, היא הייתה קיימת גם כשלא היה מחובר שום דבר.

תודה על העזרה

פורסם

tomerR צדקת!

באמת היה צריך להעביר את האופציות למצב ON דרך התפריט, עכשיו אני שם לב גם שכול הכיוונים של המכשיר אופסו. כנראה המצבר באמת נותק והמכשיר אופס.

תודה רבה לך!

• תוכן חדש...