Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקום גולף טוטאלוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון הרכב עדיין לא אספנות אבל בקרוב הדור השני של הגולף נכנס לאספנות. לכן פתחתי כאן.

רציתי לשתף אותכם בפרוייקט שלי, אשמח לעצות, הערות בונות. אבל בלי לבאס ולנסות להוריד לי את המוטיבציה בבקשה.

את הגולף הזאת רכשתי מחבר טוב שלי. יום אחד הוא התקשר אליי. ואמר לי דבר שישר זיעזע אותי. "אני עכשיו בדרך לבית מהבסיס אחי היתקשר אליי ואמר לי שניכנסו ברכב" בזמן שהוא היה בחנייה. אותי זה מאוד העציב לשמוע את זה. יום למחרת ערב חג פסח. אני עבדתי במוסך ובסוף היום הוא בא אליי להראות לי את הרכב הייתי בשוק. היה כל כך חבל לי על הרכב היפה הזה. לאחר כמה ימים אני והוא הסתובבנו בין הפחחים, מחיר התיקון היה גבוה ולא השתלם לו. באותו היום חשבתי אולי לקנות מימנו חלקים לגולף המשפחתית, חשבתי וחשבתי אולי אני אקנה ואפרק, אחריי המון חשיבה עברה בי המחשבה על לקנות את הרכב ולשקמו, הגעתי לבית דיברתי עם אמא שלי סיפרתי לה על הרכב והתייעצתי איתה. אחריי שראתה את הרכב אמרה לי תקנה אותו ותתקן. באותו היום סגרנו כבר על מחיר, ויום למחרת הייתי בדואר והבעלות הוחלפה.

אחריי שחפרתי הגיע הזמן לתמונות ופרטים על הרכב.

גולף mk2 שנת 92, ידני 1300 3 דלתות, 470000 קמ" למרות הקמ" המאוד גבוה הזה המנוע עובד יפה לא אוכל שמן לא מעשן, חוץ מרעש מעצבן של שסטומים. הרכב קיבל מכה בצד ימין. צריך להחליף דלת והקורה התעקמה. תיסלחו על שאין תמונות של הצד הפגוע אעלה תמונה בקרוב.

תמונה מיום הרכישה.

21042011003.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב יפיפה, בוודאות אני אומר כי ראיתי אותו.

המכה שיש לך בצד רצינית ותדרוש ממך עבודה רבה, צריך למתוח את השילדה, אבל אני הייתי משקיע בזה כי הרכב באמת נראה טוב.

נ.ב

תקח את האוטו של אמא שלך לצביעה כבר, הוא מתקלף לגמרי!

ואם אתה צריך עזרה, רק תבקש!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

כמו בכל פרוייקט מתחילים בדברים הקטנים. שלפעמים לא עולים כסף. חוץ מהתאונה הרכב קיבל בעבר מכה קטנה בזית. אפשר לראות על מכסה המנוע. הגריל סדוק מעט, הגשר (קורה) של תא המנוע הייתה פגועה טיפה והרדיראורים לא ישבו במקום ןהיו תפוסים עם חוטים. לא הייתי מרוצה מהקומבינה התעוררתי בבוקר והלכתי לפרק הכל בספונטני.

תמונה 1: לאחר פירוק הגריל.

תומנה 2: לאחר פירוק הפנסים.

תמונה 3: לאחר פירוק הגשר (קורה).

תמונה 4: לאחר פירוק הטמבון.

תמונה 5: לאחר פירוק הפלסטיק שמתחת לטמבון.

תמונה 7: לאחר פירוק פח האבנים.

תמונה 8: פח האבנים.

זה המקום גם להודות למשפחתי ובמיוחד לאימי על התמיכה. ופינוי החנייה שרק ביגללי כל פעם היא ואחיותי צריכות לחפש חנייה.

IMG_1361.jpg

IMG_1362.jpg

IMG_1363.jpg

IMG_1364.jpg

IMG_1365.jpg

IMG_1368.jpg

IMG_1369.jpg

IMG_1371.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
רכב יפיפה, בוודאות אני אומר כי ראיתי אותו.

המכה שיש לך בצד רצינית ותדרוש ממך עבודה רבה, צריך למתוח את השילדה, אבל אני הייתי משקיע בזה כי הרכב באמת נראה טוב.

נ.ב

תקח את האוטו של אמא שלך לצביעה כבר, הוא מתקלף לגמרי!

ואם אתה צריך עזרה, רק תבקש!

היי בני. תודה רבה! מצב הרכב לא עד כדי כך גרוע. השילדה למזלי לא נפגעה הרכב כבר היה על ליפט. בנסיעה הוא לא מושך הצידה ונסוע חלק. הקורה קצת נימתחה אם שמתה לב. לגבי הגולף השנייה היא תישלח לצביעה אבל לא כרגע. אם היא תישלח לצביעה זה יהיה על חשבוני ויש לי המון הוצאות. חוץ מהרכב יש לי עוד 2 קטנועים אז זה קצת קשה הכל בבת אחת. נ.ב הגולף הלבנה שליד הבית שלי היא שלך במיקרה?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אהבתי את הפתיחה שלך

רציתי לשתף אותכם בפרוייקט שלי, אשמח לעצות, הערות בונות. אבל בלי לבאס ולנסות להוריד לי את המוטיבציה בבקשה.

מאוד התחברתי אליה!

בתור בן של מוסכניק וחולה רכב מגיל אפס, אבא שלי תמיד ביאס אותי והוריד לי מוטיבציה.

היום, אחרי שיחה לה הוא מתחיל להבין אותי ומקבל את השריטה (אולי הוא התבגר קצת :) )

לעניינו,

תתחדש על הרכב ותהנה מהעבודה.

שיהיה המון בהצלחה ואל תוותר, גם אם קצת קשה...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
ומה עם תמונה של הצד שנפגע?

כמו שכבר כתבתי אני אצלם ואעלה לפה.

אתה אדם אמיץ בהצלחה.

תודה.

אהבתי את הפתיחה שלך

מאוד התחברתי אליה!

בתור בן של מוסכניק וחולה רכב מגיל אפס, אבא שלי תמיד ביאס אותי והוריד לי מוטיבציה.

היום, אחרי שיחה לה הוא מתחיל להבין אותי ומקבל את השריטה (אולי הוא התבגר קצת :) )

לעניינו,

תתחדש על הרכב ותהנה מהעבודה.

שיהיה המון בהצלחה ואל תוותר, גם אם קצת קשה...

תודה תמיד כייף לשמוע מילה טובה על הכתיבה!

דרך אגב היום אחריי שהתנעתי את הרכב ראיתי שיש סדק על השימשה הקידמית ורואים שזו פגיעה מאבן. כניראה למישהו הרכב מפריע, או איזה ילד קטן שחשב שזה רכב זרוק. בכל מקרה זה מאוד מעצבן לראות דבר כזה. אנשים פשוט חארות אין לי מילה אחרת להגיד על זה. פשוט הרס לי את היום, אני עובד קשה מאוד בשביל כל שקל ויש מישהו שנהנה מלעשות לי נזקים ולהוסיף לי השקעות.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

קודם כל בהצלחה בסידור הרכב לפי מה שאני רואה יש לך ידיים טובות זה יעזור לך בשיפוץ.

לגביי השימשה הקידמית איפה הסדק?

אם זה רק בפינה תשים שם מדבקה אם זה לכל האורך אכלת אותה.

חוץ מזה יש לי חבר שעובד בהחלפת שמשות כאלו, אם תצטרף דבר איתי נעזור לך.

פורסם
קודם כל בהצלחה בסידור הרכב לפי מה שאני רואה יש לך ידיים טובות זה יעזור לך בשיפוץ.

חוץ מזה יש לי חבר שעובד בהחלפת שמשות כאלו אם תצטרף דבר איתי נעזור לך.

תודה.

הסדק הוא מאוד קטן, כמו גומה, זה באמצע השימשה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

חוץ מזה יש לי חבר שעובד בהחלפת שמשות כאלו, אם תצטרף דבר איתי נעזור לך.

גם אם הסדק בשמשה קטן כרגע הוא יתפשט ויגדל במהירות כשהרכב יסע.

שיהיה בהצלחה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
הסדק הוא מאוד קטן, כמו גומה, רואים שמישהו זרק אבן זה ממש כמו חור. זה באמצע השימשה.

במצב כזה כדאי לקדוח אצל זגג רכב חור קטן באותה הנקודה וזה על מנת לעצור את התפשטות הסדק.

אפשר אחרי זה לאטום עם קצת סיליקון שקוף. (זה חור מיניאטורי).

פורסם

בהצלחה בפרויקט. כל הכבוד שאתה לא נותן למות לרכב הזה. אתה מתכוון להחליף מנוע לgti?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם בא לך לשים גריל 4 פנסים וגנטים מגנזיום מקוריים, אז יש כזו GTI או שרק מזכירה GTI במגרש פרוק בפ"ת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
בהצלחה בפרויקט. כל הכבוד שאתה לא נותן למות לרכב הזה. אתה מתכוון להחליף מנוע לgti?

תודה! לגבי המנוע אולי אני אשים קרבורטור כפול ועוד כמה שיפורים. אבל לשים מנוע של gti זה סיפור לא קטן, אני אצטרך להחליף תובות, גיר, וגם מתלים, אחרת הרכב לא יהיה יציב.

אם בא לך לשים גריל 4 פנסים וגנטים מגנזיום מקוריים, אז יש כזו GTI או שרק מזכירה GTI במגרש פרוק בפ"ת.

אשמח לשמוע עוד פרטים עליה. היא במיקרה 3 בדלתות? בקשר לגריל כרגע אני אשאר עם 2 פנסים למרות שהגריל של ה4 יותר יפה בהרבה.

דרך אגב אני מחפש דלת ימנית של 3 דלתות של ה5 קצרה מידי. אם מישהו ראה או שמע זה המקום.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...